Beste Christiane, Bedankt voor uw beoordeling. Heel vervelend dat u een groene gloed in het glas ziet, terwijl er toch extra helder glas is geleverd. Zoals via email uitgelegd is er een licht blauwe gloed te zien wat duidt op extra helder glas. De afmeting van het glas bepaald mede de tint van het extra heldere glas en dit kan per fabriek verschillen. Wij hebben gezien dat er opnieuw extra helder glas besteld is wat bij dezelfde fabriek is besteld, hopelijk voldoet deze aan uw wensen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Glasopmaat.be
Hi Paulo, Thank you for your feedback. For issues like these you can always give us a call or send us an email and we will gladly help you out with sending some extra information about the installation. The manual is an universal guideline for several systems. Altough the types are different, the base instructions are the same. We have sent you an email with some additional information for the installation of the door. If it is still unclear please give us a call of send an email and we will assist you. Kind regards, Glasopmaat.be
Beste, Het is ons niet helemaal duidelijk waarom u ons deze negatieve review geeft. Zoals aangegeven op de website is de levertijd van spiegels ~ 2 weken waarbij dit iets kan uitlopen door feestdagen. Uw bestelling is op 06-05 geplaatst en op 29-05 bij het door u gekozen afhaalpunt afgeleverd. Dit is weliswaar een tijdsbestek van ~ 3 weken, echter zaten er meerdere feestdagen tussen (Hemelvaart + Brugdag, Pinksteren) wat voor een kleine vertraging heeft gezorgd. U heeft bij uw bestelling gekozen voor het verpakken van de spiegels. Als we de afleverfoto's bekijken is te zien dat uw spiegels netjes zaten ingepakt in bubbelfolie. Dit is de manier van verpakken die wij voeren, ook dit staat op de website vermeld. Desondanks hopen we dat u veel plezier heeft met de bestelde spiegels. Met vriendelijke groet, Glasopmaat.be
Beste, De verzendkosten staan duidelijk op de site gecommuniceerd. Deze zijn hoger dan de reguliere pakketdienst tarieven, omdat het glas met gespecialiseerd glastransport bij u wordt afgeleverd. Op deze manier hebben we 100% de garantie dat het glas in 1 stuk bij u wordt geleverd en niet breuk of beschadigd bij u aankomt. Desondanks wensen wij u veel plezier van het bronzen glas. Met vriendelijke groet, Glasopmaat.be
Beste, Zoals eerder telefonisch besproken heeft de transporteur het verkeerde adres opgenomen in de order. Na onderzoek is gebleken dat dit is ontstaan door een bug in hun systeem waardoor het adres niet goed werd gekoppeld aan de postcode. Zoals ook besproken was de betreffende chauffeur al enkele uren van het afleveradres vandaan en kon hij uw bestelling niet gaan ophalen. Het was wel mogelijk om dit de volgende dag te doen, echter in overleg gaf u aan dat u zelf vanuit uw werk langs het adres zou rijden. Wij hebben u hier niet toe verplicht. Gezien de vervelende samenloop van omstandigheden zullen we uw verzoek honoreren en de betaalde transportkosten naar u crediteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Glasopmaat.be
Fazantstraat 23
4901 AZ Oosterhout
Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.