kwaliteit

w

Best tevreden

Vlotte communicatie ivm misverstand en adequaat opgelost Vg

Qualité et rapidité

Un très large choix.

Dankjewel was super

Excellent rapport qualité-prix

Les commandes arrivent vite et sont toujours exactes.

parfait

tout s'est super bien déroulé

Bon service après-vente

Commande drap housse 260sur 220, arrivé 195 sur 230. Renvoi du colis remplacé au bonne dimension au frais de la société

korrekt en snel geleverd

super gemakkelijk

alles perfect geleverd zoals gevraagd

Date demandée de livraison non respectée

Livraison demandée le 04/08 mais livrée le 02/08. Heureusement qu'un voisin était là pour accepter le colis. A quoi ça sert de demander le jour de livraison à la commande si ce n'est pas pour que ce soit respecté ! Sinon, colis et articles ok.

Duidelijke website, snelle levering.

Een snelle levering

Een snelle levering en een gebruiksvriendelijke/ correcte afhandeling van een terugbetaling van 1 stuk.

Heel tevreden en snelle levering!

Van bestelling tot levering, in een paar dagen !

praktisch !

gemakkelijk-duidelijk-en product zoals beschreven-dag van levering exact gerespecteerd !

De la qualité et un grand choix

Livraison rapide. Site clair et bien conçu. Grands choix de produits de marque.

Vlotte levering en kwalitatief beddengoed

De eerste keer dat wij bestelden bij Mycomfort24 was meteen in orde. Heel tevreden over de kwaliteit van het beddengoed. De producten zijn zoals verwacht volgens de omschrijving en de foto’s.

Rapide et efficace

Sans surprise

correct

Snelle en correcte levering

Vlotte levering. Alles in orde

Goede service, vlotte bestelling, betrouwbaar en ruime keuze

Goed geholpen via telefoon, zeer snel verzonden en correcte prijzen. Aan te raden.

Vlotte en snelle levering, zeer verzorgd!

Grote keus, vlot geleverd

Goede kwaliteit en grote keuze.

Verzorgde en snelle levering.

Alles was in orde,

Mijn eerste bestelling bij Myconfort24 was in orde. Zowel de leverining als de leveringstermijn. Ik had de dag na mijn bestelling al mijn pakket.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.