Top producten, zeer professioneel firma

douchestrips zo leuk om eens te vernieuwen

zelfs zo een lange 2m strips werden vlot geleverd

Alles zeer mooi en netjes afgeleverd

Uitstekend materiaal Zoals omschrijving en zeer snel geleverd Top...

Goede communicatie en dito service

Zoals eerder vermeld : goede service en dito communicatie

Correct en op tijd geleverd.

Zeer vriendelijke chauffeur, heeft meegeholpen om het glas op de tafel te leggen. Glas is perfect op maat geleverd en in perfecte staat afgeleverd

concurrerende prijs, goede kwaliteit en snelle levering

Het pakket was goed verpakt en volgens schema afgeleverd. De chauffeur belde me toen ik niet thuis was om te vragen waar ik het pakket moest achterlaten. Het product was zoals beschreven, maar het elastiek was hard en moeilijk in de daarvoor bestemde ruimte te krijgen. Over het algemeen was de prijs interessant, de levering snel, de pakkettracking goed en de communicatie goed.

Top !!!

Alles verliep zoals het hoorde. Op voorhand krijg je de ontvangst datum. Zodat je kunt zorgen als er iemand thuis. Alleen het beloofde bericht/sms heb ik niet opvangen waarin stond als ze onderweg waren.

perfect, exact volgens verwachtingen

de afspraken werden correct nageleefd. zeer tevreden over de kwaliteit

Topervaring

Is een aanrader

Top geen problemen gehad

Alles gedaan wat er gevraagd werdt. Geen probleem met de levering

Super service!

Duidelijke website, goede producten die goed beschermd zijn verzonden Top! Aanrader!

Goede service, goede info, goed product

Wij waren zeer aangenaam verrast door jullie service. Duidelijke en tijdige communicatie, levering zoals afgesproken, het glaswerk was keurig verpakt en in goede staat geleverd. De kwaliteit vraagt een prijs, en die is het waard.

Zeer correct.

Perfect product en levering

Glas was perfect op maar gemaakt. Duidelijke communicatie mbt levering. Planning werd netjes gevolgd. Levering aan huis werd de tijd genomen om het glas te controleren op eventuele schade. Sterk aanbevolen!!!!

super service , snel en correct geleverd

makkelijk te bestellen, snel geleverd en aan een goede prijs.

Snelle levering. Product helemaal zoals beschreven.

Ik had een zwart alu- latje nodig om een opening onder het raam te dichten. Het product arriveerde snel en was stevig en veilig verpakt. Zeer tevreden!

Zeer tevreden van douchestrip

Glasopmaat heeft verschillende soorten douchestrips die ik elders niet kon vinden. De strip was stevig verpakt en werd correct geleverd.

Leveringsdatum grespecteerd

De leverdatum werd op tijd meegedeeld en geresepecteerd. De dag voor de levering kregen we nog een herinneringsmail. De kwaliteit van de geleverde goederen is ook zeer goed.

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering - aangename samenwerking

Stipte, vlugge levering. Prima kwaliteit

Stipte, vlugge levering. Prima kwaliteit

snel,correct geleverd

keurige verpakking en snelle levering!!

De bestelling beantwoordt perfect aan de verwachtingen

De bestelling beantwoordt perfect aan de verwachtingen

perfecte producten

Snelle levering en producten van heel goede kwaliteit.

Hoogwaardig materiaal

Veel mogelijkheden met isolatieglas, aan mooie prijs

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.