Correct

Snelle en correcte levering

foute levering heel snel rechtgezet

gemakkelijke bestelling en snelle levering door Bpost. Foutieve levering werd na een mail van mijn kant zeer snel rechtgezet met een gratis retourticket en onmiddellijke verzending van het juiste artikel. Fouten gebeuren maar er wordt heel professioneel mee omgegaan.

Waarheidsgetrouwe voorstelling

Waarheidsgetrouwe voorstelling van het product, snelle en correcte levering. Houden zo!

Super fantastisch

Snelle service , prima prijs . Bestelling 1 dag later al geleverd !

Goed produkt, snelle levering maar aanbod 4de stuk was niet geleverd

Aanbieding online was: 3 stuks kopen, een vierde gratis. Heb dus 3 stuks besteld. Het vierde stuk was eerst niet geleverd. Na een eerste beoordeling met deze opmerking kreeg ik goede respons. Onze bestelling vermeldde 3 stuks in plaats van 3 (+1 gratis). Het vierde stuk (gratis) werd alsnog snel na-geleverd. Besluit: Goed product, snelle levering en zeer goede service.

Alles is zeer vlot en correct verlopen. Ondergoed is van goede kwaliteit.

Goede communicatie en stipte levering

Positief

Levering is ok maar de voorraad voor de bestelling was beperkt tot EEN STUK

TOT NU TOE NOG GEEN ENKEL PROBLEEM

Vlotte afwerking

Vlot besteld, vlug geleverd

Betrouwbaar

Na bestelling , direct bevestigingsmail en ook mail om mijn pakje te volgen via Bpost . Dag na bestelling , mail van Bpost om te zeggen dat mijn pakje de dag erop geleverd zal worden tussen 8 u en 12u. Alles correct verlopen , net zo als mijn eerste bestelling bij jullie . Tevreden klant !

Besteld betaald en 2 dagen later in de bus perfect en zoals afgesproken super

Snel, correct, mooie aanbiedingen, groot gamma!

Zeer goed!

Goed en snel

Prima in orde

Alles snel en goed zoals gewoonlijk!

Perfect.

Super !

Supersnelle levering en super kwaliteit. Ik kom hier nog :)

Prima service, een aanrader!

Een waar plezier om hier iets te bestellen!!

ok

ok

Correcte afhandeling.

Bestelling verlopen zoals omschreven. Matentabel klopt.

Zeer vlot

Alles werd heel snel geleverd en je kan ook zeer vlot bestellen.

Maattabel klopt. Super snel en correct geleverd. Alles ok.

Perfecte service!!!

Bij onze bestelling was er blijkbaar iets misgelopen met de betaling. Hierover werden wij verwittigd per mail. Op die manier konden we telefonisch contact opnemen en het probleem oplossen! Heel klantvriendelijke service! Wij zijn super tevreden!

Tevreden over heel de lijn

Veel keuze en correcte levering!

Prijs - kwaliteit zeker in orde. Altijd op tijd geleverd.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.