Mijn topjes

Zeer tevreden over mijn gekozen producten. De levering kwam de dag na bestelling toe, wat zeer vlug is !!

Heb al mijn positieve ervaring meegedeeld bij vorige bestelling, mijn antwoord blijft onveranderd: uitstekend

Ruime keuze, concurrentiële prijzen, snelle levering +++++

Snelle en correcte levering

Ruim keuze-aanbod van kwaliteitsvolle producten. Vlotte afhandeling van de bestel- en betalingsprocedure.

2eme commande et suis toujours aussi satisfaite

Commande conforme à la description et livraison rapide

Correcte en snelle levering en zeer goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer vlug en vlotte bediening

Ik kan het iedereen aanraden.

Super kwaliteit

Goede prijs en vlug geleverd

Goede kwaliteit!

Kwaliteitsvolle kledij en correcte + vlotte levering!

Parfait

Commande exécutée en deux jours Tout est correct Le prix pourrait être encore meilleur

Een positieve ervaring.

Webshop met ruim aanbod. Duidelijke beschrijving en foto's. Nuttige filters beperken zoektijd. Mix van kwaliteits- en populaire merken. Producten van goede kwaliteit. Interessante prijzen en promo's. Veilige betaaloplossingen. Snelle en accurate levering. Additioneel pluspunt : lid van de Colruyt familie. PRIMA !

goed maar ik heb zo ze nog niet zo veel aangedaan ik ben tevreden

eigenlijk zou je dit later moeten vragen maar tevreden

Alles ging vlot

Van kiezen tot leveren ging heel vlot. Pakje was heel snel geleverd

Ik vindt het alleen spijtig dat B-post zijn opdracht niet nakomt.Het pakje moest aankomen op dinsdag, ik krijg bericht dat het zou geleverd worden op dinsdag, en dan moet je wachten tot de volgende dag .

Snelle levering en scherpe prijs

Zeer mooie ondergoed van hanro

Onderbroek zitten zeer goed en topjes zeer mooie afwerking

Tevreden

ik ben heel te vrede over mijn matras beschermer hij was gelijk hij werd voorgesteld

ruim assortiment

Uit het ruime assortiment kan je gemakkelijk en snel bestellen. De levering gebeurt kort daarna.

alles in orde

Alles was in orde en vlotte levering.

Satisfait

Déjà plusieurs commandes sans problèmes

Levering zoals het hoort.

Zeer goede ervaring met Mycomfort.

Bon service.

Service rapide, livrer le jour annoncé, et les produits commandés de bonnes qualités.

toujours très satisfait

satisfait a 100%

vlotte levering

zeer tevreden over de bestelde produkten alsook de snelle levering

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.