Snel en uitstekende service

Mijn omwisseling en retour is heel correct en snel verlopen dank zij Stephanie van de klantendienst

Gewoon goed

Goed,enkel jammer voor aanrekenen van ruilkosten

Prima matrasbeschermer voor een goede prijs!

goed product voor een prima prijs

Qualité et livraison parfaites.

Achat de différents produits, sous vêtements, linge de lit, tout est parfait.

Correcte afhandeling en levering zoals afgesproken

aanrader

Snelle en correcte levering, super

top klantendienst

bij de levering blijkt dat de XL zwembroek van Speedo toch écht (veel) te groot is; na initieel een fout mail adres (mycomfort24.com in plaats van mycomfort24.be), héél klantvriendelijke mevrouw S., behulpzaam, begripvol; dank u wel! kleine tip nog: informeer klanten van (eventuele) kosten bij omruiling

Déjà réalisé plusieurs achats chez vous. Le dernier est tout récent.

Problème sur ma dernière commande de slips de la marque DIM. Ce sont des achats très récents. Pour 2 slips, les élastiques des cuisses se détériorent au premier lavage. Je n'ai jamais eu ce genre de problème.

Levering perfect kwaliteit iets minder

Levering is snel en perfect verlopen. Fantastisch. De kwaliteit can het product is goed maar kan beter. Ik had het beter verwacht : dikkere stof.

Vlotte service , maar ….

De levering via bpost gebeurt veel te laat. Fout van bpost

Très content des services de Myconfort 24

Service rapide et efficace. Produits de qualité. Bon suivi et bonne tracabilite des commandes.

Gemakkelijk

Scherpe prijs, snel verzonden

alles in orde

alles is naar wens verlopen

Schitterend

Eenvoudig besteld, snel geleverd, netjes verpakt en kwalitatief hoogwaardige materialen en merken. Een volledig Belgische webshop bovendien die lokale tewerkstelling creëert.

Uitstekende kwaliteit

Vlotte bestelling en levering,goede kwaliteit

Très joli pyjama et confortable

Cadeau pour mon épouse. La taille est parfaite. La coupe agréable. Et le pyjama dans son ensemble est très beau. Je recommande.

Produkten en levering correct.

De produkten waren correct. Zeer vlotte levering.

Correct

Besteld na 14h,dus correct geleverd binnen de 48h.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en juiste afmetingen

Alles verliep vlot

Bestellen en levering ging zonder problemen, zeker voor mij want ik koop bijna nooit via internet

Snelle en correcte levering!

Steeds als ik iets bestel is de levering volledig en bijzonder snel thuis geleverd.

Een super snelle levering

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Jullie enquete is minder goed opgesteld dan de werking van MyComfort

Fijne manier om samen te werken. Geen problemen gehad en belofte volledig nagekomen. Aanbevelen doe ik nooit, vandaar de neen hieronder.

Totaal Geen informatie

De website is overzichtelijk en geeft veel informatie! Maar van zodra je iets besteld en betaald, is er GEEN informatie meer! Namelijk : - geen info omtrent ontvangen bestelling - geen info omtrent ontvangen betaling - geen info omtrent de verzending, de aankomstdatum (track & trace) Bpost meldt dan plots een pakje maar met een totaal andere verzendersnaam Manier van handelen is helemaal anders dan dreamland, dreambaby en colruyt. Dit ben ik echt niet gewoon

Alles ontvangen.

Na eerst het laken ontvangen te hebben, is na een paar weken ook het kussen aangekomen.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.