heel goed
Korte levertijd, mooi en goed ingepakt en verzonden maar spijtig dat de zijkanten van de plaat niet mooi kon afgewerkt worden (zaagsneden).
Snelle service en in perfecte staat
Mooi aanbod en correcte levering op tijd
De vrijdag besteld, en nog geen week op moeten wachten, ideaal. Ook de prijs-kwaliteit is heel goed.
Voor een bedrijf die op maat snijd, vind ik dit een schandalige fout.
Hi Eline, Bedankt voor je reactie! We vinden het jammer om te horen dat je platen niet in de juiste maat zijn geleverd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We raden onze klanten altijd aan om bij schade of incorrecte maten contact op te nemen met de klantenservice. Je kan ons bellen, maar ook een email sturen naar [email protected]. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Monja
Een paar stroken plexiglas besteld om terras dicht te maken. Levering was conform de gestelde tijd, plexiglas is mooi.
2 dezelfde platen besteld, de 1ne is 5mm langer als de andere. Werd wel meteen rechtgezet door de verkoper. Er werd mij de dag zelf nog een gratis nieuwe plaat aangeboden. De dibond platen die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit. En redelijk goede prijs voor maatwerk.
Beste Ilias, Bedankt voor uw review! We vinden het jammer om te horen dat de twee platen niet dezelfde afmetingen hadden, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de oplossing en hopen dat u veel plezier heeft van de bestelde platen! Met vriendelijke groet, Lennard
Originele beoordeling
2 dezelfde platen besteld, de 1ne is 5mm langer als de andere. Schandalig
Beste Ilias, Bedankt voor uw review! We vinden het jammer om te horen dat de twee platen niet dezelfde afmetingen hadden, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We vragen altijd om foto’s zodat wij hierop kunnen sturen en kijken waarom het precies fout is gegaan en deze fouten in de toekomst niet meer gemaakt worden. Wij zullen een mail naar u sturen om te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Lennard
Goede uitleg gekregen aan de telefoon. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Goede website, snelle service,goede kwaliteit
Ik had drie grote plexiglas platen besteld bij deze webshop. Bij ontvangst bleek in 1 van de drie in de bovenhoek krassen te zitten. De andere 2 platen waren wel in zeer nette staat geleverd. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar geen reactie ontvangen, maar vervolgens wel de vraag om een beoordeling te schrijven.
Beste Katrien, Bedankt voor de feedback. Wat vervelend om te lezen dat u geen reactie heeft mogen ontvangen, in ons systeem hebben wij wel gereageerd. Ik heb dezelfde mail vandaag opnieuw verzonden. We horen graag van u op de mail. Met vriendelijke groet, Monja
Correct en vlotte levering en juist op maat gezaagd.
Het product en de aflevering waren zeker heel goed. Super tevreden voor de allerbeste zorg voor de verpakking. Eén negatief puntje zijn de super dure verzendingskosten.
Eenvoudig. Helpt mij enorm bij mijn renovatie
Mijn bestelling was perfect ingepakt, snel geleverd en precies zoals gevraagd
Levering was snel en goed verpakt
Dank zij die stalen krijg ik een realistisch beeld van het aanbod en datmaakt een keuze gemakkelijker.
Afwerking top! Service website geweldig! Levering uiterst snel ! Voor herhaling vatbaar
Vlot online besteld, snelle behandeling, supersnel geleverd en perfect op maat! Hier ga ik nog bestellen!
Kleine platen (a4-formaat) besteld die snel geleverd werden. Enig nadeel waren kleine hoekjes kapot bij enkele van de platen (maar niet storend voor toepassing).
Geweldige site!!!!
Super service en snel geleverd
kwalitatieve platen, snelle en goede service, goede prijs.
Leonardo da Vincilaan 9
1930 Zaventem