Snelle service - correcte prijzen

Het aanbod is uitgebreid en de prijzen zijn correct. Als je de speciale promoties volgt, zijn de prijzen geel gunstig.

L article ne correspond pas exactement à la commande

Délai de livraison 15 jours La commande était caleçon taille basse La livraison taille normale

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlot en perfect afgehandeld

Goeie site, vlotte afhandeling, goeie prijs.

zeer goed

snelle service

Prima levering

Prima ! Supersnel geleverd en goede klantenservice

Veel keuze en snelle levering

Duidelijke website en snelle reactie op vragen

Zeer goed .

Het bestelde Avion ondergoed werd correct tijdig geleverd .

Tegenvallend, had hogere verwachtingen

Bestelde twee zwemslips t.w. model Olaf Bentz - BLU1953 Surfbrief en model Puma. De toegezonden slip van Olaf Bentz wijkt qua model erg af van de getoonde foto op uw site. Zo is de voorzijde hoger opgesneden. Voor mij, als oudere man, niet draagbaar. Ergo, wilde dit artikel retourneren. Dat kan m.b.v. een per mail toegezonden retourformulier maar dat moet dan door de ontvanger gereproduceerd worden tot een op te plakken etiket. Helaas, heb geen printer, de slip maar ongebruikt opgeborgen. Met name deze terugzend methode is me te ingewikkeld dan kies ik toch voor b.v. Zalando en anderen

Bon

Rien à signaler.

sloggi top

het ondergoed was snel geleverd en de kwaliteit is top,maar dat wist ik al :)

correcte bestelling - correcte afhandeling -alles OK behalve (*)

(*)Assortimentarmoede ..... ? In de grote maten (3XL -9 )van de onderbroeken(shorts) is er slechts "zwart" als keuze.... (**) (of soms wit of donker blauw - maar ook hier zeldzaam in aantal) Kan dit artikel niet wat uitgebreider met enkele andere kleuren of motieven ( streepjes e.d.) (**) zie onze laatste bestelling

top

zeer tervreden over mijn bestelde artikelen alleen jammer dat ik ze niet meer kan bij bestellen!

Zeer goed bedankt

Voor herhaling vatbaar

kies - clic - betaal - vlotte levering

kies - clic - betaal - vlotte levering (no nonsens of tijdsverlies noch parkeergelden in steden met "verlichte" burgemeesters)

Snel en vlot

Snelle en vlotte levering Goederen zeer goed ingepakt

prima in orde

zeer tevreden

alles vrij simpel en vlot verlopen

gemakkelijke site, vlotte verwerking en snelle levering

Correct volgens afspraak!

Alles naar wens verlopen.

Firma om absoluut aan te bevelen !

Na mijn bestelling 's anderendaags vlot geleverd.

Over gans de lijn een uitstekende af handeling

Kwaliteits materiaal, vlug geleverd

Tevreden

Tevreden.

Het is de eerste keer dat ik zo een bestelling plaats gewoonlijk ging ik in de winkel maar de mensen

Gewoonlijk ging ik in de winkel maar spijtig genoeg zijn de mensen in pensioen. Op foto zie je niet zo goed wat je koopt en het is niet exact wat ik wou hebben maar mijn man zal het er moeten mee doen. Ik vind niet hetzelfde als voorheen. Ik had nog een doosje mee de nrs erop maar deze vond ik ook niet terug in uw catalogus. Hartelijk dank.

zeer goed

zeer vlot geleverd.en was juiste pasform.was zelfs en dag vroeger geleverd als gezegd.zeer goede servies.

Très facile livraison dans les temps rien a dire d'autre :-)

Rapide et un bon suivi

Très content du service

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.