Bestelling gemakkelijk via de website geplaatst waarna een ontvangstbevestiging volgt. Vervolgens bericht wanneer het opgehaald kan worden.

Eenvoudig bestellen, vlotte levering, goede prijs /kwaliteit

Eenvoudig bestellen op een duidelijke site, vlotte en correcte levering. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Profesioneel en snelle service

Corecte bestelling, directe prijsopgave online,goed van prijs ,mooi op tijd geleverd en vriendelijke en behulpzame afleveringspersonen

Uitstekend!

Correcte info omtrent leveringstijd. Kwalitatief en tijdig geleverd. Vlotte service bij levering.

glas ok, maar slechte communicatie over levering

heb na 14 dagen mail gestuurd om te vragen wanneer er zou geleverd worden kreeg daarop geen antwoord uiteindelijk gebeld een week later en te horen gekregen dat eerste glas "gesneuveld" was daarna snel in orde

niet zo goed . Verkeerde levering

Verkeerde spiegel werd geleverd. Heb dan een mail gestuurd naar Glasopmaat en zouden terug contact me me opnemen. Vorige week werd die spiegel ( de juiste maat) geleverd zonder te verwittigen

Precies wat ik nodig had!

Gebruiksvriendelijke site die me vertelt hoeveel het glas gaat kosten. Ik hoef niet te wachten op offertes of dergelijke. Ik weet waar ik sta. Tevens koos ik voor thuislevering waardoor ik de deur niet uit moest. Helemaal perfect dus!

Zeer snelle respons en levering

Het glas was op de mm juist gesneden en geslepen. Thuis geleverd door speciaal daartoe uitgeruste leveringsdienst. Goede prijs en leveringstermijn. Tevreden klant

Voor herhaling vatbaar

Positief,correct,kwalitatief Levertermijn of afhaaltermijn misschien iets korter proberen maken.

Goede communicatie met verkopnd personeel.

Goede service, na een foutje goed en snel hersteld. Levering volgens afspraak.

zoals het zou moeten zijn

vlugge levering , perfecte verpakking

Mooi kwaliteitsvol glas

Snelle afhandeling, snelle levering, deftig van prijs en heel mooi glas.

super firma om mee te werken

super firma glasmet snel en op de afgesproke dag geleverd zonder problemen perfect glas alles ok

Alles prima

Snel, makkelijk en goede prijs

Stormweer vernield enkele serreramen, op glasopmaat bestelde ik online ruim half zo duur als bij lokale glasleverancier en kon ik alles laten leveren in plaats van zelf af te halen en nig steeds goedkoper.

Perfecte snelle levering

Alles ok

Goede telefonische contacten en snelle afhandeling. Goede service.

Goede ervaring .

Vlotte comunicatie, levering...

Tweede maal dat ik bij jullie aankocht en net zoals de vorige keer een correcte communicatie, vlotte levering en verzorgde zending! Zeker een aanrader!!

Pluspunten

Goedkoop, afgesproken datum, correct en met voorzichtigheid geleverd, een zeer tevreden klant.

Pluspunten

Niets negatief

Bevestigingspuntjes, kan wat uitleg bij! Maar eens dat je het weet geen probleen meer. Kan mischien ook geleverd worden met pluggen en vijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Past perfect, vriendelijk onthaal

Pluspunten

Snelheid. Makkelijke website om te nestellen

Doe zo verder

Pluspunten

Alles zoals afgesproken. Niet meer, niet minder.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.