Alles is perfect gelopen.

Op de website kun je vlot het gewenste glas vinden met de eigenschappen die je van dat product verlangt. Bestellen is gemakkelijk en de levering was zoals beloofd. Heb geen enkele opmerking.

Perfecte service voor een goede prijs

Wou een dubbel glas plaatsen in een zelfgeplaatste gyproc wand. Eerst prijs gevraagd bij de plaatselijke glaswinkel en toen ik deze toch vrij duur vond, op de site van glasopmaat terechtgekomen. Na enige aarzeling/voorzichtigheid toch het glas besteld na communicatie met hen voor mijn gemoedsrust. Kreeg leverdatum door kort na bestelling en jawel, het glas werd geleverd zoals voorzien in het voorziene tijdsvak. Glas had perfecte afmetingen en was in perfecte staat. Was een correcte ervaring en als het goed en correct is het goed om dit te vermelden.

alles goed verlopen

bestelling en levering vlot verlopen

bestelling en levering verliepen vlot

Perfect product en Snelle levering

Super service. Maten opgeven en enkele dagen later geleverd door vriendelijke transporteur die op voorhand belt. Kortom, ik bestel hier nog.

prima verlopen

bestelling en levering verliepen vlot

bestelling en levering ging volgens afspraak

bestelling en levering ging volgens afspraak

alles prima verlopen

bestelling en levering ging volgens afsraak

Geweldige service!

Communicatie was zeer goed en snelle levering.

top

top deur

Alles dik in orde.

In een gespecialiseerde winkel in Leuven was men er niet in geslaagd mij een douchestrip mee te geven die paste. Op deze site was tekst en uitleg heel duidelijk. De levering van het correcte materiaal was ook snel.

schitterend

Mijn gevraagde maten waren op mm juist - schitterend het passt precies DANK U

Perfecte service

Een dubbelglas besteld, bevestiging hiervan ontvangen met levertermijn evenals sms ontvangen met tijdsvak levering. Het glas werd geleverd zoals voorzien. Ook tevreden met de ontvangen info op mijn vooraf gestelde technische vragen. Had namelijk zelf een gyproc wand geplaatst waarin ikzelf het dubbelglas wou plaatsen. Echt goede en correcte service waarvoor dank.

stuk te kort

jammer dat de klink niet past en een stukje ontbreekt om veder af te werken ook geen Nederlandstalige handleiding

perfecte levering en product

aangenaam en snel

Vlotte communicatie, snelle levering, goede kwaliteit

Men heeft mij zeer snel geholpen met de vragen die ik had en de snelle levering wegens een strakke deadline was geen enkel probleem. Ook de alternatieve manier die ik aan heb gevraagd om de spiegel niet met lijm te moeten bevestigen werd snel voorzien en werkt prima! Ik ben zeer tevreden.

oké

oké

snelle én gerespecteerde leveringsdatum meegedeeld kort na bestelling

Perfect geleverd zoals besproken

De deur werd perfect geleverd (plaatsing deden we zelf). Wel goed de handleiding bekijken en het filmpje online voor je er aan begint! (Er ontbrak bij ons een malsticker in de bestelling). Maar veruit de goedkoopste!

Heel tevreden

Super vriendelijke levering, al het materiaal om de spiegel veilig achter te laten hadden ze bij. Zeer correct. Heel tevreden :-)

Wij zijn alle maal Belgen maar wat is het verschil tussen Vlaanderen en Wallonië ?

Ik kon geen bestelling plaatsen op mijn adres Courtil 115 6671 Gouvy. Maar wel bij de broeder van Mijn buurman in Vlaanderen Rupelmondestraat 299 A 9150 Kruibeke . Die wij dan ook hebben gaan op halen +/- 220 km enkel rit dus 2x 220 = 440 km .enkel WAAROM ? de oorlog tussen de Vlamingen en Wallen is al lang VOORBIJ !

Snel en alles naar wens!

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.