Ik bestelde 3 plexiglas panelen op maat (ongelijke zijden en gaten ingefreest). De productie was perfect en scheelde mij veel moeite. De enige verbetering is dat twee van de drie panelen licht beschadigd werden afgeleverd. De beschermende folie was be met 1 lichte kras en een beschadigd vlak. Ik heb ze zo kunnen monteren dat de schade niet of nauwelijks zichtbaar is.
Mooie kwaliteit . Mooi gezaagd op maat. Verzorgd verpakt. Karton had deuk/plooi door vervoer , maar platen in orde . Erg tevreden.
Platen waren goed en op de aangevraagde maten . Spijtig dat ze beschadigd waren op de hoeken denk dat door de leveringsdienst is hoe ze die in en uit hun camionnette nemen en afzetten.. Nochtans stond er een sticker met breekbaar op ....
Goedemiddag Serge, Bedankt voor de feedback. Wat jammer om te lezen dat de hoeken beschadigd zijn, wij gaan contact met u opnemen om de klacht op te kunnen lossen. Een fijn weekend gewenst. Monja
Op de geleverde; op maat gemaakte plaat; waren aan de rand aan één zijde enkele schilfertjes af. Speelde niet echt veel rol voor het doel waarvoor ik de plaat ging gebruiken. Maar het kon beter afgewerkt.
fijn afgewerkt en snel geleverd , top
Ik kocht al meermaals bij kunsstofplaten.com en steeds tevreden over de prijs en de leveringstermijnen voor een op maat gemaakt product!
Goedemiddag Olivier, Wat een fijne feedback, bedankt daarvoor. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Vlot besteld, gebruiksvriendelijk website, snelle levering en prima verzorgd product.
Levering op afgesproken moment en adres. afmetingen zoals gevraagd, perfect in te passen.
De panelen zijn beschadigd geleverd (hoeken beschadigd) alsook zijn er inkepingen (putjes) zijdelings van het verzagen vermoedelijk. Het materiaal is tevens niet vlak. Staat aangeduid op 3 mm dikte maar loopt in werkelijkheid taps (gemeten 1,89 naar 2,69 en dit slechts over een afstand van 30 cm??
Goedendag. Bedankt voor uw feedback. Erg vervelend om te lezen, ik zie dat we inmiddels al contact met elkaar hebben via de telefoon en de mail. Zodra we de juiste foto's mogen ontvangen kunnen we een oplossing aanbieden. Groet, Monja
Plexi op maat besteld met ophangsysteem was allemaal correct!
Goedemiddag Kevin, Bedankt voor de feedback. Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is en wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Goede en snelle service. Geleverd op korte tijd en perfecte maten zoals besteld.
snelle en goede service ,info
Stipte en correcte levering. Goede producten!
Geen opmerkingen
Goedemiddag Louis, Bedankt voor uw positive review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden met over onze producten en de levering en wensen u dan ook veel plezier met de deur. Groet, Monja
Perfect en snel
Goede kwaliteit en snel geleverd
Hallo Chris, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Niks op aan te merken, gekregen wat ik wou. Correcte levering.
Zeer vlotte afhandeling - geleverd zoals gezegd en product top - goed verpakt aan een scherpe prijs!
Goedemiddag Mattieu, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat de bestelling snel geleverd is en de kwaliteit goed is. Groet, Monja
Top kwaliteit, snelle levering
Er bestaan op de website : Bestel nu 4 samples voor € 10,- (excl. btw) met gratis verzending. Elke extra sample kost € 2,50 per stuk. De samples zijn 5 x 5 cm. Toen ik het bestelde , kreeg ik één sample van 4 x 4 cm.
Goedemiddag Ahmad, Bedankt voor uw review! Wij hebben even gekeken in de bestelling en wij zien dat er één sample is besteld. Vandaar dat u ook maar eentje hebt ontvangen. Misschien is het verstandig om even een nieuwe bestelling te plaatsen voor de andere samples. Uiteraard ontvangt u hiervoor ook een nieuwe kortingscode. Die kunt u dan gebruiken bij het plaatsen van de grote bestelling. Met vriendelijke groeten, Lennard
Vlotte levering , perfecte platen
Alles perfect gezaagd en geleverd.
Goedendag Patrick, Bedankt voor de feedback. Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is en wensen je dan ook veel plezier met de aankoop. Groet, Monja
Besteld en op tijd geleverd.
Goedemiddag Ronny, Bedankt voor je feedback. Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is en wensen je veel plezier ermee. Groet, Monja
Goede levering en goed product
Leonardo da Vincilaan 9
1930 Zaventem