Goede kwaliteit en levering zoals altijd.
Het plaatsen van de bestelling, de communicatie communicatie (tot transport) en kwaliteit is super. Alleen transport communicatie was slecht en duurde ook best lang. Het leek alsof er wat mis was gegaan. Hierdoor niet de volledig aantal sterren
Goede kwaliteit en levering zoals altijd.
Een betere ervaring heb ik zelden met een online service. Past perfect, kleur perfect, verzending perfect, resultaat perfect!
Gewoon goed. No nonsense en snel geleverd
Gewoon goed. No nonsense en snel geleverd
eenvoudig te bestellen, tijdig geleverd.
Afmetingen correct, goed verpakt en snelle levering.
Goedemiddag Ingrid, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat de afmetingen helemaal correct zijn geleverd en dat u de order ook snel heeft ontvangen. Onze plexiglasplaten zijn zeer geschikt om als een raam te gebruiken. We wensen u nog veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Lynet
Heb reeds veel besteld bij jullie, en alles is altijd perfect en snel geleverd
Snelle levering, goed verpakt. Had 2 identieke plexi platen besteld met dezelfde afmetingen. De ene plaat was toch 2mm groter dan de andere.
Beste Danny, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Fijn dat alles snel is geleverd, alleen jammer dat de maat niet klopt. U kan contact opnemen met onze klantenservice en dan zouden wij u graag helpen om alsnog het juiste formaat te ontvangen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Jameson
eenvoudig te bestellen.
+ Kwalitatief product, vlotte levering, gebruiksvriendelijke website, goede prijs - (hele) dure leveringskosten (meer dan 50% van het product ex btw), beter voor grotere bestellingen..
Beste Alexander, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven! Fijn om te horen dat u de tevreden bent over de geleverde producten! De leveringskosten worden vastgesteld door de bezorgbedrijven. We proberen die zo laag mogelijk te houden, maar ze worden vastgesteld gebaseerd op de vervoerswijze. Ik wens u verder nog veel succes met uw project! Met vriendelijke groet, Jameson
Meer kan ik niet zeggen dan dat ik kreeg wat ik vroeg en dat het aan de verwachtingen voldoet. Snel geleverd en goed.
Goede service voldoet aan de verwachtingen. Absolute aanrader.
Beste Dirk, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven! Wat fijn dat alles correct is geleverd en we waarderen de aanrader enorm! Veel succes met uw project! Met vriendelijke groet, Jameson
Zie hierboven
Vlugge levering en goede service
Niet te evenaren service!
Beste Stefan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven! Fijn om te horen dat de service goed is bevallen en hopelijk kunnen wij u in de toekomst opnieuw van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Jameson
positief
Vlotte overzichtelijke bestellingsprocedure. Duidelijke bevestinging van de bestelde goederen via e-mail. Correcte levering van goederen binnen vooropgestelde tijd. Geschikte verpakking om mogelijke beschadiging te beperken tijdens transport. Pakket goed ontvangen. Met gevolg tevreden klant.
Goedemiddag Vik, Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u zo'n tevreden klant bent geworden. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst vaker helpen! Met vriendelijke groeten, Lennard
Makkelijk te bestellen, betaling was niet gelukt en na contact met klantendienst werd dit snel in orde gemaakt.
Goedemiddag Isabelle, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat het na het contact opnemen met de klantenservice het wel was gelukt met de betaling. Wij vanuit de klantenservice helpen u namelijk graag mee. Wij wensen u nog veel plezier met de lichttafel voor de kleuterklas! Met vriendelijke groeten, Lennard
makkelijke site, duidelijke communicatie achteraf
alles werd mooi door DPD optijd geleverd .Dit in een goed verpakte doos en beschermklevers aan beide zijde van het plexiglas. Ook had ik ondertussen al de info gekrgen van jullie met welke lijn ze te plaatsen en plakken Toppie. Dus zeker een aanrader als je iets wil vervangen kijk hier eens grote keuze en prijs toch beter dan de grote spelers en winkels.
Beste Kurt, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven! Fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring met ons heeft gehad. Bedankt voor de fijne woorden en veel plezier gewenst van uw bestelling! Met vriendelijk groet, Jameson
Leonardo da Vincilaan 9
1930 Zaventem