Beste mevrouw Janssens, Bedankt voor uw eerlijke beoordeling. Wij betreuren het ten zeerste dat uw ervaring met onze vervoerder niet heel fijn is geweest. Zoals u in andere reviews kunt lezen is dat niet iets wat wij vaker terug horen van onze klanten. De chauffeurs zijn juist gespecialiseerd in glastransport en weten wat daarbij komt kijken. Normaliter zijn zij zeker bereid om de klant te helpen en samen tot een oplossing te komen in een lastige situatie. Zeker met de afmetingen spiegels die u heeft besteld. Wij hebben uw klacht over de chauffeur ook bij de vervoerder weggelegd dat dit in de toekomst niet weer zal gebeuren. Heel fijn dat uw werkmannen bereid waren om te helpen en dat de spiegels toch nog veilig op hun plaats zijn gekomen. Nogmaals onze excuses dat u de levering zo heeft ervaren. Ondanks dit wensen wij u veel plezier van de spiegels! Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be
Beste heer Dierickx, Inmiddels is er al telefonisch contact met u geweest over deze slepende zaak. Wij betreuren het ten zeerste dat de levering inzake deze order zo lang heeft geduurd. Vandaar dat wij u verschillende malen hebben voorgesteld om de order voor u te annuleren zodat u niet zo lang meer hoefde te wachten en niet meer gefrustreerd zou raken over de uitstel van levering. Wij hebben ook andere afmetingen voor de snijhaak voorgesteld, maar beide opties was iets wat u niet wilde. Helaas zat er niets anders op dan te wachten op de levering. Zoals telefonisch besproken is de snijhaak bij ons binnen en wordt deze door ons koeriersbedrijf aanstaande donderdag bij u aangeboden. Als compensatie hebben wij u een financiële geste gedaan wat naar uw wens is. Deze lange levertijden hebben wij ook nog niet eerder gehad en bieden onze excuses aan voor het ongemak! Desondanks hopen we dat u veel plezier heeft met de snijhaken. Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be
Originele beoordeling
Beste Daniel, Wij vinden het heel vervelend dat de spiegel beschadigd is bij het verplaatsen naar boven! De spiegel had, gezien de afmeting, helaas niet verpakt kunnen worden. Zoals aangegeven op onze website is de maximale breedte om te kunnen verpakken 1000mm en de verpakking bestaat uit hoekbeschermers en luchtkussen folie. Zoals aangegeven in onze mail kunnen wij u een korting uit coulance aanbieden als u de spiegel opnieuw zou willen bestellen. Op de hoekjes kunnen wij hoekbeschermers aanbrengen, maar de spiegel kan helaas niet verpakt worden. Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be
Fazantstraat 23
4901 AZ Oosterhout
Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.