nu niet zo goed heb nog steeds mijn 2e bestelling niet ontvangen en de eerste keer is het verkeerd

mijn plexi spiegel is nog steeds niet geleverd en de vorige was verkeerd gezaagd

• Wat vind u van het product? kan niet oordelen
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? kijk eens naar mijn bestelling

Goede producten op maat

Het was eenvoudig om alles op maat te bestellen. Het werd ook perfect uitgevoerd. Levering ging vlot. Goede kwaliteit van de plexiglasplaten.

• Wat vind u van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Isolatie konijnenhok

correcte firma

Mijn bestelling werd niet goed verpakt en was dus beschadigd bij ontvangst. Foto's genomen en klantendienst gecontacteerd. Snel en correct afgehandeld en geld terugbetaald. Ik had immers de bestelling al meteen opnieuw geplaatst om geen tijd te verliezen. Zou natuurlijk liever de eerste keer alles correct ontvangen hebben, maar als het dan fout loopt, wordt er snel en efficient gereageerd. Dank daarvoor

• Wat vind u van het product? prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? bescherming stoepbord

Heel duidelijk en correcte afhandeling.

Een beetje zoeken om de juiste afmetingen en afgeronde hoeken op te geven. Uiteindelijk netjes ontvangen. Ik ga zeker opnieuw bestellen.

• Wat vind u van het product? Heel goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Als versteviging van mijn sporttas

ok

is eigenlijk plastic met dun laagje alu, is niet duidelijk op de site.

• Wat vind u van het product? ok voor de prijs
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? kastdeur

Correcte levering

Materiaal prima in orde en binnen opgegeven leveringstermijn.

• Wat vind u van het product? Prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Afdekken tafel

Perfecte levering.

Correct geleverd.Goederen perfect afgewerkt.

• Wat vind u van het product? Prima kwaliteit.
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Buitenbekleding van deurtjes.

Tevreden

Mijn eerste bestelling moet nog ervaren heb nog geen oordeel dank U

• Wat vind u van het product? goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Onderstel stoeltjes

Alles zoals het moet zijn.

Het product kende ik al maar de handelaar niet. Nu wel dus. Alles was perfect verzaagt en heel degelijk verpakt.

• Wat vind u van het product? Prima te verwerken zagen en frezen zeer netjes. Boren zonder braam. Zelfs draad tappen lukt.
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Prototype CNC router en plotter.

Ruime keuze, snelle levering

De verschillende materialen staan goed uitgelegd op de website, de juiste keuze is snel gemaakt

• Wat vind u van het product? N.v.t.
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? N.v.t.

Zeer goeie service. Correcte mensen . Snelle reactie bij problemen!! Aanrader om te bestellen .

• Wat vind u van het product? Valt zeer goed mee!
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? N.v.t.

alles wel in orde, echter verpakking was bagger, dus had slecht kunnen aflopen

Snel, goedkoop, goed geleverd, maar de verpakking viel letterlijk uiteen toen ik ze aankreeg, en was ook naar mijn gedacht best gebrekkig. Wat karton rond de platen en met 2 linten bijeen gebonden, maar alles gleed vrij heen en weer in de doos, en was er een stuk van de platen dat niet door het karton bedekt werd. Er zijn dan ook krassen aan de rand van een van de platen waar de verpakking echt volledig uiteen viel, maar omwille van wat ik er mee wil doen zal dit geen impact hebben op mijn gebruik. Ik ben verder zeer tevreden, maar zou aanraden om meer te investeren in goed verpakkingsmateriaal.

• Wat vind u van het product? Goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? een terraria maken

Zoals het overal zou moeten zijn.

goed verpakt, snelle levering. Top!

• Wat vind u van het product? voldoet aan de verwachting

Super service

• Wat vind u van het product? super
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? stofkap voor modelbouw

alles top

gewoon goed

• Wat vind u van het product? oke
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? productie

Perfect product

• Wat vind u van het product? Zeer goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Tuinhuis

zeer tevreden

Eenvoudig om de maten door te geven via de webshop ,direct correcte prijs erbij en op tijd geleverd. TOP

• Wat vind u van het product? top
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? aquarium

correcte behandeling van de bestelling

Wegens een kras in een van de platen werd een commerciële korting gegeven.Correct.

• Wat vind u van het product? OK
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? ruiten

Vlotte levering van de bestelde HPL platen op maat. De geleverde stukken mochten wel iets nauwkeuriger op maat zijn…

• Wat vind u van het product? Degelijk
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Bovenblad topi en aanslag

Op bedrijf niets aan te merken, top service en materiaal.

Dpd werkt echter heel onduidelijk. Je moet zelf constant de tracking volgen. Geen bebestiging van effectieve levering.

• Wat vind u van het product? Zeer goed.
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Terrasomheining; hadden al een 2tal jaar geleden hiervoor panelen besteld. 1 stukje hadden we met een proefplaat uit een doe-het-zelf bouwmarkt bijgezet. Echter dat stuk was zeer snel vergeeld; gewoonweg lelijk. We vervangen dit nu door jullie degelijk materiaal.

Efficiënt en correct!

Snelle verwerking van mijn bestelling, professionele factuur beschikbaar, verzorgde verzending

• Wat vind u van het product? Correct
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Pleister en verf op testen

Snelle levering, perfect op maat, glashelder. Zeer tevreden.

• Wat vind u van het product? Prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Terrarium

in afwachting van correcte nalevering van aluplaat

bestelling geplaatst op 24/09 - levering ontvangen op 28/09 de aluplaats had op 3 hoeken beschadiging (waarschijnlijk tijdens transport gebeurd) verpakking was enkel in karton en geen extra bescherming aan de hoeken. Er wordt ons een vervangplaat beloofd, wanneer weten we niet. Bij een correcte afhandeling laat ik zeker ook een positief bericht achter.

• Wat vind u van het product? het produkt is goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? keuken

TOP!

Bestelpagina zeer duidelijk en Intuïtief! Levering op 3 werkdagen! Afmetingen zeer correct! Verpakking robuust! Geen enkel krasje of beschadiging!

• Wat vind u van het product? gewoon toppie
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Hobby CNC

Zeer goede ervaring

Snelle levering Kwalitatief product

• Wat vind u van het product? zeer goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? tuinhuis

Leonardo da Vincilaan 9

1930 Zaventem