De bestelling en bezorging gingen uitstekend. Het product is top, had gevraagd om een aanpassing van het product, zonder problemen uitgevoerd door de fabrikant. Ik ben zeer tevreden over het product!!
Goedemiddag Farouk, Bedankt voor uw feedback, dat stellen we zeer op prijs. Wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de bezorging en onze producten. Een fijne dag. Met vriendelijke groet, Monja
duidelijke website , zeer overzichtelijk
Goedemiddag Philip, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar verwachting geleverd is, zelfs sneller ontvangen is dan u had verwacht. Veel plezier met de deur van serre. Met vriendelijke groet, Monja
transport kan beter dhl steeds vertraging
Zeer positief ruim aanbod makkelijk om te bestellen vlotte en verzorgde levering
Goedemiddag Philip, Bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over ons aanbod, website en snelle levering. Wij wensen u succes met het deurtje in het bijgebouw. Met vriendelijke groet, Monja
Eerste bestelling van verschillende soorten materialen werd sneller verzonden dan voorspeld. Op zich goed, maar wel verwarrend als je geen idee hebt op welke dag de levering komt tot een uur voordien. Afmetingen van de verschillende vormen en materialen was perfect gezaagd. Beschermfolie op polycarbonaat was aan de hoeken los, ten gevolge van een ander probleem. Verpakking liet namelijk te wensen over: platen langs één kant samengebonden met folie, langs andere kant schoven ze over en weer in de doos. Al een geluk dat ik voor mijn project de hoeken toch nog moet afronden, of enkele platen polycarbonaat waren onbruikbaar. Heb bewust niet voor de zaag- en booroptie gekozen: zou bijzonder praktisch zijn voor complexe vormen, maar zou de prijs van mijn bestelling verdubbeld hebben. Dan zou ik helemaal niet besteld hebben: een mooie solide behuizing die evenveel kost als het toestel waarvoor die bedoeld is, dat is de moeite niet. Een andere dan forfaitaire prijsberekening voor deze optie zou allicht nuttig zijn. Ik verwacht geen zijdepapier tussen de platen en gemillimeterd piepschuim zoals bij Ikea om schuiven en hoekbeschadiging tegen te gaan. Maar verschillende vormen op één zware hoop, met enkel een strookje folie langs één kant, en dan maar schuiven in de doos en rekenen op het "Fragile" stickertje: dat kan alle inspanning teniet doen.
Juist product
Goedemiddag Kris, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Wij wensen u succes met het prototype. Met vriendelijke groet, Monja
Kleine bijsturing: Getint plexi, zou ik aanvullen met hoeveel % het transparant blijft. Want het geel dat ik bestelde voldoet niet... Doch wat ik bestelde klopt, dus tevreden
Handige website. Correcte en zeer snelle levering.
Goedemiddag Martine, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te lezen dat u onze website handig vind en de levering snel gebeurd is :) Een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Monja
prima en snelle cerviec
Snelle levering en prima kwaliteit
Goedemiddag Patrick, Bedankt voor uw bericht. Goed om te lezen dat u de levering snel was en dat de kwaliteit ook prima in orde is. Waarvoor ging u de plaat in de badkamer voor gebruiken? Wij zijn namelijk altijd zeer benieuw naar het eindresultaat en ontvangen hiervan graag foto's van. Zou u deze naar ons kunnen mailen? Met vriendelijke groeten, Lennard
Snel geleverd. Prima kwaliteit.
zoals altijd correct en op tijd
Goede aflevering en past zeer goed voor wat het moet dienen.
Goedemiddag Gisela, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u heel tevreden bent over de levering van de order. Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat van het project. Zou u hiervan foto's naar ons kunnen mailen? Met vriendelijke groeten, Lennard
zie boven
DPD belt niet aan verpakking gescheurd en open plaat helemaal krom heb het pakket teruggevonden in een pick-up point waar het door DPD zonder verwittigen was gedropt kies voor een andere koerier, stel ik voor!
Goedemiddag Jim, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat de levering niet helemaal goed was gegaan en dat de plaat helemaal krom was geleverd. Wij hebben even gekeken op uw e-mailadres en kunnen geen order terugvinden. Zou u misschien even kunnen mailen over de beschadigde plaat, dan kunnen wij u daarna even verder helpen! De mail kunt u mailen naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Lennard
Materiaal prima in orde en snelle en goede levering.
Bestelling tot op de millimeter juist, zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd. Faire prijs.
Ik liet een voorruit voor mijn 4x4 Kymco side by side quat uitsnijden in plexiglas. De website van Kunststofplaten.be gaf duidelijke uitleg over hoe via Onshape (3D tekenprogramma) ik de gewenste snijvorm kom aanmaken en uploaden. Reeds binnen 3 dagen na het uploaden ontving ik de correct uitgesneden plexiglasplaat. 1 minpunt(je): op de plexiglasplaat kleefde aan beide zijden een beschermfolie. Dit was echter maar goed duidelijk aan 1 zijde (witte folie). Aan de andere zijde was de folie doorzichtig, waardoor het leek alsof er geen folie opzat maar wel veel krassen ... Het is pas later dat ik ontdekte dat de krassen op een folie zaten en niet in het glas. Misschien via een stikker duidelijk maken dat er wel degelijk een folie op zit?
Goedemiddag Carlo, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat alles goed en soepel verlopen is. Op de website vermelden we trouwens dat de plexiglas platen aan twee zijden een folie hebben zitten. Veel plezier met de nieuwe ruit van uw auto. Met vriendelijke groet, Monja
Alles perfect zoals ik ingegeven had, alle afmetingen correct. Aanrader
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Goedemiddag John, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat het bestellen makkelijk verliep en de levering snel is gegaan. Met vriendelijke groet, Monja
Goede service, degelijk verpakt, snelle verzending.
Prima product en zeer snelle levering. Aanrader !
goede prijs, op tijd geleverd en netjes verpakt.
Afmetingen perfect uitgevoerd , degelijke verpakking en op zeer redelijke termijn geleverd
Leonardo da Vincilaan 9
1930 Zaventem