Goed product

Langere levertijd waarschijnlijk door corona, wel correcte en snelle communicatie via mail. Er werd zelfs voorgesteld om onmiddellijk een terugbetaling te doen. Na levering heel blij met de het bestelde plexiglas. Levertijd aanpassen op website of sneller de klanten informeren over vertraging zou veel frustraties vermijden .

vlotte en gemakkelijke bestelling

Gemakkelijke manier om iets te bestellen. vlugge levering. en proper gezaagd materiaal. ik ben tevreden.

Zoals verwacht, alles in goede staat, snel

zeer tevreden

en nu veeel beter ingepakt om te verzenden.bedankt zal nu meer bestellen zeer tevreden

Tevreden

Zoals beschreven en op juiste maat geleverd.

Snel, goed verpakt, krasloos en niet duur. Maar...

Eén van de 5 platen was ongeveer 1,5 mm te lang waardoor ik mijn stofkap niet kan lijmen. Zelf dit afzagen is voor mij onmogelijk wegens te weinig millimeters. Dadelijk na ontvangst een mail gestuurd waarop tot op heden geen antwoord. Vorige keer via Nederland besteld en alles was correct.

Slechte service

Net zoals alle andere reacties doen uit schijnen, slechte service. Koop hier niet. Had ik de reacties eerder gelezen had ik hier zeker niet gekocht. Ons verhaal: Wij bestelden nieuwe plexi platen als ramen voor ons tuinhuis. Deze zijn 'opaalwit' zo dat je alle gerief niet ziet liggen in het tuinhuis. Veel later dan geadverteerd krijgen wij de platen toegestuurd. Blijken beide platen een gebroken hoek te hebben (kan zeker de schuld van de leverancier zijn). Mailtje gestuurd en vrij snel reactie gekregen dat ze dit intern gingen bekijken. Ik had reeds heel duidelijke foto's genomen, maar moest er nogmaals drie doorsturen. Weer een tijd later krijgen we onze 'nieuwe' platen. Ik open de verpakking om deze te installeren en deze hebben gewoon een totaal verschillende kleur (lees: duidelijk witte panelen). Deze passen echter totaal niet bij de panelen die wij hebben. Na nogmaals mailen (incl. Foto's) moest ik opnieuw een mail sturen met foto's waarop ik een lamp achter het paneel hou. Dit heb ik meteen gedaan, alsook de nieuwe witte plaat naast een andere opaalwitte plaat gehouden. Het verschil zie je in één oogopslag. Nu krijg ik een mail dat ze door de drukte platen hebben besteld die er 'iets' anders uit zien en het geen nut heeft om ons nieuwe platen te sturen. Dus wij hebben nu ZES OPAALWITTE en TWEE WITTE ruiten in ons tuinhuis. Wat is dit voor service.

Rara voor de levering

Op voorraad en levering 1 tot 5 dagen stond er op de webshop. Had beter een printscreen gemaakt want na telefoon met Hollandse klantendienst werd het 2 tot 10 dagen leveringstermijn en op voorraad betekent enkel dat ze grondstof liggen hebben. Na 14 dagen heb ik de bestelling geannuleerd.Het gaat niet alleen om de onjuiste levertijd maar ook om de slechte communicatie : een email wordt niet beantwoord, met veel geduld geraak je soms bij de klantendienst binnen.

ZEERGOED

ZEERGOED

Uitstekende firma alles op tijd geleverd correcte afhandeling

Zeer correcte firma te zeerste aan tebevelen

Alles prima, behalve het zaagwerk.

Aan één zijde waren alle zaagraden gekarteld. Dat wijst erop dat de platen wellicht zonder voorloper gezaagd werden, dat is spijtig.

Mn plexiglas perfect op maat en goed ingepakt.

Snelle levering ondanks de corona toestand....waarvoor dank.

Alles goed ontvangen

Op tijd afgeleverd in goede staat

Correcte, perfecte en vlugge levering

Een eerste kennismaking en bestelling verliep perfect

Perfect afgewerkte plaat

De plaat was vlug geleverd maar een hoekje was wat gebogen, waarschijnlijk van het transport. Perfect produkt!

