Snel en perfect geleverd

Snel en perfect geleverd

Top kwaliteit en snel besteld alsook bezorgd !

Articles de bonne qualité, prix corrects satifaisants, livraison devrait être gratuite

La commande est arrivée dans un délai raisonnable par rapport à la concurrence. Les marques suivies sont de bonne facture mais la note finale est trop élevée si l'on commande un article en-dessous de 35 euros, c'est beaucoup trop!

Très bon support malgré un problème de livraison par bpost

Dès le signalement de la non livraison du colis par bpost et le contrôle de votre part auprès de bpost, tout a été fait pour la livraison dans les 24 heures d'un colis de remplament par vos services ( Stéphanie).

Uitstekende service.

correct, met een betrouwbare transporteur.

Correct, met een betrouwbare transporteur (bpost). Vriendelijke en deskundige klantendienst.

De stof is niet ok pluist enorm

Ik heb een beetje een slecht gevoel bij de overtrek die pluist enorm zoveel geld voor een overtrek mag toch van goede kwaliteit zijn :-( Misschien terugsturen en een andere in de plaats? Grtjes Els

De bestelling, de bezorging, alles naar wens.

Snelle en juiste levering

Zeer goede ervaring

Facile et rapide

Site agréable Livraison rapide Produits de qualité

Goed materiaal

De afbeeldingen en maten kloppen

Dank zij goede informatie op de webpagina hebben we de juiste keuze kunnen maken!

De goede webpagina met een aantal belangrijke informatieparameters maakt dat je relatief vlot een juiste keuze kan maken tussen de producten.

Achat de 4 pièces

Bonne expérience , produit de qualité

Foute maat bestellen kost je geld

Badmantel besteld, en daarbij de maattabel op de website strikt gevolgd. Toch bleek het ontvangen product véél te groot. Dus retourneren (vlotte procedure!) en onmiddellijk een maatje kleiner besteld. Blijkt dat het retourneren geld kost, ook al bestel je onmiddellijk opnieuw hetzelfde artikel. Het zou fijn zijn dat het inwisselen van eenzelfde artikel kosteloos kon. In een winkel mag ik ook een maatje kleiner\groter passen, zonder extra kosten. En nog: badmantel zelf is dik OKÉ Na beoordeling werd ik de dag nadien reeds gecontacteerd, met de boodschap dat ik het retourneer bedrag zou terugkrijgen. Probleem is dus opgelost. Sterk van die klantendienst!

prijs/kwaliteit is prima, uitstekende service

de prijzen zijn voordeliger dan elders voor dezelfde merken. Mooie aanbiedingen. Verzending is zeer verzorgd en zoals beloofd. Uitstekend. Een warme aanbeveling

'k ben tevreden over mijn aankoop bij Mycomfort24

prima levering en producten heel goede kwaliteit

sloggi slipjes

Ik koop Sloggi al lang wegens de prijs/kwaliteit verhouding. Ze stonden in aanbieding, dat is ook meegenomen. Alles verliep vlot. U heeft er een trouwe klant bij.

Goede kwaliteit en juiste timing bij levering

De geleverde producten voldoen volledig aan de verwachting! Fijn dat je afleverdatum kon aankruisen en dat deze ook gevolgd werd.

Ruime keuze, Goed product, goede prijs

vooral ruime keuze

Product krimpt

De waterdichte overtrek krimpt in de was ook maar op 40* gewassen en toch een maat kleiner dan ervoor .daarom voor 2e maal besteld maat een maatje groter .andere is goed voor logeerbed.voor de rest heel tevreden af laat zeker geen water door en levering is top

Informations

Rapidité

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.