overzichtelijk online winkelen, snelle veilige afrekening en snel geleverd.

overzichtelijk online winkelen, snelle veilige afrekening en snel geleverd.

Korting bijna mislopen

De betaling wou 3 keer niet lukken. Misschien kwam dit doordat een artikel dat ik in mijn winkelmandje had gelegd, dan toch niet meer voorradig bleek te zijn. Uiteindelijk lukte het toch nog binnen de termijn dat er korting werd gegeven. De levering was weer supersnel en helemaal in orde.

impeccable comme dab

efficacité et rapidité comme d'haitude

Très bon rapport qualité/prix et grande facilité de commande

Tout est très bien jusqu’à présent (la dernière commande n’est pas encore livrée puisque faite aujourd’hui).

een leuk dekbedovertrek

ik vond het een mooi dekbedovertrek en mijn ondergoed zat zeer goed

Qualité et rapidité

Très satisfait de mon achat Le pyjama est de qualité, la taille proposée par le tableau convient parfaitement. Livraison rapide. Juste un petit problème pour utiliser le code réduction anniversaire reçu le jour même.

uitstekend

leveringen altijd op tijd en ongeschonden artikelen top !

maatomtrek te wijd

ik heb de tabel gevolgd voor de omtrek maat en kwam uit bij een XL. Na aankomst bleek de onderbroek maat te ruim.

prachtighet bestelde

het bestelde is prima en goed afgeleverd

Article conforme à la commande

Bon produit dans l'ensemble.

Bon

Bon

Gemakkelijk aan huis geleverd en een heel mooi aanbod en goede prijs klasse.

ALLES CORRECT

CORRECTE LEVERING

correcte levering en tijdig

alles mooi op tijd ook telefonisch goed gehoplen

Leuke collecties en altijd voordelige aanbiedingen.

Mooie collecties. Vlotte en correcte levering.

Heel comfortabel

Zeer degelijke kwaliteit en aangenaam in het dragen, een aanrader

Steeds een correcte afhandeling van de bestellingen.

De bestelde producten bevallen.

Snelle correcte levering.

Levering voldeed volledig aan de verwachtingen.

Hoeslaken 180X200

Degelijke prijs/kwaliteit maar 1 opmerking. Gratis verzending vanaf 30,00 euro en mijn bestelling was 29,95 euro. Voor die 5 cent moest ik een 2de aankoop doen. Na contact en verontschuldigingen kreeg ik een tegoedbon van 5 euro voor de volgende gratis verzending. Toch een mooie geste.

Al bijeen niet zoeken

Alles mooi gerangschikt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Sneller kan niet!

Je suis francophone

Marre de recevoir vos mails en Néerlandais. Continuez comme ça et je ferai mes commandes auprès d'un groupe qui me respecte!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel efficiënt correct

Besteld op de middag, s anderdaags ochtend al geleverd. Overzichtelijke website, veel keuze aan goede merken.

Alles uitgevoerd zoals het hoort. Top!

Geen enkel probleem ondervonden: noch bij het bestellen via de duidelijke website, noch bij het betaalproces, noch bij de aflevering. Alles verliep dus zoals het zou moeten! Dat wordt misschien als "normaal" beschouwd, maar wanneer het goed is, mag dat ook eens gezegd worden ....

proficiat

vewachtingen ingelost

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.