Fijne en vertrouwelijke ervaring.

Ik zag dat deze goedkoper waren dan in de winkel. Als dit dan toch hetzelfde is en hetzelfde merk. En het beterkoop dan in de winkel, ja dan kan je beter online een bestelling plaatsen. En het wordt ook nog eens gratis aan huis geleverd. Kan niet beter, wat wil je nog meer.

Prix, rapidité, qualité et facilité!

Une première expérience en période de confinement et maintenant nous poursuivons nos achats à notre plus grande satisfaction!

Goede kwaliteit en service

Altijd geleverd zoals verwacht. Producten zoals beschreven.

correcte en snelle levering !

Heel goed en supervlot!

Gebruiksvriendelijke site, makkelijk te bestellen en goed, snel en vlot geleverd!

Exact wat ik wilde

Goede kwaliteit en snelle levering

snelle service!

Snelle service voor een voordelige prijs!

Goede prijzen !

de lakens zijn van goede kwaliteit.voldoen aan de beschrijving.

Alle artikelen vlug geleverd .

Veel keuze , goede prijzen . Zeer vlugge levering .

zeer goede service

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Mycomfort 24 een bestelling deed. Ik kan er alleen maar vol lof over spreken. Zeer vlotte levering, netjes verpakt. Ik koop in de toekomst zeker nog op deze site.

Kwaliteit aan een correcte prijs

Ik bestel regelmatig bij MyComfort en ben tot nu toe zeer tevreden zowel over de kwaliteit als over de snelle levering.

Goede klantenservice

Alles verloopt zoals het moet !

okee,

Alles volgens mijn wens.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte en levering

Op tijd en goed gerief aan een goede prijs

Alles perfect zowel verzending als artikels

Voor herhaling vatbaar

Snel en correct verstuurd

mijn bestelling was niet geleverd, geld wel eerlijk teruggestort

mijn bestelling werd niet geleverd. ik had op datum besteld. de ganse dag thuis gebleven, niemand gezien. enkele dagen later krijg ik een mail waarin een retour van mijn produkt stond, die ik niet gedaan had. spijtig want ik had mijn donsdekbed snel nodig. mijn geld werd snel en eerlijk teruggestort.

Snelle levering. Kwalitatieve producten.

Mooie en grote keuze kwalitatieve nachtkleding en ondergoed.

alles in orde geen problemen ondervonden !

alles prima in orde

Een snelle levering.

MetComfort24 ga ik in de toekomst zeker nog gebruiken en aan anderen aanbevelen.

Perfecte service!

Elke keer vlotte transactie!

Vriendelijke perfecte service

Goede service van begin tot einde. Telefonisch heel vriendelijk en behulpzaam

expérience parfaite

facile d'utilisation fiable et ponctuelle dans les livraisons

Alles prima en snel verlopen

Vlot en snel. Heel tevreden van mijn aankoop.

Livraison très rapide et articles de qualité

Découverte du site récemment. J'ai déjà placé 2 commandes. La livraison a été très rapide et les articles sont conformes à la description donnée.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.