We zijn tevreden.

Het was een aangename ontdekking om ons ondergoed op deze manier aan te schaffen.

Kwaliteitsvolle producten. Correcte nazorg.

Correcte nazorg. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle reactie op mail dat pakje niet toegekomen was.

Zeer goede opvolging van bestelling.

Duidelijke site Bestelling snel en keurig Goed verpakt Betrouwbaar

De kwaliteit van het product is heel goed

Heel snelle levering ,kwaliteit van het product is heel goed.

Alles goed ontvangen netjes verpakt uitstekend product

Kwaliteitsvolle artikelen, goeie service en snelle verzending.

Toffe kwaliteitsvolle zwembroek !

Mooie snit in kwaliteitsvol materiaal, top.

Bestelling en levering prima

Bestelling en levering prima verlopen!

Exécution le jour après et fiable

Quoi dire de plus?!

Geen problemen gehad. Alles verliep naar wens!

zeer snelle service

veel keus

Prijs-kwaliteit

Prijs naar kwaliteit en een vlotte levering

Hele goede service

Goede en correcte service. Is zeker aan te bevelen.

Vlotte verwerking en verzending.

Super content.

Depuis de nombreuses années j;achète a I 'Inno , je suis toujours contente et depuis peu par internet . Je suis surprise par la rapidité de la livraison . Je n'ai que de bons points a vous donner.

Premier achat très satisfaisant

Achat intuitif, livraison rapide, produit de bonne qualité.

Zee goed

Z h

Prima, voor herhaling vatbaar...

Het was de eerste maal dat ik bestelde maar er volgde snel een tweede bestelling op naam van mijn vrouw ...Hopelijk blijft de levering zo perfect x

hart stikke goed

niet verwacht zeer mooie shorts goed van maat en draagt zeer prettig alleen schrok een beetje door de Frans taal daar in Belgie toch Nederlands word gesproken bedank Sjaak

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, ziet eruit als een boxer met een leuk randje. Voor onder kleedje of rokjes, blijven de bovenbenen tenminste heel. De maat klopt met de maat die je hebt

gemakkelijk, kwalitatief, komen afspraken na!

Zeer goede ervaring. Goede en gebruiksvriendelijke website. bieden goede kwaliteit aan. duidelijke afspraken en vooral komen hun afspraken na. (in de Corona maken veel bedrijven misbruik van het niet tijdig leveren van hun producten) MyUnderwear24 doet dit niet en komt wel zijn termijnen na.

Alles vlekkeloos verlopen. Top!

Alles zeer goed verlopen. Ik bestel graag later terug.

Heel goed!!

Ik ben heel tevreden

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.