Voor een behuizing had ik acryl 15mm/ 3mm lasergesneden nodig. Op de site kan je direct een dxf uploaden, en de offerte is beschikbaar. Geen opstartkosten, en prima prijzen ! 2 dagen later was de bestelling al geleverd. Zeer tevreden dus.
Plaat werd snel en correct geleverd, afmetingen correct, spijtig genoeg wel fout in plaat. Werd voorstel gedaan om plaat te vervangen. Doch plaat was reeds gemonteerd (gelijmd) en daarom zagen we vervangen zelf niet zitten. Wel werd een financiële compensatie voorzien. Prima service!
Zeer tevreden over de geleverde bestelling. Product perfect omschreven op website, vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. Gekozen leveringsdatum niet correct. Gelukkig was er toevallig iemand thuis.
Op zoek naar een transparante plaat en deze werd in een paar klikken op de website gevonden. Correcte en snelle levering.
Ik bestelde verschillende soorten plexiglas: de meeste in eenvoudige vierkanten, maar ook één volgens een eigen ontwerp via een dxf-bestand. Die werd netjes en precies gelaserd – helemaal zoals gehoopt. Wat me bij ontvangst wel verraste, waren de afwijkende diktes: ik bestelde plexiglas van 4, 5 en 6 mm, maar de dikte was telkens ongeveer 0,5 mm minder. Achteraf ontdekte ik dat er een diktetolerantie van 10% geldt. Dat staat inderdaad in de productomschrijving, maar het zou wat duidelijker mogen – het voelt nu als een detail dat je makkelijk over het hoofd ziet. Ook jammer: je kunt geen samples aanvragen in de dikkere maten. Alleen 3 mm is beschikbaar als staal, terwijl ik net de lichtdoorlatendheid van verschillende diktes wilde testen. Uiteindelijk heb ik dan maar kleine stukjes van elke dikte besteld. Niet ideaal, maar zo is het alsnog gelukt.
Prima eerste ervaring met Kunststofplaten.be Alles exact zoals gevraagd ontvangen in degelijke verpakking.
de ramen passen perfect en de dikte is goed en stevig. enkel de levering... gewoon voor de deur zetten zonder even aan te bellen vind ik minder
Beste Philip, Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en dat het perfect past! Wat betreft de levering: we begrijpen uw opmerking. Wij werken met een bezorgdienst die in veel gevallen gebruikmaakt van zogenoemde neerzettoestemming. Dit zorgt ervoor dat pakketten ook kunnen worden afgeleverd als u niet thuis bent, zodat u niet onnodig hoeft te wachten of een nieuwe bezorgpoging moet inplannen. We nemen uw feedback uiteraard mee en zullen dit bespreken met de vervoerder. Met vriendelijke groet, Linda
I think it is great such quick delivery service, and the material is very good. Just had the unfortunate experience that some of my plaques of aluminium were scratched even under the protection film, probably in the handling after cutting and in packaging.
Dear Tony, Thank you for your feedback, we're glad to hear you're happy with the fast delivery and quality of the material! We’re sorry to hear that some of your aluminium plaques arrived with scratches. That’s certainly not what we aim for. In case of any damage or concerns, we always recommend contacting us directly. We’re happy to look into it and find a suitable solution for you. Thanks again for your order and we hope to assist you again in the future! Kind regards, Linda
Rap geleverd! Goeie prijzen! Op maat gesneden exact hoe ik het gevraagd had! Hele goeie kwaliteit! Mooie afwerking! Goed verpakt! Ik ben zeer tevreden, top bedrijf! Is vanaf nu mijn "go to" voor kunstofplaten! <3 zeker aan te raden!
Beste Brandon, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, kwaliteit en levering. We vinden het geweldig dat we uw verwachtingen hebben kunnen waarmaken en dat u ons vanaf nu als uw vaste partner voor kunststofplaten ziet. Heel veel succes met het maken van de behuizing voor uw 3D-printer en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linda
Snelle levering van de gevraagde producten. Zeer vriendelijke bezorger.
Reeds.de volgende dag geleverd en correct op maat. Nog voor de regen kunnen plaatsen. Dank u
Ik bestelde 4 platen ,2 ervan waren beschadigd door de leveringsfirma ,ik liet dit weten en die hebben ze promt vervangen in korte tijd waarvoor dank.
Beste Patrick, Dank u wel voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat wij het snel hebben kunnen oplossen en dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen wij u graag weer! Met vriendelijke groet, Linda
heel snelle levering, mooie afwerking
Ik had een volkernplaat besteld van 2mX1m om een tuintafel te herstellen. De plaat werd geleverd 2,19mX1m dus 19cm te lang. Ik heb ze zelf ingekort. Volgens het filmpje op de site gaat het vrij eenvoudig, niks is minder waar. Bij de levering heb ik spontaan geholpen bij het leveren omdat het geen werk is voor 1 persoon, de tweede bleef rustig achter zijn stuur zitten om zijn boterhammen op te eten. Ik heb mijn vingers opengehaald aan de scherpe randen.
