snelle levering alles correct

top firma!

eenvoudig online bestellen

eenvoudige procedure om een tafelblad op maat te bestellen. Duidelijke richtlijnen over aanbevolen dikte . Korte levering termijn. Scherpe prijzen.

Snel en precies zoals verwacht!

Gewoon prima ervaring

Top glas, perfect op maat en top kwaliteit

Levering was proper verpakt met allemaal plastieke hoekjes. Elk stuk glas was apart verpakt. Glaskwaliteit is top! Exact hetzelfde als is een dure meubelzaak :-)

Te vermijden wanneer je glas voor kaders nodig hebt.

Glas voor kaders van 2mm dik moet je volgens mij anders behandelen dan vensterglas. Volgens mij: Niet op schrijven met krijt, proper houden door met handschoenen vast te nemen. Een glasplaat van 91 x 91 cm en 2mm dik is uiterst fragiel. Na kapot glas bij poging tot poetsen en correspondentie per mail is gebleken dat de mensen van glasopmaat een andere mening hierover hebben dan ik.

Goed en precies werk geleverd! Had een spiegel op maat besteld en is precies op maat gesneden ook perfect haaks! Goed werk! Goed

Prijs en kwaliteit super, maar op verkeerde adres afgeleverd

Wij hebben helaas mogen meemaken dat de geleverde glaspartij werd achtergelaten in de voortuin van een particulier woning 5km verder dan on bedrijf. Nog een geluk dat deze persoon ons zelf contacteerde zodanig dat wij zelf de ruit konden ophalen. Tenslotte hadden ze het glas gewoon plat in het gras gelegd van de voortuin. Dit zonder ons te verwittigen of zelf de persoon die daar woonde te verwittigen. Wij hebben hiervoor dus met 2 personen moeten langsgaan om dit op te halen + dat de ruit een grondige reiniging nodig had ivm grasresten en aarde die eraan kleefde.

Vlekkeloos proces en kwaliteit zoals verwacht

Zeer tevreden,

Vlot vriendelijk en kwalitatief

Snel correct goede prijs kwaliteit

Past perfect

ruim aanbod aan een goede prijs

correct en vriendelijk

Gemakkelijk online onze spatwand besteld

Online besteld, even wachten en dan oppikken. Jammer genoeg ontbrak de puntbevestiging. Dat werd recht gezet door die achteraf thuis te laten leveren.

HEEL GOEDE SERVICE

de afspraak was zoals gepland top

Goede ervaring

Eerst niet correct product maar snelle aanlevering juiste

Positief

Snel en juiste onderdeel

Stipt en correct op alle gebied

De glazen legplanken waren exact op maat en perfect afgewerkt. De levering aan huis gebeurde op de afgesproken dag en de chauffeur van de besteldienst was zeer vriendelijk.

aangenaam en dik in orde

- Duidelijke informatie over mijn bestelling. - Vriendelijk onthaal bij ophalen - Enthousiaste hulp bij het inladen Hele fijne ervaring. Volgende keer opnieuw glasopmaat.

alles piekfijn afgeleverd en spiegels van hoge kwaliteit

alles piekfijn afgeleverd en spiegels van hoge kwaliteit. 2 minpunten - als je op de website bij een produkt op 'meer informatie' klikt wordt het automatisch toegevoegd aan je winkelmand, dat vind ik erg agressief en niet klantvriendelijk, de klant moet actief de keuze maken om iets te bestellen (dit is wettelijk verankerd, dus misschien veranderen voordat iemand daar werk van maakt) - Spiegelophangsysteem "Hans"; als je de haakjes dicht klikt lukt het me niet ze los te maken, lastig als je de spiegel later wil demonteren of verhuizen. kon daarover niets vinden op uw website. als vastklikken een eenmalige actie is die niet teniet gedaan kan worden is dat wel nodig te vermelden, als dat net zo is: Graag advies ho ze los te maken!

Snel, betrouwbaar, goede prijs/kwaliteitsverhouding

perfecte communicatie en levering

Alles zoals het hoort. Bestellen, leveren enz.....

perfect

Perfecte service, goede kwaliteit van glas

Veel te lang moeten wachten

Door de verlofperiode heb ik veel te lang moeten wachten op mijn bestelling.

Foute levering

Ik bestelde een eenvoudig stuk glas. De Firma Van Dooren had echter spiegelglas klaar staan. Er werd echter spiegelglas geleverd. Werd goed opgelost.

Alles verliep volgens de verwachtingen , materiaal en afspraken .

Alles OK

Top kwaliteit aan scherpe prijs

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.