Vlotte service

Wordt de volgende dag zoals beloofd geleverd! Spijtig dat er geen afhaalpunt in de winkels van colruyt group

Fijn aanbod en leverservice

Fijn en beknopt aanbod mede van Belgische leveranciers.

Goede service en snelle levering

Lekker slapen

De pyama's die ik besteld heb waren perfect van maat. Vorm en kleur.

Zeer goede ervaring, sinds het begin van het gebruik

Gemakkelijk te gebruiken website inclusief de betalingen en de vlugge leveringen. Zeer tevreden.

Super! Hier zal ik nog vaker bestellen.

Goede service, vlotte levering en heel goede kwaliteit van dekbedovertrek. Prima prijs-kwaliteit.

goede kwaliteit voor een goede prijs

Een uitgebreide keuze waaruit je kan kiezen .

Goede kwaliteit van het bedtextiel.

Snelle levering.

goede kwaliteit

De producten zijn kwalitatief heel goed

Bpost heeft mij geen verwittiging gestuurd. Pakje lag in het postpunt.

Bpost heeft het nagelaten mij een verwittiging te sturen. Door vlugge tussenkomst van my comfort 24, werd ik door hen verwittigd dat mijn pakje een paar dagen eerder op mij lag te wachten in het postpunt. Hartelijk dank voor de tussenkomst van de mevrouw van my comfort 24! Dat is SERVICE naar de klant toe!!! Het geleverde materiaal voldoet volledig aan mijn wensen.

Exellent.

Goede service, en snel!

Ruim assortiment en voordelige prijzen

Snel en goed geleverd zoals besteld.

Vlotte service en afhandeling

Elastiek is beginnen los komen tijdens het eerste maal wassen in de machine. Dit zal wellicht een fout zijn tijdens de productie. De twee andere onderbroeken merk dulcia zijn in orde. Hallo vlotte service en correcte afhandeling ondanks de productiefout van de Dim onderbroekjes is alles goed verlopen. De teruggave hebben we goed ontvangen. We komen nog zeker terug om te bestellen.

Een vlotte afhandeling

Een tevreden klant

ok

Correct

Goede kwaliteit

Top service !!

Snelle levering van kwaliteitsvol product

Vlotte en correcte afhandeling van bestelling

Zeer tevreden over producten, kwalitatief in orde. Vlotte service!

Alles zoals verwacht...

Nog maar enkele keren een bestelling geplaatst maar zeer tevreden over zowel dienstverlening als kwaliteit produkt.

Uitgebreid aanbod, snelle levering

Reeds meerdere keren iets besteld via Mycomfort24. Uitgebreid aanbod, handige website en levering steeds snel en betrouwbaar.

Super !!!

Great !!! TOP !!!

Bestellen verliep vlot

Spijtig dat de levering niet kan gebeuren in een afhaalpunt van Colruyt (OKAY bvb) . Is eenvoudiger als je niet altijd thuis bent.

Alles is vlot verlopen

ik kan het jullie aanbevelen.

Super service

Na het verkeerd leveren bij de buren 3 huizen verder , goed verder geholpen door jullie medewerkers. Pakje terug gevonden . Fout van de postbode. Hij heeft zich al komen verontschuldigen. Bedankt .

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.