Online besteld en goede afwerking. Afhaling zoals voorzien.

Online bestelling geplaatst. Gevraagd voor afhaling op een firma in de buurt. Datum gekregen en afgehaald. Vriendelijk onthaald en ruiten waren zoals besteld.

Perfect zoals gevraagd

Exact op maat, mooi afgewerkt en snel geleverd

perfecte snelle levering

Duidelijke website, snelle en correcte levering.

Punktueel

Snelle levering en eenvoudige betaling

Volledig naar verwachting

Zowel de bestelling als levering zijn vlot verlopen. De scharnieren zijn zeer kwalitatief. De plaatsing ging vlot

correct

alles ok volgens afspraak

Zeer tevreden over de levering en het glas zelf

De maat klopt perfect, het was super goed verpakt. Het pimpt mijn buiten tafeltje op, het ziet er opeens duurder uit. Het glas doet het goed bij de warme temperaturen van de laatste dagen. Ik ben super tevreden en zou hier zeker terug bestellen of aanbevelen.

Service

De bezorger was blijkbaar met het verkeerde been uit bed gestapt en had niet echt veel zin om oplossingsgericht mee te denken. 8 Spiegels van 3 meter op 2 meter wilde hij voor de deur plaatsen. Dat is een gewicht van bijna 80 kilo per spiegel die hij niet eens binnen wilde plaatsen samen met mijn 3 werkmannen. Dus hebben wij dit zelf gedaan en zat hij in zijn auto op zijn telefoon te tokkelen. Sorry maar als je zulk zwaar en delicaat materiaal levert kan je op zijn minst voor oplossingen zorgen voor de klant en niet doen alsof het een pakketje van de post is die je voor de deur plaatst. Nog nooit meegemaakt zoiets. Heel jammer deze ervaring.

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Janssens, Bedankt voor uw eerlijke beoordeling. Wij betreuren het ten zeerste dat uw ervaring met onze vervoerder niet heel fijn is geweest. Zoals u in andere reviews kunt lezen is dat niet iets wat wij vaker terug horen van onze klanten. De chauffeurs zijn juist gespecialiseerd in glastransport en weten wat daarbij komt kijken. Normaliter zijn zij zeker bereid om de klant te helpen en samen tot een oplossing te komen in een lastige situatie. Zeker met de afmetingen spiegels die u heeft besteld. Wij hebben uw klacht over de chauffeur ook bij de vervoerder weggelegd dat dit in de toekomst niet weer zal gebeuren. Heel fijn dat uw werkmannen bereid waren om te helpen en dat de spiegels toch nog veilig op hun plaats zijn gekomen. Nogmaals onze excuses dat u de levering zo heeft ervaren. Ondanks dit wensen wij u veel plezier van de spiegels! Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be

Goede snelle service

Goede snelle levering, ramen niet volledig symmetrisch aan de binnenzijde maar dit valt minder op door de zwarte rand

Goede service en op tijd geleverd

Was op zoek naar neuslatten rond het Gentse en na veel telefoontjes en evenveel negatieve antwoorden ben ik bij jullie terecht gekomen en vond direct hetgene ik nodig had. Alles besteld en na een paar dagen op het juiste adres geleverd. Bedankt voor de goede service.

Helemaal goed

Goede site, goede prijs, correcte en vriendelijke levering

ik ben zeer tevreden alles correct verlopen

alles ok

Danny Thelinge service

Goede service, Telefoontje gevraagd 30 min op voorhand maar is niet gebeurd.r

Correcte levering, de juiste maten en afwerking en precies volgens onze wensen!!

Ik ben heel tevreden van onze eerste bestelling op maat en dat is nu precies hun sterke punt. Het wordt precies geleverd op maat van de klant, op de gewenste dag en hewenste uur!! Een echte aanrader! Ik kreeg zelfs, buiten alle verwachting om, extra hulp bij plaatsing op de terrastafel aangeboden. Top bedrijf!! Als we verder nog glaswanden of dergelijks nodig hebben, wens ik graag terug te bestellen bij Glasopmaat !!

Goede service, goede prijs

Het bestellen van glas is zeer eenvoudig. Op de website is er een grote keuzemogelijkheid wat glas en toebehoren betreft. Na de bestelling duurt het ongeveer 3 weken voor de levering van het bestelde.

perfect

perfect en correct

Glas besteld en er is glas geleverd

Prima materiaal en prima levering

Nogmaals dank voor de mooie spiegel

Prima kwaliteit!

Super tevreden met de kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Beste heer Dierickx, Inmiddels is er al telefonisch contact met u geweest over deze slepende zaak. Wij betreuren het ten zeerste dat de levering inzake deze order zo lang heeft geduurd. Vandaar dat wij u verschillende malen hebben voorgesteld om de order voor u te annuleren zodat u niet zo lang meer hoefde te wachten en niet meer gefrustreerd zou raken over de uitstel van levering. Wij hebben ook andere afmetingen voor de snijhaak voorgesteld, maar beide opties was iets wat u niet wilde. Helaas zat er niets anders op dan te wachten op de levering. Zoals telefonisch besproken is de snijhaak bij ons binnen en wordt deze door ons koeriersbedrijf aanstaande donderdag bij u aangeboden. Als compensatie hebben wij u een financiële geste gedaan wat naar uw wens is. Deze lange levertijden hebben wij ook nog niet eerder gehad en bieden onze excuses aan voor het ongemak! Desondanks hopen we dat u veel plezier heeft met de snijhaken. Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be

Mooi produkt snel geleverd

Had geen betere keuze kunnen maken, bedankt

Volledig volgens afspraak de juiste producten geleverd,prima

Correct volgens de afspaken en betaling geleverd.

Zoals steeds top. Heel snel geleverd op het afgesproken tijdstip.

Alles in orde.

Enkel de levering is nogal zwakjes doordat ze de spiegel zo hebben geleverd zonder verpakking of wat dan ook. De spiegel moest naar boven (1505mm x 1800mm) en natuurlijk is deze stuk gegaan met de verplaatsing naar boven.

Reactie van het bedrijf

Beste Daniel, Wij vinden het heel vervelend dat de spiegel beschadigd is bij het verplaatsen naar boven! De spiegel had, gezien de afmeting, helaas niet verpakt kunnen worden. Zoals aangegeven op onze website is de maximale breedte om te kunnen verpakken 1000mm en de verpakking bestaat uit hoekbeschermers en luchtkussen folie. Zoals aangegeven in onze mail kunnen wij u een korting uit coulance aanbieden als u de spiegel opnieuw zou willen bestellen. Op de hoekjes kunnen wij hoekbeschermers aanbrengen, maar de spiegel kan helaas niet verpakt worden. Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be

Correcte prijs en vlotte levering. Ook is het degelijk materiaal!

Correcte prijs en vlotte levering. Ook is het degelijk materiaal!

Zoals het moet zijn.

Goede service telefonisch. Mensen die kennis van zaken hebben en meedenken. 4 tal weken later werd alles netjes geleverd.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.