Razendsnel, goede prijs, perfecte maten met acryl lasercut !

Voor een behuizing had ik acryl 15mm/ 3mm lasergesneden nodig. Op de site kan je direct een dxf uploaden, en de offerte is beschikbaar. Geen opstartkosten, en prima prijzen ! 2 dagen later was de bestelling al geleverd. Zeer tevreden dus.

• Wat vind u van het product? Perfect (acryl helder)
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Waterdichte behuizing lijmen voor ESP-GPS

Prima, een fout in geleverde plaat, maar werd heel correct gecompenseerd

Plaat werd snel en correct geleverd, afmetingen correct, spijtig genoeg wel fout in plaat. Werd voorstel gedaan om plaat te vervangen. Doch plaat was reeds gemonteerd (gelijmd) en daarom zagen we vervangen zelf niet zitten. Wel werd een financiële compensatie voorzien. Prima service!

• Wat vind u van het product? fout in plaat, maar correct gecompenseerd
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? tafelblad buiten

Bestelling 5 sterren, levering 4 sterren

Zeer tevreden over de geleverde bestelling. Product perfect omschreven op website, vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. Gekozen leveringsdatum niet correct. Gelukkig was er toevallig iemand thuis.

• Wat vind u van het product? Exact zoals beschreven
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Afwerking lichtkoepel

Het gezochte in 2 klikken gevonden

Op zoek naar een transparante plaat en deze werd in een paar klikken op de website gevonden. Correcte en snelle levering.

• Waarvoor gaat u het product gebruiken? Museumdisplay

Goede service, let op voor materiaaldikte

Ik bestelde verschillende soorten plexiglas: de meeste in eenvoudige vierkanten, maar ook één volgens een eigen ontwerp via een dxf-bestand. Die werd netjes en precies gelaserd – helemaal zoals gehoopt. Wat me bij ontvangst wel verraste, waren de afwijkende diktes: ik bestelde plexiglas van 4, 5 en 6 mm, maar de dikte was telkens ongeveer 0,5 mm minder. Achteraf ontdekte ik dat er een diktetolerantie van 10% geldt. Dat staat inderdaad in de productomschrijving, maar het zou wat duidelijker mogen – het voelt nu als een detail dat je makkelijk over het hoofd ziet. Ook jammer: je kunt geen samples aanvragen in de dikkere maten. Alleen 3 mm is beschikbaar als staal, terwijl ik net de lichtdoorlatendheid van verschillende diktes wilde testen. Uiteindelijk heb ik dan maar kleine stukjes van elke dikte besteld. Niet ideaal, maar zo is het alsnog gelukt.

• Wat vind u van het product? Goed product, netjes gelaserd. Alleen de diktetolerantie van 10% is een nadeel.
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Lichtbak

zoals het hoort

Prima eerste ervaring met Kunststofplaten.be Alles exact zoals gevraagd ontvangen in degelijke verpakking.

• Wat vind u van het product? top
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? binnenafwerking vensterbank

de ramen passen perfect

de ramen passen perfect en de dikte is goed en stevig. enkel de levering... gewoon voor de deur zetten zonder even aan te bellen vind ik minder

• Wat vind u van het product? goed en stevig
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? raam

Overall good but with a few scratches

I think it is great such quick delivery service, and the material is very good. Just had the unfortunate experience that some of my plaques of aluminium were scratched even under the protection film, probably in the handling after cutting and in packaging.

• Wat vind u van het product? good
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? artworks

Zalige samenwerking met kunststofplaten.be

Rap geleverd! Goeie prijzen! Op maat gesneden exact hoe ik het gevraagd had! Hele goeie kwaliteit! Mooie afwerking! Goed verpakt! Ik ben zeer tevreden, top bedrijf! Is vanaf nu mijn "go to" voor kunstofplaten! <3 zeker aan te raden!

• Wat vind u van het product? Zeer goede kwaliteit en stevig
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Behuizing van een 3D printer

Gewoonweg top!!!

Snelle levering van de gevraagde producten. Zeer vriendelijke bezorger.

• Wat vind u van het product? Top
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Bodemplaat kofferbak

Snel en efficient

Reeds.de volgende dag geleverd en correct op maat. Nog voor de regen kunnen plaatsen. Dank u

• Wat vind u van het product? Kwalitatief
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Ramen tuinhuis

Erg professioneel

Ik bestelde 4 platen ,2 ervan waren beschadigd door de leveringsfirma ,ik liet dit weten en die hebben ze promt vervangen in korte tijd waarvoor dank.

heel snelle levering, mooie afwerking

heel snelle levering, mooie afwerking

• Wat vind u van het product? heel goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? haha een DIY kattenbak mooier wegwerken in mijn interieur.

