Laden reviews...
84 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en verzorgde verpakking. Veel reviews noemen heldere communicatie en professioneel personeel. Er wordt consequent melding gemaakt van kwaliteitsmaterialen en betrouwbare service, met af en toe een klein leveringsprobleem dat snel is opgelost. Over het algemeen blijft de ervaring positief en stabiel.
Het bestelde product werd correct en binnen de verwachten tijd geleverd.
9 February 2026
Francis
Steenokkerzeel
Correcte bestelling, goeie communicatie en perfecte levering. De levering gebeurde ook erg vriendelijk: geen snel-snel drop-off maar met grote zorg gebracht! Ook het product is heerlijk: helemaal zoals gehoopt. Ik zocht lang naar de geschikte spiegels, en ben erg blij dat ik ze op maat liet maken: met mooie facetrand en goeie bevestigingskit.
Jan Van der Velpen
Bierbeek
Via de website besteld met een heel heldere tool. Goede info over levering en stipt. Kwaliteit en afwerking zoals het hoort.
Erik Deen
Schilde
Datum van levering is niet nagekomen. Hierdoor op de avond zelf nog contact gehad met glasopmaat. Ze lieten me weten dat er iets verkeerds is gebeurd met levering waardoor deze naar afhaalpunt zou zijn gebracht. De kosten voor thuislevering zijn betaald geweest. Dus deze zou nog geleverd worden. Goed, fouten zijn menselijk. Na telefonisch contact hebben ze me laten weten dat ze terug zouden bellen/mailen met meer info. Hiervan heb ik niets meer gehoord. Dag later terug gebeld. Zelfde info. Ze gaan me later terug contacteren. Ook opnieuw muisstil. De zelfde avond nog een vriendelijke e-mail verzonden met de vraag of ik nog op de hoogte kan gebracht worden van mijn bestelling. Jammer genoeg weer geen antwoord. Ik vind dit een zeer jammer gebeuren. Ik vraag gewoon de status van men levering, dat er iets mis kan lopen snap ik maar ik zou graag op de hoogte gesteld worden van wat nu? En na 3x contact op te nemen en geen wederwoord te krijgen vind ik niet kunnen. We zijn al ondertussen 3 dagen na leverdatum en nog geen verdere info ontvangen.
Beveelt niet aan
Valentine
Sint-Niklaas
Beste Valentine,
Bedankt voor uw feedback. Spijtig om te horen dat e.e.a. is misgelopen met de levering van uw bestelling. Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging en de gebrekkige communicatie rondom de levering van uw spiegel. Zoals mijn collega telefonisch heeft aangegeven is door een ongeluk tijdens de productie de eerste spiegel helaas gebroken. Door een miscommunicatie met onze productiepartner in Belgie waren wij hier niet tijdig van op de hoogte.
Wij hebben contact gehad met onze partner en aangegeven dat wij bij dit soort situaties altijd op de hoogte gebracht dienen te worden zodat wij ons klanten kunnen informeren.
Wij hebben begrepen dat uw spiegel komende dinsdag bij u zal worden afgeleverd. Wij hopen dat u er, ondanks de vertraging, toch blij mee bent en dat alles naar wens is. Onze excuses voor de vertraging en mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag.
Met vriendelijke groet,
Team Glasopmaat.be
Mocht het nog nodig zijn in de toekomst , zou ik zeker terug jullie site raadplegen .
Bert
Oostduinkerke
op tijd geleverd en exact wat er besteld is
27 January 2026
luc
boechout
het gevraagde goed en snel geleverd. verder geen op of aanmerkingen
26 January 2026
Leen de Baat
Lommel
Mijn bestelling en de info er rond waren correct afgehandeld.
26 January 2026
Kurt De Rijcke
Sint-Eloois-Vijve
Prima glas en perfect gemaakt en bezorgd maar redelijk prijzig.
22 January 2026
Nik
Olen
correcte levering
19 January 2026
Rudy
Zemst
Levering glas is ok, maar bestelde 25 m PÉ band wit was niet meegeleverd en ook niet nageleverd
22 December 2025
Jo
Antwerpen
Beste Jo,
We hebben dit voor u nagekeken, echter was ons niet bekend dat er een artikel bij de levering ontbrak. Als u hier direct na levering melding van had gemaakt hadden we vanzelfsprekend dit artikel nageleverd.
We zullen een credit opmaken voor het ontbrekende artikel en het betaalde bedrag terug storten.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Glasopmaat.be
fijn bedrijf die je goed bijstaan met de nodige uitleg al verscheidene keren glas besteld en steeds was alles in orde doe zo verder
15 December 2025
Gerry Hoeben
Hechtel-Eksel
correcte afhandeling na order via internet, duidelijke communicatie im factuur en levering, alles deftig tot aan de deur afgeleverd met vriendelijke chauffeur!!
Peter
Meerle
Perfect op maart en snel geleverd.
Theo
Lanaken
Snelle afhandeling van de bestelling en die was zeer verzorgd, waarvoor dank. Vriendelijke groeten,
Fernand
Gebruers
Ik vond direct wat ik nodig had , en de levering is met een correcte datum gebeurd in een degelijke verpakking
4 December 2025
Eric
Lochristi
Groot aanbod, gemakkelijk te bestellen, scherp geprijsd, snel geleverd... Ik ben een tevreden klant
1 December 2025
Joris Simons
Grote-spouwen
Snelle levering..
20 November 2025
Jean-marie
Tongeren
Ik vind hier altijd wat ik zoek.
17 November 2025
Ivan
Lier
Goede en snelle feedback via mail over een vraag ivm dikte isolatieglas in verband met vervangen van een gebarste glas. Besteld, levertermijn exact zoals beschreven en levering volgens planning.
13 November 2025
Gregory
Schilde
Zeer goed maar te veel reclame achteraf.
10 November 2025
Paul Ardui
Turnhout
Komen afspraken perfect na. Ook voor de aflevering geldt een topscore.
7 November 2025
Leo
Valkenswaard
Goed te vinden op internet met overzichtelijke webshop. Enig minpunt was het ontbreken van de verwijzing naar de download. Afhalen was goed geregeld.
6 November 2025
Gé
Oosterhout
Tafelblad besteld, goede kwaliteit snelle service
3 November 2025
Emine
Limburg
Zie titel
2 November 2025
Bob
Gent
Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma.
Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden.
Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.
Fazantstraat 23
4901 AZ Oosterhout