makkelijk en goede service aan een lage prijs

gemakkelijk te bestellen, goede service, lage prijs

Een volledig afgewerkt product zoals gehoopt!

Wij hebben 5 legplanken in glas besteld en deze werden correct, volgens afgesproken leverdag afgeleverd. Zeer mooi product en enorm tevreden over het deze bestelling.

Volledig naar wens

Klare webshop en het produkt beantwoordt volledig aan het gevraagde en de verwachtingen. De spiegel was mooi ingepakt met bescherming aan de hoeken. De vriendelijke magazijnier heeft de spiegel tot in de koffer van de auto gebracht.

Top!!

Product werd afgehaald zoals beschreven en gevraagd alle maten tot op mm correct!!

Alles correct en supervlot verlopen! En zeer goedkoop!

Alles correct en supervlot verlopen! En zeer goedkoop!

Snel levering

Zeer goede ervaring van bestelling tot levering

Super simpel om de grootte te bepalen van je deur en gewenste systeem. Correcte levering op afgesproken datum. Het uitdokteren van het systeem om te assembleren was net iets moeilijker, maar van zodra het duidelijk was verliep de montage heel vlot. Tip voor de verkoper: het zou voor de doe-het-zelvers handig zijn om enkele duidelijke instructie video's te voorzien per systeem.

snelle levering, correcte prijs, snelle oplossing

snelle levering, correcte prijs, snelle oplossing

Het was ok.

De bestelling gebeurde in de kerstperiode. De levering kwam een weekje later.... ik bestelde een aluminiumprofiel van 2,5 meter. Het werd geleverd in een kartonnen buis, maar dat kon niet voorkomen dat er een knik in zat. Wellicht gebeurd tijdens het transport.

Snel en duidelijk

Makkelijk online bestelling, goede communicatie, levering goed gelopen

leveringsdienst was super. kwaliteitsproduct

professionele levering. spiegels zijn perfect geslepen. verpakking was robuust

zeer mooie profielen en correcte levering

perfecte service en snelle levering

Bijna volledig goed

Informatie op de website is ok, prijs is ok, vlotte afhandeling is ok. Alleen levertermijn (voor standaard enkel floatglas) is wel wat lang.

heel goed gedaan.

de spiegel is perfect op maat en goed afgewerkt.

Prima ervaring

Via de website. Lot besteld tegen een scherpe prijs, correcte afspraken omtrent product en afhaaldatum. Vlotte service. Top!

goed, correct

geslaagde aankoop

Vlotte afwikkeling

Hele goede service en duidelijkheid op de webshop

Super service, snelle levering

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Glasopmaat.be. Niet verwacht, maar twee dagen later was het bestelde geleverd. Veilig en solide verpakt.

Prima levering

GOEDE KWALITEIT, op tijd geleverd en goede communicatie.

Perfect!

Zeer snelle levering en goed product.

Tevreden

Tevreden

Profielen waren niet zoals verwacht

Ik heb 3 zwarte u-profielen bestelt van 30x20x30 mm. Het lakwerk was van slechte kwaliteit... de ondergrond is onvoldoende vlak geschuurd met te weinig afwerkingslagen. Ik heb de profielen zelf nogmaals opgeschuurd en 3 extra lagen moeten aanbrengen om een propere en professionele afwerking te bekomen.

Alles was in orde.

Niets op aan te merken

Excellent service

Excellent product quality and service

Heel goed geregeld

De levering was zeker in orde. De leverancier heeft de Spiegel in de gang gezet en foto's genomen dat deze in goede staat is geleverd.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.