Zalig

Het donsdeken geeft wat ik had verwacht, warmte en gemakkelijk hanteren.

Topproduct

Mijn tweede bestelling van deze hoeslakens. Ze passen perfect en voor mij belangrijk, je moet ze niet strijken, wat voor een hoeslaken geen plezierig werk is

OK

Wie uitvoert wat ie belooft krijgt een 10.

Overtrek voor donsdeken + hoeslaken

Ik ben heel tevreden over de overtrek en he hoeslaken . De service vab Bpost liet zwaar te wensenover en dan nog werd ik weerspiegeld als leugenaar . Bij mijn volgende aankopen zal ik voor een andere berzender kiezen als mogelijjk . Maar van MyComfort ben ik heel yrvreden .

Alles ging zeer vlotjes

Alles in orde, goede kwaliteit.

Goede Prijs kwaliteit en vlugge levering.

Zeer blij met mijn aankoop!

Ik kocht een dekbedovertrek. Deze is van zeer goede kwaliteit, zeer mooi van tekening én zeer schappelijk van prijs! Ook de levering was top! Zeer graag tot een volgende keer!

top

Alles in orde

Hallo, Bedankt voor het juiste advies ! Ik heb al jaren pijn in de nek maar sinds ik op een hoofdkussen slaap dat jullie mij hadden aangeraden ( innergetic latexkussen) ben ik van alle pijn verlost !

super!

vlotte bestelling,

Hoeslaken

Hoeslaken 200x180 past perfect rond mn dikke matras

Uiterst tevreden

Zeer snelle levering en een uitstekend product.

Gebrekkige levering door Bpost

Levering door Bpost was twee maal uitgesteld door onvoorziene omstandigheden waardoor de zending 5 dagen later geleverd werd.

uitstekende website

eenvoudig te bestellen , altijd correct en vlotte levering

Vlotte afhandeling

De kleur van het bestelde product viel anders uit dan gedacht.

Snelle kwaliteitslevering

Dankzij de kortingen kan ik kwaliteit aanschaffen dat normaal dus lang moet meegaan volgens de info en deels dankzij een beetje praktische ervaring van bekende merken.

user friendly website, snelle en correcte bestelling

Overzichtelijke webshop, correcte informatie, snelle levering - zeer aangename user-ervaring.

Perfecte service en afhandeling.

Ondanks problemen met de levering -buiten de wil van Mycomfort24- werd meteen door de uiterst vriendelijke medewerkerster gezocht naar een passende en snelle oplossing. Binnen de kortst mogelijke tijd werden de bestelde goederen alsnog bezorgd. Topservice! Over prijs/kwaliteit dient bij Mycomfort24 ook niet gediscusdieerd te worden... die is ook top!

Bon service après vente

Lors de ma dernière commande, l'emballage du produit contenait un article dont la taille ne concordait pas avec l'énoncé de l'emballage ni avec ma commande. Contacté et suite a mes explications, Mycomfort24 m'a adressé les infos et étiquette pour le retour et m'a remboursé -INTERGRALEMENT - de mon achat. Appréciable

Ik had een vraag over een artikel dat lange tijd niet in voorraad was en ben super goed geholpen. Ik kreeg zeer snel reactie en heb ondertussen wat ik zocht. Een pluim voor het personeel!

deux commandes à 5 min d'intervalle, une seule livrée le jour choisi !

Le principe du choix de la date de livraison est de pouvoir s'organiser pour être présent lorsque le facteur se présente à domicile. Nous avons effectué deux commandes à 5 min d'intervalle, choisi la même date de livraison, ( plus d'une semaine APRES la commande) et nous avons eu la désagréable surprise de ne voir qu'un seul paquet le jour choisi. L'autre paquet a été livré quelques jours plus tard, à une date que nous n'avions PAS choisie, et alors que nous n'étions PAS à la maison. A quoi sert donc la possibilité de choisir une date si elle n'est pas respectée ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Literie de bonne qualité

Livraison rapide et conforme à la commande

Vlot afgehandeld en snel geleverd

Bestelling, betaling en levering verliepen rimpelloos. Voor dit soort producten gebruiken wij graag Mycomfort24.

Snelle levering en snelle retourreactie

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.