Snelle en correcte levering

Geen enkel probleem en snelle en correcte levering.

Correct in alle opzichten

Tevreden met mijn koop. Enig probleempje bij keuze van maat : normaal L51 maar die stond er niet bij en moest kiezen tussen L enXL Ok maar iets te groot

super

goede ervaring

ruime keuze

bestellen gaat zeer vlot, het aangeboden gamma is ruim voldoende, de website is overzichtelijk.

De verzending was snel. De artikelen waren helaas te groot, dus retour. Jammer dat je de retour kosten zelf moet betalen.

Pleinelent satisfaite

J'ai reçu ma commande 2 jours après l'avoir faite : tout était en ordre et je suis pleinement satisfaite .

Zeer tevreden. Goede kwaliteit. Mooie kortingen Top

Mijn eerste bestelling was een goede eervaring.

Ondanks het feit dat ikzelf de verkeerde maat had besteld voor de hoeslakens verliep het terugzenden van mijn bestelling zeer vlot. Met dank om mij op de hoogte te houden van de ontvangst van mijn retour zending. Ik ga zeker nog een nieuwe bestelling plaatsen.

Niet mijn eerste bestelling en ook niet de laatste! Alles goed verlopen en kwaliteit van de goederen zijn perfect!

Schitterend

Er is een grote keuze en het materiaal is van goede kwaliteit. Bestellingen en leveringen verlopen vlot. Eerlijke prijzen.

Achat d’une housse de couette

Je suis tres satisfaite par ce servive rapide et le colis a été déposé malgré mon absence.

Snelle en vlotte winkelervaring

Snelle en vlotte winkelervaring

Topissime

Commande livrée parfaitement à temps et à heure.

Voldoet helemaal aan de verwachtingen

Kwalitatieve overtrek Perfecte snelle levering

De kwaliteit van de geleverde onderhemdjes was de beste die ik ooit gekocht heb. Gewoon klasse.

vlotte bediening

goede kwaliteit geleverd op datum dat wij dat als klant willen

Slip van Schiesser van slechte kwaliteit

Bij een vorige bestelling van witte Schiesser onderbroeken heren, was er eentje die na 1 x wassen, waar de naad aan het rechter beenpijp los gekomen was. Dit heb ik per mail gemeld, maar geen antwoord op gekregen. Blijkbaar is er iets mis gelopen met de mail. Na nogmaals contact te hebben opgenomen, heeft Mycomfort24 een tegemoetkoming gedaan om een nieuwe slip te verkrijgen, waarvoor dank.

Positief

Uitleg moet in drie landstalen !

Ik vind het spijtig dat jullie er niet opstaan dat de merken die jullie verkopen verplicht zijn in België hun bijkomende uitleg in de drie landstalen te geven. Bij Falcke is er geen NL bij. Dus dit merk koop ik niet meer.

Ok pour la commande mais bug dans le logiciel pour le retour

J’ai perdu un temps précieux à répéter la procédure pour avoir l’étiquette retour. Finalement j’ai téléphoné et une charmante personne a fait le nécessaire pour m’envoyer l’étiquette par mail.

tevreden en vriendelijk en behulpzaam

Altijd in orde , en ze zijn zeer behulpzaam .

Génial !

Délai de livraison HYPER rapide alors que je vis au Luxembourg !

Très bon rapport qualité prix

J’ai commandé plusieurs fois, je suis très contente parce que ce que j’ai acheté comme des housses de couette qui sont toujours aussi belle qu’au début.

Gewoon top !

Vandaag besteld, morgen in huis. Super kwaliteit

Ruime keuze en snel geleverd !

Ruime keuze en snel geleverd !

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.