Goed en op tijd gelevers

Was wel moeilijk om te betalen...

Levering zoals gepland

Producten zoals beloofd en positief dat je de leverdag zelf kan kiezen

Een heel tevreden klant!

Duidelijke website om keuze te maken en een perfecte levering.

super

les articles envoyés dans les délais prévus. grand choix d'articles et prix attrayants.

Teleurgesteld.

De kwaliteit van de broeken zijn heel goed. Maar had de onderbroeken besteld omdat op de beschrijving stond: 3 kopen + 1 gratis. Zag wel op de bestelbon dat het er niet op kwam, heb nog opnieuw geprobeerd om de juiste afbeelding goed aan te klikken.. en veronderstelde dat het wel in orde zou zijn. Nee dus. Enkel 3 onderbroeken. Dus teleurgesteld!

Bons produits et livraison sans problème

Bon choix de produits, seul bémol : pas de continuité assurée dans le suivi de ces produits : vous achetez un produit qui vous convient bien et vous ne le retrouvez plus quelques semaines plus tard.

Wat ik er koop is correct geleverd en dat zijn ook de producten die ik bestel. Juiste maat, kleur en model bedoel ik hiermee.

perfect

Juiste omschrijving van de artikels; Aangename website. Leveringstijd wordt mooi gerespecteerd.

Voir ci-dessous.

Compétence et rapidité. Je suis contente.

perfect

vlug geleverd

Goed. Ergens wilde ik sloggies tai kopen in Colruyt. Maar waren er nu enkel in t zwart. We gaan naar zomer toe. Wit komt dan toch beter uit. Gisteren kreeg in reclame Colruyt, en staan weer zwarte in. Begrijp ik niet.

Dankzij jullie koop ik ZELF kleding!

Als onervaren textiel man alsook invalide ben ik heden ZEER tevreden over jullie werking en de extra kortingen. Hierdoor krijg ik ZEER SNEL de kleding hier bij mij die ook al altijd DIRECT past door via de telefoon ook met mijn zus te praten of mijn huishoudhulp. Ik zou nog niet weten hou de retour procedure is MAAR dit MOET bij mij wel gratis zijn door ook armoedig te zijn met epilepsie en diabetes waardoor ik onlangs 10kg vermagerde DUS nieuwe pyjama's e.d. nodig.

excellente.!!!!

RAS

Kwaliteit en degelijke service.

MyComfort24 biedt een erg ruim en kwaliteitsvol assortiment. De service voor levering is ook prima. De prijzen zijn niet goedkoop, maar eerder in de middelmaat.

Zeer goede kwaliteit en zeer vlug geleverd

Levering tiptop in orde

Héél tevreden

heel correct.

goede en correcte afhandeling.

Perfecte site om ondergoed te bestellen!!!

Top service!!!

Snelle levering van kwaliteit!

En een aangename verrassing in de doos : twee paaseitjes. Dat kwam heel sympathiek over

Goede en snelle service. Prima materiaal.

Zeer snelle levering. Degelijke kwaliteit van de producten.

Vlotte afhandeling van iedere bestelling

Altijd heel fijne ervaring.

Top ervaring!

Heel klantvriendelijk, super service!

Dankjewel!!!

Ik had het geluk van een mooie pyjama te winnen met jullie wedstrijd op Instagram. Het is een pyjama die ik niet alleen mooi vind, maar die ook super goed past. Dikke tien op tien dus voor jullie!

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.