Filters

10

Volledig volgens afspraak de juiste producten geleverd,prima

Correct volgens de afspaken en betaling geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zoals steeds top. Heel snel geleverd op het afgesproken tijdstip.

 • Aanbevelen? Ja
6

Alles in orde.

Enkel de levering is nogal zwakjes doordat ze de spiegel zo hebben geleverd zonder verpakking of wat dan ook. De spiegel moest naar boven (1505mm x 1800mm) en natuurlijk is deze stuk gegaan met de verplaatsing naar boven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Correcte prijs en vlotte levering. Ook is het degelijk materiaal!

Correcte prijs en vlotte levering. Ook is het degelijk materiaal!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals het moet zijn.

Goede service telefonisch. Mensen die kennis van zaken hebben en meedenken. 4 tal weken later werd alles netjes geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed produkt

goed uitsmeerbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede samenwerking

Glas was perfect op maat en exact zoals beschreven op website. Het was netjes verpakt en op tijd geleverd. Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
9

Zoals het moet zijn.

Makkelijk besteld, snel en op de afgesproken termijn geleverd. Stevig en correct verpakt. Zeer goede kwaliteit, alleen maar positief! Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

The received items was exactly has we expected. The delivery delay was correct and in time.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een adres om te bewaren!

Uiterst snelle levering. Top product. Beste prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf, ook zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Alles vlot verlopen en ook de bezorger was zeer behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
5

verkeerd glas geleverd.

Extra helder glas besteld waar geen groene schijn in zou aanwezig zijn. Bij afhaling is het gewoon vensterglas met groene schijn in.

 • Aanbevelen? Nee
7

OK, but was expecting more quality for the sliding system

The delivery was on schedule but unfortunately, the instructions are very poor to the point that you cannot see the picture properly (too dark, no contrast). Also, and this was the worst of all, part of the sliding mechanism was not the appropriate one, you could see a type of mechanism in the instructions that did not match the one you received. In the end, I wasnt able to use the sliding door damping system at all.

 • Would you recommend us? No

Reactie van het bedrijf

Hi Paulo, Thank you for your feedback. For issues like these you can always give us a call or send us an email and we will gladly help you out with sending some extra information about the installation. The manual is an universal guideline for several systems. Altough the types are different, the base instructions are the same. We have sent you an email with some additional information for the installation of the door. If it is still unclear please give us a call of send an email and we will assist you. Kind regards, Glasopmaat.be

10

Alles perfect in orde.

Correcte kleur en maat. Goed ingepakt. En op tijd geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top kwaliteit en service!

Had voor mijn eettafel een glazen top nodig maar de tafel had een gad in het midden voor stroom (handig voor bv. gourmetten) en de tafel was niet perfect vierkant (een kant was 1cm korter). Had offerte aangevraagd op basis van wat ik dacht dat ik nodig had. Mij werd geadviseerd om voor dikker gehard mat glas te gaan. Ook robber dopjes bijgekregen zodat glas niet direct op het hout komt zodat het matte effect blijft. Op afgesproken dat tot aan de deur geleverd. Enige kleine minpunt was dat ik niet zoals ook in de mail aangegeven was een dag van tevoren gebeld was, maar dat ligt aan de leverancier. Even met glasopmaat gebeld om te bevestigen dat op de dag zelf zou komen (anders blijf ik voor niks thuis) en ze zijn perfect bereikbaar en hebben zelf even met leverancier gebeld en teruggekoppeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, gemakkelijk, modern

Moderne en snelle bestelling online. Goeie service via mail. Product perfect

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

Levering volgens afspraak!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ruim en kwalitatief aanbod

Ik zocht vervanging van douchelekprofielen en vond de perfecte match hier. Niet te vinden in de gekende speciaalzaken.

 • Aanbevelen? Ja
5

3 weken vertraging en mijn extra betaling voor een veilige verpakking was haast onbestaand.

