Het product beantwoordt aan de beschrijving.

Er is enkel een klein probleem met de (grote) maten, die bij verschillende fabrikanten eerder losjes gehanteerd worden. Je kunt dus best steeds kleren kopen van dezelfde fabrikant.

Gewoon TOP !!

Vandaag bestelt en morgen in huis !!!! Kan niet beter en altijd verzorgt ingepakt !!!

Het bestellen ging zeer gemakkelijk en artikelen zeer snel en goed verpakt geleverd.

geleverde producten zijn zeer goed

had problemen met mijn betaling (fout lag bij mij !) maar alles werd door Mevr.Remacle prachtig opgelost Wou nog een bestelling plaatsen (Sloggi slip Basic Midi Cotton D wit 44) maar heb helaas opgemerkt dat deze niet meer in voorraad zijn

Eerste keer besteld. Super goe meegevallen.

maat L was te klein, maar toch niet terug gezonden

Snelle service!

Leuke website, snelle service.

Snelle stipte levering

Snelle stipte levering. Duidelijke website

le paquet ne contenait pas ce que j'avais demandé

Je tiens à remercier madame Stéphanie qui a corrigée avec grande efficacité l'erreur dans mon paquet; en effet le colis contenait un drap-housse demandé et un drap de lit alors que je demandais un autre drap-housse. Le relevé de la commande inclus dans le paquet était correct pourtant. Quel dommage que de n'avoir pas vérifié le contenu de la boîte avant de fermer pour expédition.

Dit is verplicht

Om uw «service voor [de] klanten continu te verbeteren» probeer misschien hun eigen taal te gebruiken ?

retour kost geld, maar werd na mail gratis verzorgd

Maat van ondergoed kwam niet overeen met verwachting en standaard maat. Binnen 1 verpakking verschilde de omtrek van de slips ook, hoewel ze allemaal dezelfde maat waren, volgens het label. Er diende bijna 4 euro betaald te worden voor retour, wat toch behoorlijk bedrag is. Na mailoverleg werd een gratis retourbon bezorgd. Het volledige bedrag werd ook terugbetaald.

Goed product voor een correcte prijs en snel geleverd

Duidelijke site, grote keuze aan kwaliteitsproducten.

Weinig keuze

Ik had een bon van 10 euro maar moest moeite doen om iets geschikt te vinden . De standoliën waren prima . Maar uiteindelijk vallen de twee kussenonderslopen erg tegen : lichte kwaliteit, erg krap ! Ik schrijf mij uit!

je word goed geholpen als het fout gaat

Goede kwaliteit Tommy mooie kleuren in de boven band leuk om te dragen kortom goed

Goede kwaliteit.

Ben tevreden met mijn bestelling.

Topervaring!

Voor de 1ste maal besteld bij Mycomfort24 en is onmiddellijk een voltreffer. Vandaag besteld, morgen geleverd! Een duidelijk en overzichtelijke site! Zal zeker niet de laatste keer zijn dat wij iets bestellen bij Mycomfort24.

Perfect afgeleverd. Inhoud correct.

Ga zeker nog via jullie diensten bestellen.

De kwaliteit alsook de levering is perfect zoals beloofd was . Ik vind het een mooie & kwaliteitsvolle website en twijfel niet om terug te keren . Houden zo !

Snelle en correcte levering

Heel vriendelijke dame aan de telefoon die me hielp bij een vastgelopen bestelling en zeer vlotte levering (volgende dag).

Heel tevreden!

Goede ervaring.

Snelle levering, leuke korting

Snelle levering, goede kwaliteit product

3 sets dekbedovertrekken

Voor herhaling vatbaar. Vooral de overtrekken van Zo!Home: zachte katoen, kreukt weinig en mooi afgewerkt. De 2 flanellen sets voldoen ook prijs/kwaliteitsverhoudingsgewijs.

vlotte bestellen dito levering

Heel tevreden over vlotheid van bestellen en leveren .

Levering zoals beloofd...

Heel snelle levering! Top!

100 % tevreden

100 % tevreden

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.