Positif

Large éventail de choix, promotions fréquentes, convivialité du site, rapidité d'exécution et d'expédition

Suggestions

Aucune

Pluspunten

de producten in het gamma zijn allemaal zeer goed. Gemakkelijke site, snelle levering, toffe geschenkjes (echt nuttige! geen rommel), super vlotte retour service. Zeer snelle reactie door het klantenteam.

1) artikelen langer in winkelmandje laten. Schijnen na 24h eruit te verdwijnen? Heb al verschillende keren moeten opnieuw beginnen als er een dag tussen was 2) ruimer aanbod aan strings voor elke dag 3) mochten jullie ook niet sport kousen/sokken in gamma hebben, zou ik die zeker ook kopen. vb herensokken (wol/katoen)

Pluspunten

Goede concurrende prijs, snelle levering, grote keuze

Momenteel geen

Pluspunten

Vlotte communicatie en levering. Kwaliteit producten.

Niets speciaal te vermelden.

Pluspunten

Vlotte levering en afhandeling

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

la fourniture des boxers Esquimo correspond à mon souhait

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

rapidite d envoi/possibilité de prendre le colis d en un point de depôt

Pluspunten

Duidelijke website Goede informatie van de producten Vlotte levering en juiste levering Leuk dat je ook in bpost lockers kan leveren

Zelf dag van levering kunnen kiezen zou leuk/handig zijn

tout est OK

Suggestions

Ne pas m'envoyer le 3/12 un bon de réduction valable jusqu'au 02/12 lol

5 stars: perfect, definitely recommended

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, medewerkers denken mee en komen met aanbevelingen.

De verzendkosten betalen en weer betalen voor retourneren is not done.

Positif

Envoi très rapide, service clientèle très efficace, qualité au top.

Niets

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.