een mooi en degelijk onderlijfje

zeer goede kwaliteit .wel voor de zomer wat te warm. Ander niets dan positieve ervaring

Smaak- en stijlvolle spullen te vinden bij jullie.

Alles verliep heel simpel en vlot, en de lakens die ik besteld had zijn even mooi als ik gehoopt had!

Verkeerde product geleverd, maar onmiddellijk gecorrigeerd

Het verkeerde product werd geleverd, maar is nog dezelfde dag gecorrigeerd (retour en terugbetaling opgezet) Geen vijf sterren omdat er toch een foutje is gebeurd, maar toch een hoge score gezien de klantgerichtheid om dit snel op te lossen.

Ok volgens de datum dat ik gevraagd had.

Service rapide et qualité des articles.

Je suis entièrement satisfait du service offert ainsi que de la variété et de la qualité des articles présentés.

heel goede ervaring

vlotte bestelling, heel veel producten om uit te kiezen, goede filters waardoor het makkelijk is om te zoeken wat je nodig hebt, ook goede levertijd

positief

snelle levering, op eerste zicht kwaliteitsvol produkt

Parfait.

Livraison rapide, produits de qualité, je recommande ce site.

Snel en goed

Makelijke site, snel geleverd!

Zeer goede klantenservice

Toen er niet voldoende voorraad bleek te zijn, heeft men een extra bestelling gedaan bij de leverancier. Hierdoor kon ik ook nog van de actie 3+1 genieten. Hartelijk dank.

A recommander.

Produits bien emballés et bon état de la boîte à la réception chez-moi.

perfect

gemak van bestellen

nihil

nihil

Vlot

Vlot

Fantastische kwaliteit.

Fantastische kwaliteit. Bovendien is de levering probleemloos verlopen. Perfecte berichtgeving.

Zeer correcte prijs kwaliteit

Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

goed koop

Goed koop, snelle levering,veel keuze en goed merken

Snelle en correcte levering!

Mooie kwaliteit aan een goede prijs.

Tjs des erreurs

C'est un peu cher par rapport à la politique Colruyt et j'ai souvent des erreurs ou on commande et on a pas tout.

Prima kwaliteit en levering

Correcte snelle afleveringen

Tevreden klant

Degelijke Textiel aan correcte prijs

Levering ging vlot en product was ook wat we er van verwachten.

Goed service, goed materiaal

Alles is vlot verlopen, makkelijk besteld, fijne opvolging via mail, snel geleverd op mijn verzoek in ophaalpunt.

Top servies en goede kwaliteit

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.