alles zoals verwacht, prima dus

netjes geleverd, alles goed

:-)

Correcte bediening.

De levertijd was correct. Zelfs in deze coronatijden de bestelling gekregen op het afgesproken tijdstip.

Vlot

Goed, vlotte opvolging

uitstekende kwaliteit

levering zoals beloofd

Vollefig verlopen zoals hoort

Positief

Correcte opvolging, sympathieke communicatie. Kortom zeer positieve ervaring

Zoals het hoort

Bestelling, afhandeling en levering verliep zoals men verwacht, prima geen problemen.

top

kwaliteit en timing levering helemaal in orde

Goederen besteld, 2 dagen later lagen ze al thuis. Perfecte levering dus aangezien ze aangaven dat dit tot 4 dagen kon dure'! De douchestrips die ik besteld heb passen perfect en zien er van kwaliteit ook degelijk uit! Sterk, maar toch makkelijk te verzagen op maat. Een echte aanrader!

Perfecte maat, tijdig geleverd, goede prijs kwaliteit !!

Goede website met heldere instructies om een spiegel zelf te plaatsen .

Afspraken worden nagekomen

Alles volgens afspraak verlopen.

Alles volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden.

Prima en vlugge service!!

Mijn loodgieter kon bij Villeroy en Boch geen passende douchestrips meer verkrijgen voor onze Eye look duo stoomcabine!!! Gelukkig vond ik bij jullie de perfecte strips!! Levering gebeurde binnen 3 dagen!!!

Artikel past prima

Fijne en vriendelijke na service na foutieve bestelling. De nieuwe levering past perfect onder de douchedeur! Bedankt Glasopmaat!

Alles verliep prima

Mooi glas , ni lang moeten wachten en niet duur !

Alles ok

Alles goed verlopen

Product keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Het product voldoet aan de verwachting volgens de beschrijving

perfect verlopen en prima kwaliteit

Alles vlot en correct verlopen. Communicatie verloopt perfect en alles stipt en correct aan huis geleverd.

Prima op maat gemaakt en afgewerkt volgens bestelling!

Bijna goed

Tweede levering ontbreekt deurknop van douche deur. Eerste levering was perfect. Maar ik denk dat het wordt rechtgezet.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.