Perfect op tijd en in zeer goede staat

Glas perfect afgewerkt en netjes op tijd geleverd. Top !!

Geweldige zaak zelfs de man die het komt brengen was een tevreden werknemer

Gewoon de beste die er is groetjes marc mertens de belg

Tevreden over het product, niet over de service !

De bestelling die ik had gedaan, heb ik aan mijn voordeur in het gras teruggevonden. De leverancier had niet eens de moeite gedaan om aan te bellen. Hoe had ik het formulier kunnen invullen wanneer er iets was mis geweest met de levering die ik onmiddellijk had moeten controleren?

zoals afgesproken, netjes geleverd

Goed te bereiken via mail en werken constructief mee

perfect geregeld!

Bestelling geplaatst en even later bevestiging + leverdatum. Perfect volgens afspraak geleverd!

Op tijd. Zeer goed verpakt en veilig.

Correcte prijs, snelle levering en goede kwaliteit.

Correcte prijs, snelle levering en goede kwaliteit.

Uitstekende afwerking

Ik ben heel tevreden met het geleverde product

Onvoldoende

Hadden meer betaald voor de spiegels te laten verpakken...en hoe kwamen ze toe...onverpakt ! Wel het geld kwijt !

Spiegel was perfect in orde

alles perfect verlopen

Alles top!

Snelle reactie, Mooi product en netjes geleverd.

Mooie spiegel

Zeer mooie spiegel, volgens de opgegeven afmetingen. Afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Ik betaalde wel extra om de spiegel te verpakken, maar dit gebeurde niet.

Zeer correcte en duidelijke communicatie en afhandeling.

Een fout in de eerste levering werd zonder discussie snel recht gezet. Persoonlijke en professionele aanpak.

Goede communicatie, degelijk produkt

Deurluifel via de webshop besteld. Volgens afspraak geleverd in degelijke verpakking. eenvoudig te monteren en prima resultaat.

Prima service!

Alles Top!

zeer tevreden

Correcte info gekregen toen de levering niet op tijd was via de telefoon. De levering was iets later, maar niet beschadigd en met duidelijke info om op te hangen.

Correcte service

Online besteld en alles was naar wens.

Super service

Super service

gewoon goed wat ik ook verwacht had

zeer gemakkelijk te plaatsen

Prachtig resultaat

Geweldig positief over de spiegel en service.

Reeds de derde maal dat ik hier heb besteld, telkens een mooi product, correct uitgevoerd en geleverd volgens planning.

correcte levering op afgesproken uur en plaats

gemakkelijke website en correcte prijzen. leveringstermijnen niet heel kort maar de opgegeven termijnen en leveringsdatum werden perfect nagekomen

Niks op aan te merken!

Vlotte opvolging, vlotte beantwoording van mails.

volgens het boekje !

alles volgens bestelling en correct geleverd

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.