Tot mijn grote spijt moet ik jullie meedelen dat ik nog steeds niets heb aangekregen ik weet niet waar de fout ligt hopelijk kunnen jullie mij verder helpen mvg
Goedemiddag Walter, Bedankt voor uw bericht. Wij zien dat inmiddels dat het pakket gisteren bij u is afgeleverd. Wij wensen u nog veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groeten, Lennard
Vlugge en correcte levering, met correct maatwerk !
snel en correct geleverd
Goedemorgen Robert, Bedankt voor uw bericht. Onze platen zijn inderdaad geschikt voor het vervangen van een glasplaat in een binnendeur. Wij wensen u nog veel plezier hiermee! Met vriendelijke groeten, Lennard
snelle levering, mooi alles op de juiste maat gezaagd
Snel geleverd en correct gemaakt
Ik vond vlot waar ik naar zocht op een goed functionerende site. Bestelling ging vlot en goederen werden na enkele werkdagen geleverd. Een tevreden klant.
Goedemiddag Eric, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat de bestelling goed en op tijd is aangekomen. Wij wensen u nog veel succes met het maken van een light-box. Met vriendelijke groeten, Lennard
Snelle en correcte levering
Kwaliteitsvolle kunststofplaten aan lage prijzen. Ook handig is dat men de platen al kan laten bewerken. Snelle service en thuislevering.
Goedemiddag Johan, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de prijs en de kwaliteit van onze huismerk HPL platen. Er zijn verschillende opties bij ons om de platen al te laten bewerken door ons. Met vriendelijke groeten, Lennard
ALLES WAS TOP
Goedemiddag Theo, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over alles. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
Uitstekende kwaliteit . Perfect op maat. Snelle levering !
Goedemiddag Katja, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelheid en kwaliteit van de levering. Goed om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
Goede website. Gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Zeer behulpzaam. Correcte info.
Gemakkelijke bestelling product. Snelle en onberispelijke levering volledig volgens wens. Tevreden klant!
Goedemiddag Luc, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelheid van de levering. Goed om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
Snelle en veilig ingepakte levering
Heel goede eerste ervaring
We hebben nieuwe plexi ruiten voor ons tuinhuis besteld. Goede ervaring. De afmetingen waren correct. Ik zou er zeker opnieuw iets bestellen
Goedemiddag Raf, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het plexiglas en de afmetingen. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
Op tijd geleverd en netjes verpakt
Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit. Meer heeft een mens niet nodig!
Goedemiddag Nick, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering, prijs en kwaliteit. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
De bestelling en de afrekening is zeer vlot verlopen, echter de aflevering die gebeurt door DPD is telkens benedenmaats, nog steeds 5dagen na bestelling geen pakket ontvangen !
Geen enkele opmerking Ik ben zeer tevreden over alles Elie
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over alles. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
Tof voor zelfs kleine bestellingen op maat jammer van de meerkost.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u het makkelijk vindt om te bestellen, bij kleinere maten rekenen we inderdaad een kleine ordertoeslag. Met vriendelijke groet, Monja
perfecte levering en afmetingen
Snelle levering, mooi verzaagde panelen.
Eerste aankoop dus de mogelijkheden van online aankopen moeten verkennen voor deze aankoop. Het blijkt e hter niet voldoende voor mijn overige noden. Er ligt dus een prijsaanvraag voor 3 andere onderdelen in een serie van 80 stuks bij jullie. Voorlopig nog geen antwoord mogen ontvangen.
Goed, was hier binnen de opgegeven levert8uf´
Leonardo da Vincilaan 9