Kwaliteit, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Ik had voorafgaand offertes gevraagd bij allerlei plaatselijke glashandelaars, maar dit ging zeer lang duren (mede door Corona-virus) en de prijs viel tegen. Eerst had ik wat schrik om dit gewoon online te bestellen, maar uiteindelijk was het goedkoper en snel geleverd. Levering was duidelijk afgesproken en mooi op tijd. Enige nadeel is dat ze het aan de deur afzetten en dus moesten we het zelf nog 2 verdiepingen hoger dragen.

Zeer tevreden over alle facetten,

Prima kwaliteit en geleverd volgens afspraak.

Excellent

Thanks for exceptional delivery to Walllnia

Perfect !

Alles super vlot verlopen en alles volgens afspraak bedankt

Alles volgens beschrijving

Zeer snelle levering Alles correct.

perfect

steeds de perfecte maat, mooi geleverd en goede kwaliteit

Perfecte service; materiaal zoals beschreven en proper geleverd.

Materiaal volledig in overeenstemming met de beschrijving. Degelijk verpakt en correcte levering.

Correct geleverd volgens afspraak.

Glas is geleverd volgens afspraak. Persoon die aan huis kwam is zéér vriendelijke man, welke de bestelling met grote zorg aan huis bracht.

Snelle, correcte service

Snelle, correcte service

Positieve ervaring

Klantgerichtheid

We pasten onze bestelling aan en dat verliep vlot. We kregen feedback op onze bestelling.

Snelle en correcte levering

Geen opmerkingen.

Beetje te prijzig voor deze online bestelling

Mooie afwerking van het glas . . Maar verzend en inpakkosten waren wel prijzig

perfect verlopen

alleen maar positief

Levering beantwoordt volledig aan de zeer gedetailleerde beschrijving op de website.

Zeer goede site maakt keuze eenvoudig en zonder verrassingen achteraf. Levring op de aangegeven dag zoals het hoort.

alles dik in orde, mss 1 puntje dat glas onverpakt geleverd werd voor ons nu niet echt zo een probleem maar toch opmerkelijk

Perfect op maat, netjes geleverd

Het glas was perfect op maat en op de meegedeelde dag geleverd (ook al was dit een feestdag).

uitstekend

De bestelling is gemakkelijk geplaatst, perfect uitgevoerd, en bezorgd zoals afgesproken. Wat kun je nog meer wensen?

Lange levertijd

Het duurde enkele weken voordat het glas geleverd werd, wat pas na het plaatsen van de bestelling gemeld werd. Op de voorziene datum werd onaangekondigd ook slechts een deel van de bestelling geleverd, de rest nog een week later. De hoeken van de glasplaat waren niet helemaal symmetrisch en de afwerking van de randen ruw (polijsten kan aangevraagd worden, maar is zeer duur).

Ik ben zeer tevreden van mijn besteling alles was juist en is op tijd geleverd

geen problemen

mooi geleverd wat ik besteld had op datum zoals afgesproken.

Prijs/kwaliteit is dit top

Perfecte afwerking en levering volgens afspraak en dit tijdens een Corona crisis! Bedankt

Supertevreden

Geleverd zoals afgesproken, mooi ingepakt en goed beschermd, superservice

Een tweede maal bevestiging

Voor een 2de keer glazen ruitjes besteld. Alles zoals verwacht.

Perfecte levering exact op de bij de bestelling opgegeven leverdag.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.