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te horen dat de plaat niet op de juiste lengte is geleverd en dat het inkorten lastig bleek. Wanneer een plaat afwijkt van de bestelde maat, verzoeken wij u dit altijd direct te melden. Dan kunnen wij het intern controleren en in veel gevallen een passende oplossing bieden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u zich verwondt tijdens het verwerken van het materiaal, en ook het aflevermoment klinkt niet zoals u dat mag verwachten. Ik stuur u nog een e-mail om na te gaan wat wij hierin alsnog voor u kunnen betekenen. We willen dit graag netjes met u oplossen. Met vriendelijke groet, Linda
Na het bestellen van de stalen maakte ik een keuze voor de definitieve bestelling. Bij levering zorgde ik ervoor dat ik thuis was. Echter hebben ze de platen gewoon zonder aanbellen in mijn voortuin achtergelaten. Dit zijn dure platen dus ik was hier niet zo tevreden over! Van zodra ik ze zag staan heb ik ze zelf binnen gezet. De kwaliteit is zoals verwacht zeer goed! Ook bij het verzagen met de cirkelzaag hebben we geen problemen ondervonden. Alle info zoals op de website staat aangegeven klopt helemaal. Kortom zeer tevreden over de platen!
Beste Lynn, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve woorden over de kwaliteit van onze platen en de duidelijke informatie op onze website. Fijn om te horen dat alles naar wens is met het zagen en de producten zelf. Wat betreft de levering begrijpen wij uw teleurstelling volledig. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dure platen zonder aanbellen worden achtergelaten. We zullen dit punt intern bespreken met de bezorgdienst om herhaling te voorkomen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Linda
13 plexi panelen werden aan de zijkant van ons bedrijf gedropt de panelen waren niet eens ingepakt en er werd niet eens aangebeld. vergoere bestellingen waren mooi ingepakt en correct afgezet na aanbellen. Raf
Beste Raf, Dank voor uw feedback. Grotere panelen worden met speciaal vervoer geleverd, zonder verpakking, omdat ze netjes in stellingen worden vervoerd en niet via een lokale koerier. We hebben neerzettoestemming om vertraging te voorkomen als u niet thuis bent. We hebben u een mail gestuurd om dit nog wat toe te lichten. Met vriendelijke groet, Linda
Mijn kennis van PVC is duidelijk te beperkt. Foute bestelling die wel correct is uitgevoerd.
Beste Roger, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat de bestelling niet helemaal aansloot bij uw wensen, ondanks dat wij deze correct hebben uitgevoerd. Heeft u vragen of twijfels over onze producten? U mag altijd bij ons komen voor advies, zodat u zeker weet dat u het juiste materiaal bestelt. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Linda
Ik had platen besteld van 40x40 cm. Ze werden heel snel geleverd. Helaas waren ze 2 tot 3 mm breder dan gevraagd waardoor ze niet in meer pasten in mijn constructie. We hebben ze zelf nog moeten bijzagen.
Beste Dirk, Geachte heer/mevrouw, Wat vervelend om te horen dat de afmetingen niet helemaal precies waren en dat u de platen nog heeft moeten bijzagen. We streven altijd naar zo nauwkeurig mogelijke maatvoering en vinden het jammer dat het in uw geval net niet helemaal klopte. We willen u graag laten weten dat u dit soort afwijkingen altijd bij ons mag melden. Wij zullen dan ons best doen om het voor u op te lossen. Fijn dat de levering in ieder geval snel was. Hartelijk dank voor uw feedback, die helpt ons onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Linda
gemakkelijk proces om op maat te zagen. vlotte leveringsprocedure. enig minpuntje is dat een van platen wat zaagschade had aan de hoek; gelukkig kon ik die plaatsen in omgekeerde richting zodat het niet echt zichtbaar is
Correcte platen en snelle levering.
Goed verpakt in stevige karton. De levering was een dag later dan verwacht, maar dat zal aan de pakketdienst hebben gelegen. Nhet was nog steeds veel sneller dan op andere plaatsen bestellen. Alleen spijtig dat de verzendkosten zo duur zijn
Mijn ervaring met kunststofplaten. Ups was mijn pakketje kwijt, ik heb hier voor contact opgenomen met ups paar die zeiden dat ik met de leverancier moest contact opnemen. Ik deed dit en na 24u was het probleem "opgelost" ups was het kwijt dus kunststofplaten heeft dit pakket opnieuw opgestuurd. Super klantvriendelijk! Zeker een aanrader en ik blijf klant voor al mijn kunststof materialen.
Beste Timothy, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve ervaring met onze service. Wat vervelend dat UPS uw pakketje kwijt was, maar fijn om te horen dat wij dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, ook wanneer het probleem bij de vervoerder ligt. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te blijven zijn voor al uw kunststof materialen. Met vriendelijke groet, Linda
Mijn dibondplaten waren perfect op maat, correct en snel gemaakt. Enkel UPS heeft de platen op een afleverpunt geleverd ipv bij mij thuis (ik was wel thuis om ze te ontvangen)
Net wat ik nodig had. Netjes afgewerkt en perfect op maat. Alles paste perfect en oogt net zoals ik verwacht had
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De klantendienst was top, vooral Linda, altijd snel en vriendelijk via e-mail. Zelfs bij een foute bestelling en een gemiste levering heeft ze alles perfect opgelost. Echt een dikke merci voor de goede service!
Leonardo da Vincilaan 9
1930 Zaventem