Onjuiste afmeting

Ik had een volkernplaat besteld van 2mX1m om een tuintafel te herstellen. De plaat werd geleverd 2,19mX1m dus 19cm te lang. Ik heb ze zelf ingekort. Volgens het filmpje op de site gaat het vrij eenvoudig, niks is minder waar. Bij de levering heb ik spontaan geholpen bij het leveren omdat het geen werk is voor 1 persoon, de tweede bleef rustig achter zijn stuur zitten om zijn boterhammen op te eten. Ik heb mijn vingers opengehaald aan de scherpe randen.

• Waarvoor gaat u het product gebruiken? N.v.t.

Dik in orde, behalve de levering

Na het bestellen van de stalen maakte ik een keuze voor de definitieve bestelling. Bij levering zorgde ik ervoor dat ik thuis was. Echter hebben ze de platen gewoon zonder aanbellen in mijn voortuin achtergelaten. Dit zijn dure platen dus ik was hier niet zo tevreden over! Van zodra ik ze zag staan heb ik ze zelf binnen gezet. De kwaliteit is zoals verwacht zeer goed! Ook bij het verzagen met de cirkelzaag hebben we geen problemen ondervonden. Alle info zoals op de website staat aangegeven klopt helemaal. Kortom zeer tevreden over de platen!

• Wat vind u van het product? Kwaliteitsvol
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Een afscheiding met de buren, soort raam

LEVERING ZONDER VERKAPPING GEDROPT ZONDER AAN TE BELLEN

13 plexi panelen werden aan de zijkant van ons bedrijf gedropt de panelen waren niet eens ingepakt en er werd niet eens aangebeld. vergoere bestellingen waren mooi ingepakt en correct afgezet na aanbellen. Raf

Correcte aflevering

Mijn kennis van PVC is duidelijk te beperkt. Foute bestelling die wel correct is uitgevoerd.

• Wat vind u van het product? Niet geschikt voor gepland gebruik
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Tapijtbeschermer onder stoel

snelle levering, maar afmeting onnauwkeurig

Ik had platen besteld van 40x40 cm. Ze werden heel snel geleverd. Helaas waren ze 2 tot 3 mm breder dan gevraagd waardoor ze niet in meer pasten in mijn constructie. We hebben ze zelf nog moeten bijzagen.

• Wat vind u van het product? OK
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Meubels

goede prijs, verzorgd geleverd

gemakkelijk proces om op maat te zagen. vlotte leveringsprocedure. enig minpuntje is dat een van platen wat zaagschade had aan de hoek; gelukkig kon ik die plaatsen in omgekeerde richting zodat het niet echt zichtbaar is

• Wat vind u van het product? goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? tuinmeubilair

Helemaal in orde

Correcte platen en snelle levering.

• Wat vind u van het product? top
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? wand

Snelle levering en juiste afmetingen

Goed verpakt in stevige karton. De levering was een dag later dan verwacht, maar dat zal aan de pakketdienst hebben gelegen. Nhet was nog steeds veel sneller dan op andere plaatsen bestellen. Alleen spijtig dat de verzendkosten zo duur zijn

• Wat vind u van het product? Heel goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Vervangramen voor Speelhuisje van de kinderen

Super klantvriendelijk

Mijn ervaring met kunststofplaten. Ups was mijn pakketje kwijt, ik heb hier voor contact opgenomen met ups paar die zeiden dat ik met de leverancier moest contact opnemen. Ik deed dit en na 24u was het probleem "opgelost" ups was het kwijt dus kunststofplaten heeft dit pakket opnieuw opgestuurd. Super klantvriendelijk! Zeker een aanrader en ik blijf klant voor al mijn kunststof materialen.

• Wat vind u van het product? In orde voor zo ver ik zie
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Ik ga het product gebruiken als glas voor mijn terrariums.

Correcte en snelle levering

Mijn dibondplaten waren perfect op maat, correct en snel gemaakt. Enkel UPS heeft de platen op een afleverpunt geleverd ipv bij mij thuis (ik was wel thuis om ze te ontvangen)

• Wat vind u van het product? prima Dibond
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? om foto's op te kleven

Blij dat ik eindelijk de stukken kon bestellen die ik zo nodig had!

Net wat ik nodig had. Netjes afgewerkt en perfect op maat. Alles paste perfect en oogt net zoals ik verwacht had

• Wat vind u van het product? Top kwaliteit, mooi op maat, net wat ik nodig had. En zeer prijsgunstig.
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Zonnekleppen in oldtimer.

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De klantendienst was top, vooral Linda, altijd snel en vriendelijk via e-mail. Zelfs bij een foute bestelling en een gemiste levering heeft ze alles perfect opgelost. Echt een dikke merci voor de goede service!

• Wat vind u van het product? zeer goed

Leonardo da Vincilaan 9

1930 Zaventem