Super mooi helder glas zonder gebreken

Ik ben blij met de service. Productietijd vond ik wel wat lang maar enkel omdat ik het snel nodig had. Enkel 1mm te groot tegenover wat ik nodig had Maar dat ligt aan de standaard tolleranties.

correcte service

Ik ben heel tevreden, gemakkelijk om te bestellen en de levertermijn is correct nageleefd. Als je glas op maat nodig hebt is dit het juiste adres.

beantwoord volledig aan de verwachting

Correcte verzorgd levering, mooi binnen het voorspelde tijdsframe.

Goed maatwerk - slecht verpakt - niet tevreden over levering

Ik heb 5 glazen platen besteld. Ik heb voor 3 van de 5 platen extra bijbetaald om ze beter beschermd in te pakken. (De 2 overige waren hier te groot voor) Dit bleek weggegooid geld te zijn want ze waren alle 5 op dezelfde manier ingepakt. Bij de levering was er wel degelijk iemand thuis maar men is niet eens komen bellen en heeft dit glazen maatwerk gewoon buiten ´gedropt’ tegen de gevel van onze woning.. Gelukkig was er geen schade maar ik was hier niet tevreden mee.

Excellent !

Gemakkelijk te bestellen. Leveringsdatum exact bij bestelling voorzien. Bestelling prima verlopen met tijdige berichtgeving voor gepland tijdstip van levering.

Goedkoop , perfect op maat , zorgvuldig ingepakt tegen breuk , kortom perfect

Je krijgt wat je vraagt

Goede en duidelijke communicatie

Ik ben zeer tevreden!

Makkelijk om te snijden en installeren!

Alles is perfect gemaakt zoals gevraagd was.

Precies zo gemaakt als ik gevraagd had. Prima gedaan. Ook zeer vriendelijke bezorger!

Op maat, op tijd, heel degelijk, kortom uitstekende service!!!

goede service

perfecte afspraken

niet oké

geen goede communicatie betreft leveringstermijn 2 mails ontvangen met verschillende leveringsdatums niet alles ontvangen .... glas is wel oké ...

Snelle levering en superproduct

Top !

Vriendelijke contact aan telefoon na wijziging bestelling. Vlotte terugbetaling restbedrag naar aanleiding kleinere afmetingen. Vriendelijke chauffeur.

Mooi raam, goede prijs en levering

Mooi raam, goede prijs en levering

alles naar wens

bestelling ,betaling ,orderinfo levering ,omgang met vervoerder alles naar wens

Goed advies perfect geleverd

Goed advies Perfect geleverd

Prima kwaliteit en correcte levering

Site is duidelijk. Mail met leveringsdatum en uur klopte met de effectieve levering. Eveneens telefonisch verwittigd want waren niet thuis. Goeie service.

De levering is perfect, Geen klachten.

Goede website, bestellen gaat vlot. Raad ik zeker aan.

Alles in orde,

glas tegen zijgevel gezet en niet aangebeld(minpuntje)

Alles ging volgens afspraak

Goede prijs/kwaliteit

Bestellen ging eenvoudig en ook het afhalen was goed geregeld.

Vlot en correct

Correcte info via mail, op tijd geleverd. Perfect zoals afgesproken. Veilig verpakt.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.