Perfect!!

Stipte en corecte levering. Super kwaliteit.

Topper voor ondergoed!

Heel snelle service aan een topprijs!

prima !

alles is excellent verlopen. het zoeken op de site. plaatsen van de bestelling, en de snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer vlotte en correcte levering

positief

alles perfect verlopen

Très bon et beau produit, à prix correct

Livraison à domicile très rapide (le lendemain); site web très clair et facile à utiliser. Pour ce que je sais, Mycomfort24 fait partie du groupe Colruyt. Pourquoi ne pas proposer une livraison au Colruyt...

alles perfect, dank!

Bestelling vanop vakantielocatie zonder kaartlezer. Gelukkig konden we betalen via eenvoudige overschrijving wat wel lukte!

Goeie kwaliteit

Snelle levering, mooie kleuren, goeie kwaliteit

Meer dan snelle service!

Ik had zelf een bestelling verkeerd doorgegeven. Even gebeld en omdat het nog niet was ingepakt werd het op dat moment veranderd en had ik het toch op het juiste moment in huis. Dat is nog eens een service!

heel goed

Stipt en correct

Ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen bij Mycomfort24.

Snelle levering, kwaliteitsmerken en steeds de laagste prijs!

Geleverd wat ik besteld heb en optijd

Goed optijd geleverd. Alles correct verlopen

Subliem in aanbod en prijs.

Steeds een correcte levering binnen de afgesproken termijn. Bovendien is er een groot aanbod van kwaliteitsvolle producten voor betaalbare prijzen.

Mijn ondergoed (sloggi) dat ik gekocht heb was echt goed.

Mijn ondergoed dat ik gekocht heb viel reuze mee !

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Website is gebruiksvriendelijk, de bestelde artikelen worden correct en snel geleverd

Zeer snel geleverd ! en goede kwaliteit en pasvorm.

Zeer snel geleverd ! en goede kwaliteit en pasvorm.

Tevreden, mooie kwaliteitsvolle dekbedovertrek en hoeslaken!

Zéér goede kwaliteit en mooi!

Alles was ok!

Alles was ok! Voor herhaling vatbaar!

superervaring

heel vlotte afwerking van mijn bestelling

Snelle levering.

Het ondergoed wat ik besteld had is van goede kwaliteit en voldoet aan hetgeen ik ervan verwacht had. Ook de badlakens die ik als cadeau kreeg was een aangename verrassing.

Perfecte levering

super service

Alles werd goed en tijdig geleverd.

Zélfs vroeger dan voorzien geleverd. Perfect.

*****

Correct en op tijd geleverd

Goeie producten en snelle servies

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.