alles perfect

Ik ben geholpen op een vriendelijke en gedienstige wijze , bedankt

Commande simple et livraison rapide.

Client depuis longtemps, je n'ai jamais été déçu.

Kwaliteitsproducten en vlotte levering

Tjrs ce courant positif dans les contacts avec vos services merci Geneviève

Depuis plus de vingt ans, je suis cliente dans votre groupe, j'achetais bcp d'articles Via le "ColliShop", et maintenant j'achète certains articles chez "comfort 24". Tout est pour le mieux, Mr Franz n'a pas de souci à se faire au niveau du sérieux De son personnel. Salutations à tous. Geneviève.

Makkelijk bestellen, vlot geleverd, leuke kortingen

Makkelijk besteld, vlot geleverd. Ook makkelijk te retourneren wanneer bv kleur niet beviel. Erg vriendelijke klantendienst. Steeds interessante kortingacties.

Zitten goed en kwaliteit top

Zeer vlotte levering van de bestellingen.

De bestellingen worden zeer vlug geleverd. Enkel spijtig dat de naam van de klant niet vermeld wordt op de bestellingen. Dit geeft telkens problemen bij het ophalen van mijn bestelling in het BPostkantoor. Graag aandacht hiervoor.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit van hoeslakens

Prima kwaliteit en levering

Prima kwaliteit en levering

Super tevreden

mijn bestelling was perfect op tijd en in orde

Ruime keuze, overzichtelijke website, snelle levering.

Top quality and fast delivery.

Good choice of top quality products, and excellent delivery times.

Facilité et diversité dans les articles proposés.

Qualité des produits proposés et rapidité de livraison.

Het zit goed en comfortabel

Zit goed en comfortabel

Correct. No nonsense

Snelle levering. Ruime keuze. Kleine verpakking

Heel vlot en tevreden

Heel tevreden van mijn bestelling. Vlot geleverd en heel goede kwaliteit.

Parfait

Sérieux et rapidité Confiance et vraiment Très satisfaite

Snelle service en mooi gamma

Bestelling vlot verlopen, extra vaderdag cadeautje was een mooie verrassing

Degelijke kwaliteit en betrouwbare service.

Ik kocht al heel wat beddengoed en bedtextiel. Steeds tevreden met de ontvangen kwaliteit alsook het thuisleveren.

Heel goed afhandeling van terug gestuurde producten en terugbetaling

Gewoon goed

Gewoon goed en alles kan altijd beter

voldoet aan de verwachting

correcte en vlotte levering van gekozen onderwerpen

Vlot, correct en kwaliteit

Vlot, correct en kwaliteit

Gemakkelijk en snel besteld.

Gemakkelijk en vlot besteld.

Positief

Heel correct

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.