Filters

8

Danny Thelinge service

Goede service, Telefoontje gevraagd 30 min op voorhand maar is niet gebeurd.r

  • Aanbevelen? Ja
10

Correcte levering, de juiste maten en afwerking en precies volgens onze wensen!!

Ik ben heel tevreden van onze eerste bestelling op maat en dat is nu precies hun sterke punt. Het wordt precies geleverd op maat van de klant, op de gewenste dag en hewenste uur!! Een echte aanrader! Ik kreeg zelfs, buiten alle verwachting om, extra hulp bij plaatsing op de terrastafel aangeboden. Top bedrijf!! Als we verder nog glaswanden of dergelijks nodig hebben, wens ik graag terug te bestellen bij Glasopmaat !!

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, goede prijs

Het bestellen van glas is zeer eenvoudig. Op de website is er een grote keuzemogelijkheid wat glas en toebehoren betreft. Na de bestelling duurt het ongeveer 3 weken voor de levering van het bestelde.

  • Aanbevelen? Ja
10

perfect

perfect en correct

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Glas besteld en er is glas geleverd

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima materiaal en prima levering

Nogmaals dank voor de mooie spiegel

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima kwaliteit!

Super tevreden met de kwaliteit.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Dierickx, Inmiddels is er al telefonisch contact met u geweest over deze slepende zaak. Wij betreuren het ten zeerste dat de levering inzake deze order zo lang heeft geduurd. Vandaar dat wij u verschillende malen hebben voorgesteld om de order voor u te annuleren zodat u niet zo lang meer hoefde te wachten en niet meer gefrustreerd zou raken over de uitstel van levering. Wij hebben ook andere afmetingen voor de snijhaak voorgesteld, maar beide opties was iets wat u niet wilde. Helaas zat er niets anders op dan te wachten op de levering. Zoals telefonisch besproken is de snijhaak bij ons binnen en wordt deze door ons koeriersbedrijf aanstaande donderdag bij u aangeboden. Als compensatie hebben wij u een financiële geste gedaan wat naar uw wens is. Deze lange levertijden hebben wij ook nog niet eerder gehad en bieden onze excuses aan voor het ongemak! Desondanks hopen we dat u veel plezier heeft met de snijhaken. Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be

10

Mooi produkt snel geleverd

Had geen betere keuze kunnen maken, bedankt

  • Aanbevelen? Ja
10

Volledig volgens afspraak de juiste producten geleverd,prima

Correct volgens de afspaken en betaling geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zoals steeds top. Heel snel geleverd op het afgesproken tijdstip.

  • Aanbevelen? Ja
6

Alles in orde.

Enkel de levering is nogal zwakjes doordat ze de spiegel zo hebben geleverd zonder verpakking of wat dan ook. De spiegel moest naar boven (1505mm x 1800mm) en natuurlijk is deze stuk gegaan met de verplaatsing naar boven.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Daniel, Wij vinden het heel vervelend dat de spiegel beschadigd is bij het verplaatsen naar boven! De spiegel had, gezien de afmeting, helaas niet verpakt kunnen worden. Zoals aangegeven op onze website is de maximale breedte om te kunnen verpakken 1000mm en de verpakking bestaat uit hoekbeschermers en luchtkussen folie. Zoals aangegeven in onze mail kunnen wij u een korting uit coulance aanbieden als u de spiegel opnieuw zou willen bestellen. Op de hoekjes kunnen wij hoekbeschermers aanbrengen, maar de spiegel kan helaas niet verpakt worden. Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be

10

Correcte prijs en vlotte levering. Ook is het degelijk materiaal!

Correcte prijs en vlotte levering. Ook is het degelijk materiaal!

  • Aanbevelen? Ja
10

Zoals het moet zijn.

Goede service telefonisch. Mensen die kennis van zaken hebben en meedenken. 4 tal weken later werd alles netjes geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
8

goed produkt

goed uitsmeerbaar

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede samenwerking

Glas was perfect op maat en exact zoals beschreven op website. Het was netjes verpakt en op tijd geleverd. Zeker een aanrader

  • Aanbevelen? Ja
9

Zoals het moet zijn.

Makkelijk besteld, snel en op de afgesproken termijn geleverd. Stevig en correct verpakt. Zeer goede kwaliteit, alleen maar positief! Een aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

The received items was exactly has we expected. The delivery delay was correct and in time.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een adres om te bewaren!

Uiterst snelle levering. Top product. Beste prijs.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf, ook zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Alles vlot verlopen en ook de bezorger was zeer behulpzaam.

  • Aanbevelen? Ja
5

verkeerd glas geleverd.

Extra helder glas besteld waar geen groene schijn in zou aanwezig zijn. Bij afhaling is het gewoon vensterglas met groene schijn in.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Christiane, Bedankt voor uw beoordeling. Heel vervelend dat u een groene gloed in het glas ziet, terwijl er toch extra helder glas is geleverd. Zoals via email uitgelegd is er een licht blauwe gloed te zien wat duidt op extra helder glas. De afmeting van het glas bepaald mede de tint van het extra heldere glas en dit kan per fabriek verschillen. Wij hebben gezien dat er opnieuw extra helder glas besteld is wat bij dezelfde fabriek is besteld, hopelijk voldoet deze aan uw wensen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be

7

OK, but was expecting more quality for the sliding system

The delivery was on schedule but unfortunately, the instructions are very poor to the point that you cannot see the picture properly (too dark, no contrast). Also, and this was the worst of all, part of the sliding mechanism was not the appropriate one, you could see a type of mechanism in the instructions that did not match the one you received. In the end, I wasnt able to use the sliding door damping system at all.

  • Would you recommend us? No

Reactie van het bedrijf

Hi Paulo, Thank you for your feedback. For issues like these you can always give us a call or send us an email and we will gladly help you out with sending some extra information about the installation. The manual is an universal guideline for several systems. Altough the types are different, the base instructions are the same. We have sent you an email with some additional information for the installation of the door. If it is still unclear please give us a call of send an email and we will assist you. Kind regards, Glasopmaat.be

10

Alles perfect in orde.

Correcte kleur en maat. Goed ingepakt. En op tijd geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
9

Top kwaliteit en service!

Had voor mijn eettafel een glazen top nodig maar de tafel had een gad in het midden voor stroom (handig voor bv. gourmetten) en de tafel was niet perfect vierkant (een kant was 1cm korter). Had offerte aangevraagd op basis van wat ik dacht dat ik nodig had. Mij werd geadviseerd om voor dikker gehard mat glas te gaan. Ook robber dopjes bijgekregen zodat glas niet direct op het hout komt zodat het matte effect blijft. Op afgesproken dat tot aan de deur geleverd. Enige kleine minpunt was dat ik niet zoals ook in de mail aangegeven was een dag van tevoren gebeld was, maar dat ligt aan de leverancier. Even met glasopmaat gebeld om te bevestigen dat op de dag zelf zou komen (anders blijf ik voor niks thuis) en ze zijn perfect bereikbaar en hebben zelf even met leverancier gebeld en teruggekoppeld.

  • Aanbevelen? Ja
10

snel, gemakkelijk, modern

Moderne en snelle bestelling online. Goeie service via mail. Product perfect

  • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

Levering volgens afspraak!

  • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

0031 765158083

[email protected]

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.