mijn plexi spiegel is nog steeds niet geleverd en de vorige was verkeerd gezaagd
Hallo Jean, bedankt voor uw review. Ik kan zien dat uw order bestaat uit twee pakketten, één is er geleverd en de andere is helaas door een fout bij onze vervoerder retour gestuurd. Deze hebben we gisteren opnieuw verzonden en u heeft van ons een nieuwe track en trace ontvangen. We hopen dat u de order z.s.m. ontvangt. Mocht er daarnaast nog iets niet correct zijn met uw ontvangen pakket dan kun u contact opnemen met onze klantenservice zodat we hier gezamenlijk naar kunnen kijken en opzoek kunnen naar eventueel een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Evelien
Het was eenvoudig om alles op maat te bestellen. Het werd ook perfect uitgevoerd. Levering ging vlot. Goede kwaliteit van de plexiglasplaten.
Mijn bestelling werd niet goed verpakt en was dus beschadigd bij ontvangst. Foto's genomen en klantendienst gecontacteerd. Snel en correct afgehandeld en geld terugbetaald. Ik had immers de bestelling al meteen opnieuw geplaatst om geen tijd te verliezen. Zou natuurlijk liever de eerste keer alles correct ontvangen hebben, maar als het dan fout loopt, wordt er snel en efficient gereageerd. Dank daarvoor
Een beetje zoeken om de juiste afmetingen en afgeronde hoeken op te geven. Uiteindelijk netjes ontvangen. Ik ga zeker opnieuw bestellen.
is eigenlijk plastic met dun laagje alu, is niet duidelijk op de site.
Hallo Erik, bedankt voor uw review. De alupanel plaat is opgebouwd uit drie lagen. De kern van de plaat bestaat uit polyethyleen en de toplagen uit 0,3mm aluminium. Dit geven we ook aan op de product pagina in de shop. Mocht u een vraag hebben over onze producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice! Met vriendelijke groet, Evelien
Materiaal prima in orde en binnen opgegeven leveringstermijn.
Correct geleverd.Goederen perfect afgewerkt.
Mijn eerste bestelling moet nog ervaren heb nog geen oordeel dank U
Het product kende ik al maar de handelaar niet. Nu wel dus. Alles was perfect verzaagt en heel degelijk verpakt.
De verschillende materialen staan goed uitgelegd op de website, de juiste keuze is snel gemaakt
Zeer goeie service. Correcte mensen . Snelle reactie bij problemen!! Aanrader om te bestellen .
Snel, goedkoop, goed geleverd, maar de verpakking viel letterlijk uiteen toen ik ze aankreeg, en was ook naar mijn gedacht best gebrekkig. Wat karton rond de platen en met 2 linten bijeen gebonden, maar alles gleed vrij heen en weer in de doos, en was er een stuk van de platen dat niet door het karton bedekt werd. Er zijn dan ook krassen aan de rand van een van de platen waar de verpakking echt volledig uiteen viel, maar omwille van wat ik er mee wil doen zal dit geen impact hebben op mijn gebruik. Ik ben verder zeer tevreden, maar zou aanraden om meer te investeren in goed verpakkingsmateriaal.
Goedemorgen Bart, bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat uw bestelling beschadigd is geleverd en dat de verpakking kapot is. We verpakken onze bestelling met karton en blauwe bandjes zodat de platen juist niet gaan schuiven tijdens het transport. We willen u heel erg bedanken voor de feedback en gaan hier zeker naar kijken. Met vriendelijke groet, Evelien
goed verpakt, snelle levering. Top!
gewoon goed
Perfect product
Eenvoudig om de maten door te geven via de webshop ,direct correcte prijs erbij en op tijd geleverd. TOP
Wegens een kras in een van de platen werd een commerciële korting gegeven.Correct.
Hallo Jan, bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat we voor de beschadiging op de plaat een passende oplossing hebben gevonden. We wensen je nog veel plezier met uw bestelde platen! Met vriendelijke groet, Evelien
Vlotte levering van de bestelde HPL platen op maat. De geleverde stukken mochten wel iets nauwkeuriger op maat zijn…
Dpd werkt echter heel onduidelijk. Je moet zelf constant de tracking volgen. Geen bebestiging van effectieve levering.
Hallo Mika, bedankt voor uw feedback. We vinden het leuk om te horen dat u een oudere plaat gaat vervangen voor een plaat die u bij ons heeft besteld. Nadat de order bij ons ingepakt is en meegeven wordt met de vervoerder, sturen wij een email met een track en trace link. Onze vervoerder stuurt normaal gesproken ook een update via de mail wanneer de bestelling geleverd wordt, maar het kan zijn dat dit in een spambox terecht gekomen is. We wensen u veel (klus)plezier van uw bestelde platen! Met vriendelijke groet, Evelien
Snelle verwerking van mijn bestelling, professionele factuur beschikbaar, verzorgde verzending
Snelle levering, perfect op maat, glashelder. Zeer tevreden.
bestelling geplaatst op 24/09 - levering ontvangen op 28/09 de aluplaats had op 3 hoeken beschadiging (waarschijnlijk tijdens transport gebeurd) verpakking was enkel in karton en geen extra bescherming aan de hoeken. Er wordt ons een vervangplaat beloofd, wanneer weten we niet. Bij een correcte afhandeling laat ik zeker ook een positief bericht achter.
Bestelpagina zeer duidelijk en Intuïtief! Levering op 3 werkdagen! Afmetingen zeer correct! Verpakking robuust! Geen enkel krasje of beschadiging!
Snelle levering Kwalitatief product
Leonardo da Vincilaan 9