De aangekochte boxershorts passen goed en worden heel goed bevonden. Snelle levering .

Gemakkelijk bestellen en vlugge levering

Gemakkelijk om te bestelling en de levering was vlot.

Superservice

Pakje geleverd op de voorgestelde dag. Website overzichtelijk met een goede variatie aan producten zowel wat betreft prijs als assortiment.

Voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Snelle service!

Mijn bestelling was perfect in orde Ook de dag van bestelling werd gerespecteerd

Mooie matrasbeschermer in een oogwenk geleverd!

De hoge hoeken zijn voor mij dé reden geweest om de kiezen voor deze matrasbeschermer. De mooie kwaliteit en de witte kleur zijn een oogstreling voor het oog. Zacht en zalig om je bed mee op te maken.

Thumbs up

Vlotte transactie, snelle levering

top

Produits commandés conforme et livraison ultra rapide

tout est dit dans le titre :)

Uitstekend en professioneel

Snelle en verzorgde levering, daar doen we het voor als we online bestellen. Ook een zeer belangrijke: de klantendienst is top, zeer commercieel en vriendelijk.

Past perfect

Goede kwaliteit

Heel goede kwaliteit.

Ben altijd tevreden met de geleverde artikelen.

Goede kwaliteit

Ben heel tevreden

Déçu

Produit non conforme avec la présentation sur le site.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service client très réactif et aimable

Il y avait plusieurs promotions en même temps mais je n’ai pas compris que les promotions n’étaient pas cumulées.Une personne du service client, contactée par téléphone m’a remboursé la promotion de 10€. Après un échange de mail j’ai reçu aussi 2 serviettes de plage car j’ai acheté pour plus de 150€ mais sans avoir compris que c’était dans des catégories hors promotion. Bref, deux malentendus vite réglés et très généreusement sur ce site. Merci beaucoup

Eenvoudig bestellen duidelijk en snelheid

Makkelijk iets bestellen

Correcte en tijdige levering

Correcte en tijdige levering

Très beaux articles

Promotions intéressantes

ik heb zoals altijd een goede ervaring met de bestelde producten.

altijd op tijd besteld.

Heel snelle levering van mijn besteld product. Dus zeer tevreden.

Pratique et rapide

Tout est conforme aux descriptions, les prix attractifs et les livraisons rapides et pratiques.

Simple,rapide,facile

En quelques clics j'ai trouvé l article que je cherchais via le moteur de recherche. Une fois mis dans mon panier il a été facile de créer 1 compte et valider la commande.Pas besoin d avoir 1 visa,d autres moyen de paiements sont possibles.Le paiement bancontact avec code QR est vraiment génial.

Zoals verwacht

Alles OK

Grandioos

Daar mycomfort24 behoort tot de Colruyt group vind ik het jammer dat het pakket hier niet kan opgehaald worden. En moet je er niet speciaal voor thuis blijven wanneer het geleverd wordt.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.