Niks op aan te merken

Duidelijke afspraak voor levering en stipt deze afspraak na gekomen,

Betrouwbare en capabele firma

Perfecte maten zoals opgegeven en snel geleverd

Heel vlot en cmunicatief

Tof bedrijf

Betrouwbaar

Mijn ervaringen bij het bestellen van glas zijn positief, goede opvolging en feedback betreft het bestellen en leveringstermijn. Enkel kleine afwijking in de glasrand wat weggewerkt kon worden bij het spuiten van de mastic rand, maar toch opletten daarmee. Ik bestel zeker terug glas bij glas op maat . be

Vlotte, correcte en snelle levering. Kwaliteitsvol materiaal!

Goed en correct

Goede en correcte service

snel geleverd, doch niet perfect uitgevoerd

Tijdens telefonische oproep na mijn online bestelling, werd de bestelling van 3 x gehard veiligheidsglas uitgebreid met een extra 3 x gelaagd glas. De originele bestelling was met afgeronde hoeken en alle randen geslepen. Het leek mij evident dat het extra order ook zo zou geleverd worden, maar dit was niet het geval... Dit had minstens duidelijk moeten gemeld worden, want nu kan ik met deze 3 x gelaagd glas niets doen... Als een bijbestelling gaat afwijken van de hoofdbestelling, dan zou duidelijk moeten gemeld worden. Zowel tijdens een telefonisch gesprek als in een aanvullende offerte. Vind ik...

TOP

Uitvoering glasplaat volledig zoals gevraagd. Héél mooi product. Duidelijke communicatie en vlotte levering. Een echte aanrader.

Leuke ervaring

Ik vond zeer snel wat ik zocht op de website en de bestelling verliep vlekkeloos. Het artikel werd in perfecte staat en snel geleverd.

Goede service, correcte prijs en vriendelijk personeel.

Verzorgd en uitzonderlijke opvolging levering

Ik was niet thuis bij levering. Glasopmaat belde me persoonlijk om te laten weten dat de spiegel in de lobby van ons gebouw was geleverd.

Alles ok

Ok

Perfect. dubbelglas HR++.

Duidelijke bestelsite waarop de isolatiewaarde van het gekozen glas direct verschijnt na ingeven parameters. Men krijgt binnen één dag een leverdatum en dat klopte. Ook de bij te bestellen "installatie kit" met keggen, PE-schuimband kwamen van pas, bij anderen is dit niet zo gemakkelijk bij te bestellen. Het geleverde glas zijn afmetingen waren perfect met handig overzichtje bij van de bestelling. Werd thuis geleverd en deze gaven een tijdvak van slechts 3 uur uur dat je thuis moest zijn en dit klopte. Op één van de vier ruiten zat een uitsteking van ca 1.2cm welke voor mijn toepassing wel wat moeilijkheden gaf, maar het kunnen oplossen.

een aanrader!

We zijn super content met onze glasplaat, fatsoenelijk werk en prima levering.

Vlot en oerfect

uitstekend!

Zeer duidelijke productomschrijving op de website Goede communicatie tussen bestelling en levering Producten voldoen aan de verwachtingen

Perfecte service & product

Correct en op tijd geleverd ,vriendelijke chauffeur

Volledige en correcte afwerking van het order zelfs met bijkomende tips. Firma waarvoor ik zeker reclame zal maken !

Overzichtelijk en vlot

Duidelijke en vlotte afhandeling,prima esaler

vlotte en correcte afhandeling van onze bestelling

Zo zou het overal en altijd moeten zijn.

Van bestelling tot levering alles perfect verlopen

Van bestelling tot levering alles is perfect verlopen Had een paar vragen voor dat ik de bestelling deed Via chat de juiste antwoorden gekregen Ook na de bestelling wordt alles vlot opgevolgd en gecommuniceerd via mail Dag voor levering bericht met tijdslot van de levering Levering perfect op tijd Graag bestel ik hier weer Mvg Nico

In één zin : volgende keer bestel ik terug bij jullie, dik in orde van A tot Z

In één zin : volgende keer bestel ik terug bij jullie, dik in orde van A tot Z

Kwaliteitsvolle producten en levering volgens planning.

Prima service. Tweede bestelling analoog aan de eerste geleverd volgens afspraak.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.