Super tevreden .

Eerste bestelling , ik hoop dat de volgende ook zo goed zal zijn .

perfect verlopen

ruime keuze, goede prijzen, vlugge levering

Meer dan super

Een super ervaring ook met het terug sturen van mijn bestelling

Correct en snel

Produkt correct en snel geleverd zoals gevraagd

Vlot

Gebruiksvriendelijk website, correcte en vlotte opvolging van bestelling.

Schitterend

Perfecte levering van een perfect product

Top.

Mooie website, veel keuze, je kan ook kiezen op welke dag het pakje geleverd wordt. Retourneren gaat ook eenvoudig en wordt snel afgehandeld. Uitstekende service, echt een aanrader!

Een zeer goede en snelle levering.

Een gemakkelijke site om je bestelling te plaatsen.

TOP !!!

Snel en correct, uitstekende kwaliteit

Goede prijs kwaliteiten

Goede ervaring perfecte kwaliteit

Makkelijk on line, goede communicatie, stipte aflevering: top!

Zie hierboven

Vlotte servic

Vlugge levering. Prijs/kwaliteit ok

Goede service en correct

Kwalitatief

Overzichtelijk, goede producten ,snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Avion ondergoed is onvindbaar in de detailhandel. Op deze website ruim voorradig.

Snelle dienstverlening

Komen hun slogan na.

Vlotte bestelling, snelle levering. Pakketje perfect in orde

Heel goede kwaliteit en correcte levering op gevraagde dag

De omschrijving van de artikelen is heel gedetailleerd, zodat je ontvangt waar je van droomt.

Leuke sokkenpromotie!

Interessant qua prijs/kwaliteit en vlotte levering.

Slecht

Het duurde even voordat me pakje werd geleverd. Volgens de gekozen datum. Het was ongeveer 16u20min. Daarvoor de hele dag thuis gebleven. Naar gelang het met Bpost was.

Super!!!

Kwaliteit : top Levering : top

Prima en snel geregeld en verstuurd.

Mooie website overzichtelijk en snelle verstuuring.

Tout était impeccable.

Commande, livraison et achats de très bonne qualité.

Alles ok

Goede producten

J'ai acheté deux pyjamas (un pantacourt et un pantalong) dont je suis entièrement satisfait !

Ce qui m'a le plus intéressé ce sont enfin les articles de marque et de qualité. je reviendrai bientôt. Merci pour vos bons services.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.