Perfecte levering en prima materiaal.
Negen panelen met verschillende afmetingen besteld. Deze werden stevig verpakt geleverd. De afmetingen zijn correct met mijn opgave.
Zo eenvoudig, zo nauwkeurig, goed verpakt, en snel.
Zeer goed.
Aan te bevelen.
Super levering mooi materiaal aan goede prijs
Een minpuntje, bij de levering was het pakket op een hoek beschadigd. Na kontrole bleek er effectief ook schade op de op maat gesneden platen. Emgelukkig niet te erg, zodat ik ze toch nog kan gebruiken. Groeten Erik
Netjes en correct geleverd!
Gekregen wat ik gevraagd had .
Nauwkeurig werk, snelle verzending en goed beschermd en ingepakt.
de bestelde plaat werd correct geleverd zoals beschreven
Super snelle levering en perfect op maat
Ok
Prima service!
Op maat bestelde plaat, tot volledige voldoening snel geleverd.
Geen opmerkingen. Was wat ik verwachtte. Goed verpakt en snel geleverd voor maatwerk.
Ook een goede service na verkoop, en ook degelijke ondersteuning aan de telefoon. Alleen de verwerking/ maken van offertes voor aannemers kan makkelijker en handiger. Nu is dit zeer omslachtig, waardoor er bij grote bestellingen makkelijk fouten in de maten kunnen sluipen omdat alles 2x overgetypt dient te worden... Dit kan simpeler, door evt met een speciale inlog te werken voor aannemers ed. Transport van grote platen kan ook voorzichtiger soms. Daar hebben jullie weinig invloed op, maar wanneer je gevelpanelen bestelt, is het leuk dat deze toekomen zonder krassen of hoekjes eraf...
Heb plexiglas op maat besteld om een glazen partij in onze verlichting, die ongelukkig stuk is geraakt, te vervangen. Het geleverde plexiglas past perfect en armatuur ziet er weer als nieuw uit. Top!
Ik had 2 polycarbonaat platen besteld met dezelfde plaatdikte, wel jammer dat ik 2 verschillende plaatdiktes had ontvangen, 3mm en 5 mm, een vergissing, maar het bedrijf contacteerde mij en bood onmiddellijk een oplossing, de klant komt hier op de eerste plaats en dat wordt gewaardeerd.
Beste Tony, heel erg bedankt voor uw review. We proberen fouten altijd z.s.m. op te lossen met onze klanten, en we vinden het fijn om te horen dat u daar tevreden over bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Evelien
Originele beoordeling
Ik had 2 polycarbonaat platen besteld met dezelfde plaatdikte en ik heb 2 verschillende plaatdiktes ontvangen.
Het online verkoopplatform Kunststofplaten.be promoot haar aanbod van producten en diensten onder het mom van een snelle behandeling en levering. In mijn geval was die levering bevestigd om plaats te vinden tussen de 4 en 9 dagen. Uiteindelijk heeft ze evenwel 6 weken op zich laten wachten. Daarmee geconfronteerd weet men vele excuses naar voren te brengen, maar enige verantwoordelijkheid opnemen doet men totaal niet. Zelfs een commerciële tegemoetkoming ter compensatie van de vertraging was blijkbaar geen optie.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! Zoals al eerder aangegeven waren de platen niet op voorraad en hebben wij u hier ook over geïnformeerd per mail. Wij hebben zodra de platen weer op voorraad waren ook geproduceerd en geleverd. Wel vervelend dat dit pas na 6 weken weer kon. Op onze website staan de verwachte levertijden bij de kunststofplaten vermeld. Als er een afwijkende levertijd in de tussentijd is, dan wordt u altijd op de hoogte gehouden via een e-mail. Met vriendelijke groeten, Lennard
TOP
Ik heb gekregen wat ik gevraagd heb. Zeer snelle levering. Goed uitgevoerd. Bedankt
Goede opvolging na bestelling en snelle levering, goed verpakt en mooie product. Top.
Vervangen glasramen
Zeer tevreden over de goede service en de snelle oplossing bij de vervanging van de beschadigde panelen bij het transport van de goederen.
Leonardo da Vincilaan 9
1930 Zaventem