Het product an sich is ok. Maar meerdere weken vertraging bij levering en de extra kost voor een extra veilige verpakking was voor mij niet zichtbaar.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Het is ons niet helemaal duidelijk waarom u ons deze negatieve review geeft. Zoals aangegeven op de website is de levertijd van spiegels ~ 2 weken waarbij dit iets kan uitlopen door feestdagen. Uw bestelling is op 06-05 geplaatst en op 29-05 bij het door u gekozen afhaalpunt afgeleverd. Dit is weliswaar een tijdsbestek van ~ 3 weken, echter zaten er meerdere feestdagen tussen (Hemelvaart + Brugdag, Pinksteren) wat voor een kleine vertraging heeft gezorgd. U heeft bij uw bestelling gekozen voor het verpakken van de spiegels. Als we de afleverfoto's bekijken is te zien dat uw spiegels netjes zaten ingepakt in bubbelfolie. Dit is de manier van verpakken die wij voeren, ook dit staat op de website vermeld. Desondanks hopen we dat u veel plezier heeft met de bestelde spiegels. Met vriendelijke groet, Glasopmaat.be

6

Goed maar duur

Het geleverd product was perfect in orde de transport kosten daarentegen waren over de schreef.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, De verzendkosten staan duidelijk op de site gecommuniceerd. Deze zijn hoger dan de reguliere pakketdienst tarieven, omdat het glas met gespecialiseerd glastransport bij u wordt afgeleverd. Op deze manier hebben we 100% de garantie dat het glas in 1 stuk bij u wordt geleverd en niet breuk of beschadigd bij u aankomt. Desondanks wensen wij u veel plezier van het bronzen glas. Met vriendelijke groet, Glasopmaat.be

10

Goede service en snel geleverd

Ontdekt op internet. Goed product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter kan niet zijn.

Levering en kwaliteit van het spiegel is super.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en perfect resultaat geleverd

Site was makkelijk om te navigeren, goede uitleg bij de producten. Glas was precies wat ik besteld had, goed verpakt en ik geniet er elke dag van.

 • Aanbevelen? Ja
3

levering zeer slecht door dat de maatschappij een verkeerd adres aan de leverancier gegeven heeft

Wij hadden ons adres correct doorgegeven aan de maatschappij die het glas ging bezorgen. De leverancier (vervoer) had het pakket afgegeven op een totaal ander adres . Wij hadden speciaal thuis gebleven en dit omdat het pakket ging komen, maar die kwamen niet want niettegenstaande ons adres correct doorgegeven werd, stond er een adres op het pakket die totaal anders was !?? De leverancier (vervoer) kon er niks aan doen want het adres was totaal verkeerd op het pakket geschreven. Wij waren speciaal thuis gebleven en niemand kwam er. Wij hebben dan gebeld naar de maatschappij die contact genomen hadden met de vervoerder en die had het verkeerde adres gekregen en had het daar geleverd !?? Wij hebben er dan zelf nog moeten om rijden !? Een halve dag thuis gebleven en dan nog zelf een eind gaan rijden omdat jullie een fout begaan hadden. Ik vind dat de aangerekende kosten om het pakket te leveren, ons tenminste terug betaald moet worden en dit zou dan correct zijn ! Ik ben benieuwd ?

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Zoals eerder telefonisch besproken heeft de transporteur het verkeerde adres opgenomen in de order. Na onderzoek is gebleken dat dit is ontstaan door een bug in hun systeem waardoor het adres niet goed werd gekoppeld aan de postcode. Zoals ook besproken was de betreffende chauffeur al enkele uren van het afleveradres vandaan en kon hij uw bestelling niet gaan ophalen. Het was wel mogelijk om dit de volgende dag te doen, echter in overleg gaf u aan dat u zelf vanuit uw werk langs het adres zou rijden. Wij hebben u hier niet toe verplicht. Gezien de vervelende samenloop van omstandigheden zullen we uw verzoek honoreren en de betaalde transportkosten naar u crediteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Glasopmaat.be

8

Oké

Oké

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Van de Reijtstraat 96

4818NE Breda

0031 765158083

[email protected]

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten in Erembodegem of Oosterhout (NL).

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.