Alles perfect

Alles tijdig in onberispelijke staat ontvangen

Alles op en top.

Bestelling,Levering,correct

Ok

alles in orde

alles in orde zoals het hoort

Uitstekend!

Het is de eerste bestelling die ik heb gedaan en alles verliep dik in orde! Mooi verpakt met een kaartje erin wie het heeft verpakt en zelfs nog twee lekkere pralinen! Super!!!

tevreden

zoals het moet, levering kan iets vlugger

Super service !

Ruime keuze en vlug geleverd. Super 👍👍👍

Alle artikelen waren zoals verwacht

Alles op tijd ok

Alles naar wens.

Alles naar wens.

Alles naar wens

Kwalitatief en in goede staat

correcte en snelle service

Voor herhaling vatbaar.

Tevreden

Maat correct, kwaliteit oké en aangenaam gevoel

alles zoals het moet

Zowel de bestelling als de betaling en de levering waren geen probleem.

Correct en snelle service

Correcte en snelle service

Excellents slips, et livraison rapide.

Que dire d'autre sinon que je suis content du service, de la marchandise, et du court délai de livraison. Excellent quoi ;o)

leuke ervaring

Positief

goed.

Goed!

Snel en alles zoals het moet zijn!

Zeer vertrouwbaar

Niet op af te keuren

Veel keuze , snelle levering

Geen opmerkingen

Voor herhaling vatbaar

Ondergoed van schiesser is steeds goed

Super rien a dire

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.