Alles perfect in orde

Alles besteld en de dag erna alles geleverd! Alles goed in orde!

heel tevreden

Prijs kwaliteit zeer tevreden

Zeer positief !

Tevreden zowel op vlak van prijs-kwaliteit als snelle levering!

Vlotte verkoop

Vlotte en goede verkoop van jullie producten.

Perfecte levering

Goede kwaliteit en snelle leverinh

Mooie producten, netjes verpakt. Goede klantenservice. Je moet retour wel betalen maar heel schappelijke postprijs.

Heel goede service met correcte levering van de bestelling

Correcte levering van de bestelde goederen

Ok perfecte pasvorm

Alles perfect gepast

EXTRA kwaliteit voor een mooie prijs

De leveringen komen steeds goed en snel binnen . Gelukkig nog niets moeten retourneren. Het zijn ook kwaliteitsmerken en deze zijn dan ideaal van de prijs / kwaliteitsverhouding!

Overzichtelijke website Snelle levering

zeer grote keuze

heel goede kwaliteit en snelle levering

Te laat

Weinig zaken voldoende op stock. Dan maar bestelling geplaatst met artikelen die wel nog op stock zijn. Vervolgens krijg je een mail dat ze toch niet op stock zijn. Resultaat: te late levering

Produits de qualité à des prix raisonnables.

De la commande à la réception, ce fut un plaisir de simplicité.

Snelle en correcte service

Zeer tevreden!

Altijd blij met mijn artikelen dat ik bestel. Rappe service. Een tevreden klant.

Prix élevés

Politique tarifaire élevée

Brede waaier aan keuze en alles goed geregeld.

Alles perfect verlopen!

Fantastisch.

Gemakkelijke en overzichtelijke website. Duidelijke instructies om te bestellen. Voorafgaandelijk bericht krijgen dat je pakje verzonden werd en daarna nog een bericht van BPost dat het pakje verstuurd werd. Nadien wordt dan nog bericht op welk tijdstip de levering zal gebeuren. Prima service zonder van je stoel te moeten komen.

tot nu toe tevreden

mijn ervaring is goed maar wel te veel reclame(email) ik heb niet elke week iets nodig

snel en efficiënt

niets op aan te merken

Correcte en snelle levering. ( en Belgische website)

Duidelijke en correcte website

Correcte en supersnelle levering en kwaliteit van het product zeer goed.

Zie hierboven.

kwaliteit

voor kwaliteit betaal je maar bij Mycomfort iets minder.

Très bon rapport qualité prix.

Très bon rapport qualité prix. Jamais déçu bonne qualité à prix corrects.

correcte levering

alles zoals verwacht.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.