snelle, vlotte gratis levering

Prijs / kwaliteit zeer goed. Leveringskosten werden ten onrechte aangerekend en onmiddellijk teruggestort. Prima service! Snelle, vlotte levering.

Heel positief

Correctere snelle levering.

Heel vlotte levering van prima ondergoed

Ik kom zeker terug bij jullie.

Choix et qualite

Très grand choix de produits de qualité et rapidité des services

Geweldige service, ondanks falen van Bpost.

Na enkele kregen we een bericht van Bpost dat ons pakket niet geleverd kon worden omdat de verpakking "leeg" was. Na enkele dagen contact opgenomen met MyComfort24.be en twee dagen later werd wel alles wat we besteld hadden geleverd, inclusief de gratis handdoeken. Perfecte service van MyComfort24.be!

Uitstekende en vloote service !

Snelle , goede service !

Bon service

Je préférerais des conditions de ventes plutôt que des cadeaux gadgets.

comfortabel

uitstekende pasvorm en aangenaam materiaal

Aanrader

Goede website Veel keuze Perfecte levering Veilige betalingsomgeving

Geen gratis retour wel goede oplossing gezocht

Ik heb 2 dekbedovertrekken besteld waarvan op 1 allemaal witte spikkeltjes dus fout in de stof, hiervoor hebben ze een goede oplossing gezicht en ben ik zeer tevreden mee. En een pyjama maat 44 besteld is eerder 50/52 was veel te groot voor mezelf maar mijn moeder heeft 50/52 daar paste hij wel voor.

Bon service

Rapidité

Overzichtelijk site en kwalitatief.

Goed menu in de site die vlot de gewenste goederen weergeeft.

Bestellen en ontvangen verlopen mega vlot

Super ervaring

Het geleverde was net wat is ik zocht.

Heel snel geleverd en net wat ik zocht; kwaliteit.

Perfect !

Ruim assortiment aan heel sterke prijzen. En als er iets fout loopt is er een aangename dame op de klantendienst die onmiddellijk kan helpen !

Ik had contact met een héél behulpzame medewerker, die zelfs na sluitingstijd moeite deed iets in orde te brengen. Dit soort persoonlijk contact mis ik bij quasi alle aankopen online. Een pluim dus!!!

Top serviceen kwaliteit

Altijd goeie service

Al een paar keer besteld bij Mycomfort24. Iedere keer prima service. Kwaliteitsvolle producten aan een goeie prijs.

Perfect!

Reeds meerdere malen bestellingen geplaatst bij Myconfort 24 en tot hiertoe zijn mijn bestellingen altijd perfect en snel afgehandeld. Mijn dank hiervoor!

Keuze, kwaliteit, levering, alles naar wens

Keuze, kwaliteit, levering, allemaal Ik krijg wel zeer vaak mails

Mycomfort é'

Ik plaatste een bestelling en dat liep van een leien dakje super is dat toch hé ik ben heel tevreden en zal mycomforté24 aanbevelen aan vrienden en kennissen het is niet de eerste keer dat ik een bestelling plaatste

Excellent

Vlot, aangenaam, gemakkelijk

uitstekend

Zeer vlugge levering .De goederen zeer degelijk verpakt .

Gemakkelijk bestellen, perfecte levering en super klantendienst!

Ik ben tereden

Alhoewel ik het altijd moeilijk vind langs deze weg te bestellen. Ik had het iets dikker verwacht. Hopelijk is het wel sterk. Heb altijd in de collishop besteld en was altijd zeer tevreden.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.