Correct

Het glas werd geleverd zoals het besteld werd, en kon op het afhaalpunt worden afgehaald zoals gepland was. Kon niet beter.

Snelle levering, duidelijke site met goede keuzemogelijkeheden

Mijn spiegel was met 2.30m net iets langer dan 2.00m. Vreemd genoeg kon ik hierdoor de spiegel niet laten inpakken om extra te beschermen wat wel wenselijk was. Het zou fijn zijn als dit ook bij (iets) grotere maten zou kunnen. Ook de bezorgers wilden niet verder dan voorin mijn pand afleveren omdat de spiegel niet beschermd was en ze bang waren de spiegel dan te beschadigen.

Gewoon TOPBEDRIJF in gans het aankoooparcours

TOPERVARING

Snelle levering aan een afhaalpunt in België en perfect op maat zoals besteld.

Pluspunt is de onmiddellijke indicatie van de prijs, geen gedoe met offertes. Levering zoals beloofd (ong 10 werkdagen) en afwerkingskwaliteit is prima !

Duidelijke website en prima afhandeling van onze bestelling

De website is duidelijk, met goede productomschrijvingen zodat je makkelijk zelf het juiste product kan uitkiezen. Bestelling en levering gingen prima.

Goede afwerking, levering zoals gepland. A++

Alles netjes verpakt, goed afgewerkt, levering stipt zoals gepland. Zeker aan te raden.

GOEDE SERVICE ? VRIENDELIJK ONTHAAL IN AFHAALPUNT

HEB GEKREGEN WAT IK BESTELD HEB

Uitstekende ervaring

Bestelling makkelijk online geplaatst Na enkele dagen konden wij onze bestelling gaan ophalen Alles perfect verlopen Aanrader!

Perfecte levering

Ben heel tevreden met de kwaliteit, de vlotte service en de hulpvaardigheid van de medewerker om die zware plaat veilig in mijn auto te leggen ! Als het goed is, moet het ook gezegd worden (-:

Goede kwaliteit, verpakking duur en levering later dan voorzien

Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Kwaliteit is heel goed. Originele voorziene leveringsdatum werd niet gerespecteerd en met 2 weken uitgesteld. Kostprijs om in te pakken duur (€ 6).

Alles geleverd volgens afspraak top.

Mooi materiaal,goed ingepakt en goede en vriendelijke aflevering

Goederen zijn op wens geleverd

Erg tevreden

Glas werd gesneden en geleverd zoals besteld

Perfecte service

Eenvoudig online bestellen. Efficiënte levering. Ook voor kleine hoeveelheid.

Prachtig kwaliteitsproduct

Vlotte bestelling van glazen tafelblad via website i.v.m. maten en afwerking en betaling faciliteiten. Correcte afspraken in verband met levering. Zeker een aanrader.

tevreden

vlug geleverd

Hoopvol

Na mijn bestelling kreeg ik vrij snel een mail dat ik mijn glas kon afhalen, leuk. Bij het afhalen bleek de bestelling niet klaar, niet leuk. De reden glassnijmachine stuk. Als de machine terug werkt en mijn bestelling klaar is gaan ze me contacteren. Ben nog wachtende. Mvg Thierry

Mooi werk maar bediening kan beter!

Ik had gekozen voor een afhaling want leveringskosten van 37,50 € voor 23 km. vind ik overdreven. Ik werd tijdig verwittigd van een uitstel van de afhalingsdatum wegens problemen met een machine alsook op de hoogte gebracht dat mijn bestelling klaar was. Spijtig was er niets ingepakt (ik heb die optie niet gezien tijdens de bestelling) wat onvriendelijke opmerkingen leverde van de persoon die de levering hielp brengen.

Levering was niet tijdig heb twee maal moeten langs gaan

Zie hoger

Na levering scherp randje door vastgesteld

Na levering scherp randje (door slijpfaut aan hoek?) vastgesteld.

Correcte kwaliteit en correcte levering volgens afspraak

Correcte kwaliteit en correcte levering volgens afspraak

Eenvoudig product the vinden en bestellen op de webshop

Het product dat ik zocht was snel terug te vinden op de webshop. Goede en duidelijke informatie over afmetingen en toepasbaarheid. Bestelproces was snel en goed. Levertijd kon misschien sneller, maar was in mijn geval niet een prioriteit.

zeer tevreden

levering zoals gepland , op de juiste afmetingen versneden, goede prijs

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.