geen enkel probleem

correcte bestelling en levering

Had betaling via overschrijving, kreeg direct mailtje dat de betaling in orde was en het produkt werd verzonden!

Alles is vlot geleverd

Heb besteld en alles kids vlot geleverd.

Heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering. Super!

Prijs / Kwaliteitsverhouding ideaal

Het zijn ideale badhanddoeken m.a.w. NIET te missen MAAR was ze enkel bij wit goed! Want mijn eerste type zijn wat verkleurd door MIJN schuld. Alsook niet te missen in mijn badkamer!

Alles prima en op tijd ontvangen. Dus ok

Leuk assortiment

Hopelijk mag ik nog lang mijn favoriete ondergoed bij jullie kunnen aanschaffen. Het assortiment van Ten Cate mag van mij zelfs flink uitgebreid worden

Het gevraagde op tijd geleverd

Ik kende het product en ben er zeer tevreden over

Kwalitatief en correct

Goede prijs-kwaliteit producten (zeker het bedlinnen) , werkdag na bestelling geleverd

Ruime keuze , scherpe prijzen en snelle levering .

Zoals reeds vermeld , ruime keuze , scherpe prijzen en snelle levering .

Een overzichtelijke site en vlug geleverd.

Het is de tweede maal dat ik iets besteld heb en beide keren vlot geleverd en een goeie kwaliteit. Maar ik had een week vooraf een mail gekregen dat je met de kortingscode 15% korting (my15 )kreeg op je artikelen. Bij het ingeven van die code kwam er telkens een pop up met de melding dat de code niet juist was...jammer want anders had ik nog dekbedovertrekken ook besteld.

Snelle en correcte afhandeling.

Goede website in gebruik, snel gevonden wat ik zocht, eenvoudige afhandeling.

Volledig wat ik ervan verwacht heb!

De beschrijving op de website komt volledig overeen met hoe het in werkelijkheid is. Ook waren we zeer aangenaam verrast over de snelle levering! Prijs en kwaliteit zeker correct!

Zeer goede service.

Bij niet beschikbaarheid, dadelijk bericht ontvangen en oplossingen aangeboden gekregen.

Kwaliteitvol textiel in super snel tempo bezorgd en afgeleverd.

Tevreden klant.

Très contente de mon achat. Livraison reçue comme indiqué, le lendemain de la commande

Excellent matériel fourni

Expédition de la commande très rapide

Eerste aankoop ,alles snel en vlot verlopen.

Bij onze eerste aankoop een kleine vergissing met bestelling , Maar zeer snel opgelost na telefoontje met vriendelijke dame , Zeker aan te raden bij vrienden en kennissen . Prijs kwaliteit zeker goed.

Uitstekend!

Correcte levering!

Heel tevreden

Ik vond het wel jammer dat ik mijn historiek niet meer zag. Ik bestelde altijd al via My underwaer.

Alles was in orde en prima kwaliteit

Alles was in orde en prima kwaliteit

Vlotte levering

Vlotte levering, mooi verpakt.

niet te vreden

ik heb kniekousen ge kocht en ze zijn even lang dan de gewoon ik wet dat kniekousen tot aan de knie komen en dit is niet het geval zeer teleurgesteld

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring,

niets op aan te merken TOP.

Zeer vlot en correct. Tot nu toe uitstekend ,dus een 10. Er is een omruiling gebeurd vlug op de hoogte gebracht van ontvangst. Nu nog terugbetaling op creditkaart maar ik heb er vertrouwen in.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.