je krijgt wat je vraagt

Alles gemaakt en geleverd zoals afgesproken

Alles is zoals aangegeven online

Heel snelle service

Heel snelle service. Continue informatie over levertraject.

correct

alles volgens de beloofde termijnen , correcte uitvoering van bestelde goederen

Gewoon goed zoals het hoort te zijn

uitstekend

De beloofde levertijden volledig nagekomen.De afhaling van de produkten in Werchter (Glas Vandoren) verliep rimpelloos,personeel was vriendelijk en zeer gedienstig.

niet slecht in vergelijking met de prijs

niet slecht in vergelijking met de prijs. maar erembodegem afhaalpunt kan de klanten niet echt schelen. mijn bestelling is all-in op 9 april maar heeft me niet geïnformeerd. ik belde naar nederland n daar weet ik dat op 14 april tgat het glas al in het afhaalpunt zit.

Uiterst gemakkelijk glas bestellen, uitstekende kwaliteit.

Wat gemakkelijk om hier zonder rompslomp glas te bestellen. Onze bestelling werd stipt geleverd zoals beloofd en van onberispelijke kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Uitstekende service en kwaliteit

Top ervaring

Vlotte en snelle afwerking van mijn aankoop

Bij de online bestelling werd ik zeer goed geholpen door uw diensten die mij de nodige info gaven over mijn bestelling. De bestelling werd op de afgesproken dag afgeleverd.

Gematigd

Ik had nog een extra mail verwacht als dit afgehaald kan worden. Ondanks dat De datum duidelijk in jullie voorgaande mail vermeld stond. Had ik eigenlijk een nieuwe mail verwacht omdat dit zo bij de meeste leveranciers te gewoonte is. Bij de afhaling bleek ook een van de twee glasramen stuk te zijn. Het voorstel om dan het glasraam gratis te leveren wordt wel ten zeerste geapprecieerd!

Snelle en correcte levering. Product past goed. Heb het wel iets lager moeten bevestigen omdat anders toch nog lekte.

Vlot en betaalbaar

Voor eerste keer bestelling gedaan en perfect verlopen,goeie samenwerking voor plaats levering...1 jammer punt...glas niks verpakt,enfin het was niet stuk das tvoornaamste,binnenkort doe ik nog bestelling,grtz

correcte levering en maatwerk

prima werk

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, prijslijk en snelle levering TOP

Levering was wat er verwacht werd

Volledig goed verpakt en in orde. Juist de man van de levering was heel moeilijk te verstaan.

Zeer vlotte afhandeling

Correcte koopervaring

Duidelijke klantvriendelijke website. Mooi productaanbod. Correcte levering binnen de afgesproken tijd.

Snelle service!

Gemakkelijk te bestellen en af te rekenen op de website. Transparante communicatie en netjes op tijd. Ik ben een tevreden klant!

Vriendelijk, efficiënt en korrect Thks

Super geregeld

Snelle afhandeling, snelle levertijd, zeer tevreden.

Volledig volgens verwachting

Volledig volgens verwachting geleverd, zonder schade. Mooi resultaat!

Veel te laat

Ik heb hier besteld omdat ik op 2 weken mijn douchedeur zou hebben. Op 18/3 mocht ik afhalen. Het glas was niet klaar. Vandaag 31/3 nog steeds geen nieuws. Uiteraard online alles betaald.

top

afhaling in hartelijke was top. vriendelijke mensen

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.