't was in orde.

Snel geleverd.. En mijn bestelling voldeed aan de verwachtingen.

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. Ik werd goed geïnformeerd over de levering en het kleedje zit super.

Correcte en snelle levering

Klantvriendelijke site en gemakkelijke keuze te maken met interssante prijzen.

Saevis tranquillus in undis

MyUnderwear24 geeft mij "rustige vastheid": telkens weer een gebruiksvriendelijke on-line bestelling, een snelle behandeling, een verzorgde verpakking, een bijkomend dankwoordje en last but not least conforme producten. Meer moet dat niet zijn.

Tevreden over het aanbod en de vlugge levering

xxxx

perfecte service

perfecte service

Correct

Vlot en heel goed bediend

Vlotte regeling

Vlugge en vlotte afhandeling

Niet fijn

Ik krijg mails dat ik nog moet betalen, maar ik krijg nog geld terug, dit heb ik ook nog niet ontvangen. Dus dit loopt niet soepel Grtjes

Afhalen bij Bpost Cubee automaat is erorm handig

Snel, eenvoudig en gemakkelijk op te halen

Goede kwaliteit

Optijd geleverd zonder beschadiging.

Heel snel alles binnen 👍

Verzorgde leveginh

Alles oke

Kwaliteit van het ondergoed en levering zijn perfect

Voorheen kocht ik mijn ondergoed van Avion sedert vele jaren via de Colruyt maar blijkbaar hebben ze dit product uit de rekken genomen. Vandaar mijn eerst aankoop via MyInderwear24. De kwaliteit van het ondergoed is mij dus al lang bekend en ik ben er nog altijd zeer tevreden over. De levering was ook perfect. Bedankt MyUnderwear24...

Huisnummer ontbrak bij bestelling Via mail en telefonisch is er met mij contact genomen om dit recht te zetten en om alsnog de bestelling snel en goed af te handelen

Snelle goede service.

Kwaliteit materiaal.

Schieser heren slips

Perfecte aankoop! Snel geleverd! Perfecte service!

alle bestelde goederen van uitstekende kwaliteit

Vlotte levering van de Post 2 dagen na bestelling.

Snel en efficiënt.

Website duidelijk. Snelle en efficiënte levering.

Perfecte service

Stipt geleverd en de producten zijn van zeer goede kwaliteit

Vlotte afwerking

Zal nog bestelling plaatsen

Alles vlot verlopen!

Bestelling geplaatst. Kwam netjes verpakt toe in mijn aangeduide postpunt. En de inhoud is zoals verwacht.

ERREUR DE TAILLE

Livraison rapide mais erreur de taille ( commande taille L reçu taille XL) de plus boite pas complète ( pas le couvercle) donnant l'impression d'un produite d'occasion... SAV parfait suite à ma réclamation réponse dans l'heure avec un bon de livraison pour le retour.

Vlot werkende site!

Vlot, correct, snel!

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.