Professioneel! Duidelijke, gemakkelijke website!

Ik ben nog maar een nieuwe klant maar ben van mijn eerste contact toch heel tevreden. Eén probleem is dat ik de maten van de verschillende merken nog niet gewoon ben. De pyjama die ik besteld had was te groot en ik stuurde die terug. Maar, van datzelfde merk, Pastunette, hadden ze geen kleinere maat. Ik koos dus een pyjama van een ander merk, Marco Polo, in een kleinere maat, maar die is nu ook weer te groot. Ik zal dus opnieuw moeten kijken voor een andere pyjama. Maar als dit weer van een ander merk is kan dat weerom te groot of te klein zijn. Zo kan ik bezig blijven en moet ik toch iedere keer die retourkosten zelf brtalen

Mooie kwaliteit beddengoed

Ik bestelde 2 delbedovertrekken, 1 katoen en 1 flanel. Beide zijn van goede kwaliteit en zien en heel mooi uit.

Alles is gewoon goed ,snelle levering, mooi verpakt ,goed product ,correcte prijs .

Commande facile et livraison rapide même à l étranger. Très satisfait.

Super satisfait. Très bon Shop

Bestelling

Zolang ik bij Mycomfort24 bestel is steeds alles oke.

Mooi kwaliteit dekbedovertrek en hoeslakens

Goede kwaliteit

Perfecte levering van de bestelling

Bestelling werd vlug in postkantoor geleverd. Kwaliteit werd nog niet getest.

Goede prijs kwaliteit

Mooie HOM slips aan bodemprijs

snelle service

snelle service en kwaliteit in orde

satisfait de la diversité de vos produits et aussi de la qualité

Dommage que pour chaque nouvelle commande on ne puisse réutiliser les coordonnées déjà utilisées dans les commandes précédentes (mot de passe, adresses etc..)

Fijne service

Tijdig en correcte levering. Goede productinformatie.

Quallité prix

Peut-être d'autres moyens de paiements plus sécurisés( paypal,...)

Uitstekende service

De bestelde goederen voldoen volledig aan mijn wensen. Tevens de levering was op tijd en verzorgd.

Vlotte bestelling en goed verpakte levering van topkwaliteit

Betaling was mislukt, winkelwagen leeg en gekozen maten van de artikelen niet meer te selecteren. Gelukkig kreeg ik even later mail om alsnog mijn betaling af te ronden. Opluchting dus, top dat deze mogelijkheid geboden werd. Bestelling goed verpakt bezorgd en voldeed volledig aan verwachting, uitstekende kwaliteit. Alleen levering door bpost was 2 dagen later dan gepland.

ALLES VOLGENS AFSPRAAK!

Correct en stipte aflevering

Alles in orde

Kwaliteit van ondergoed top. Levering en bestelling alles ging vlot

Super goed kvaliteit van stof

Kvaliteit top snel levering met een woord zeer tevreden

Tip top levering zoals beloofd.

Bestelde goederen zijn geleverd zo als beloofd. Je wordt ook prima op de hoogte gehouden van de zending.

Zeer goed.Alles is vlot verlopen !

Voldoet volledig aan de verwachtingen. Netjes volgens afspraak geleverd.

Degelijk product, mistevreden over de levering door Bpost

Door bpost werd gezegd dat het pakje zou geleverd worden op woensdag (werd niet geleverd op woensdag). Idem voor donderdag en vrijdag. Zou dan geleverd worden op maandag, wat later zou het niet geleverd worden op maandag maar op zaterdag. Uiteindelijk werd het geleverd op maandag.

très satisfaite !!!

très contente de mes achats

Netjes en snel geleverd

Ruime keuze

Ruime keuze en zeer snelle correcte levering

Snelle en correcte levering en bestelde artikelen conform beschrijving.

Ben zeer tevreden over de geleverde goederen en de wijze van levering. Correcte info en service.

altijd tevreden !!!

De bestellingen zijn altijd in orde!!!

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.