Zeer goed juiste maat en optijd geleverd

slecht

Na 4 weken mijn bestelling nog niet ontvangen....dus niet in orde voor mijn heropening.Steeds late reactie op mails. Wel correcte terugbetaling.

afspraken worden niet nagekomen

Bestelling 15475BE geplaatst op 28 april. Verzending gebeurt volgens uw website binnen 2 tot max 10 werkdagen. Vandaag zijn we reeds de 13de dag en nog niets geleverd, geen track en trace, geen bericht, niets. De productie zou al enkele dagen klaar zijn maar het inpakken blijkt nu vertraagt. Hebben jullie nu echt 13 dagen nodig om 7 stukjes plexi van max. 1,2 meter op transport te krijgen? Het valt wel op dat jullie kant en klare plexi corona schermen gepromoot worden op jullie website, daar is dan weer wel tijd voor. U komt uw afspraken niet na en schuilt zicht achter de coronacrisis. Dat transporteurs het ook bijzonder druk hebben is best mogelijk maar binnen ons bedrijf sturen we bijna dagelijks goederen naar Nederland en terug en elke levering hetzij via Mikropakket, UPS, PostNL, DPD e.a. wordt ons keurig binnen twee werkdagen afgeleverd. Wat ik bijzonder ergerlijk vind is dat afspraken er zijn om nagekomen te worden en als dit niet lukt dat je uw klant hiervan moet verwittigen en de schade die hieruit voortkomt vergoed. Nu hebben wij 668€ betaald maar door jullie toedoen kunnen wij onze klanten niet ontvangen en loopt de schade binnen ons bedrijf op tot een veelvoud.

Gelieve geen levertijd op de website te plaatsen

Gelieve de levertijd verwijderen. Want die komen jullie toch niet na. Wij zijn al van 28/04/20 aan het wachten op onze bestelling. Ik snap dat het druk kan zijn op deze moment maar garandeer dan niet dat de levertijd 2-10 dagen is!!!

slechte communicatie, lange levertijd

27 april 4 platen besteld en betaald. Vele mails en telefoons. Onbegrijpelijk dat niet kan gezegd worden wanneer de platen in mijn bezit zullen zijn. Vorige week waren ze reeds verpakt en nu niet meer... Annuleren kan niet omdat het een automatisch systeem is? Ik word aan het lijntje gehouden.

ongeloofwaardig !!

op 16 april spatschermen besteld en betaald. Er stond toen op de site levertijd tss 2 en 5 werkdagen. Inmiddels hebben ze dit veranderd naar 10 dagen. Nu op 14/05 nog steeds niet ontvangen. Elke week een uitleg maar ik zie gewoon geen platen. Ik heb de zaak moeten openen zonder schermen met gevaar voor de klanten en personeel. Onverantwoord !!

Er wordt gelogen tegen de klant

Na bestelling van 5 plexi-platen werd er gezegd dat in mijn pakket mocht ontvangen na 5 werkdagen. Dit gebeurde niet... Bij het telefonisch contact excuseerde men zich: Er werd 1 stuk nog geproduceerd en het totaalpakket zou uiterlijk de week erna geleverd worden. Dit gebeurde niet... Terug telefonisch contact genomen: Die ene plaat was nog steeds niet geproduceerd en men kon mij ook niet vertellen wanneer dit wel het geval zou zijn. Daarom vroeg ik of de 4 platen die klaarstonden wel kon geleverd krijgen. Dit zou men navragen en mij uiterlijk de dag erna laten weten. Dit gebeurde niet... Terug telefonisch contact genomen: ik kreeg terug hetzelfde verhaal als 2 dagen ervoor. Men zou nu wel snel die ene plaat produceren. Hiervoor had ik elders al een bestelling geplaatst en reeds ontvangen. (op 2 dagen tijd!!!). Op de vraag of ik nu die 4 andere platen geleverd kon krijgen werd negatief geantwoord: ik moet wachten tot die ene plaat geproduceerd is...ONGEHOORD! Ik heb zeker begrip voor de moeilijke situatie. Ik ben zelf ook zelfstandige en heb het niet minder gemakkelijk. Het enige wat ik vraag is een beetje begrip terug, maar de manier waarop ik hier behandeld wordt tart alle verbeelding...ZEER JAMMER!

Absolute klucht

Nog steeds wachtende op een bestelling na 5,5 weken (06/04 besteld en betaald) als professionele klant. Alle begrip voor langere levertijden in deze periode, maar als na twee weken blijkt dat de bestelling ergens verloren staat in het magazijn en het na 3 weken nog zelfs niet op transport is geraakt, ondanks de vele beloftes van 'spoedlevering' en vele andere excuses, dan is dit gewoon een absolute klucht! Verantwoordelijken zijn niet bereikbaar en medewerkers verbergen zich achter elkaar zonder effectieve oplossingen of opvolgingen.

Goed Produkt, onvoldoende beschermd in de verpakking aan de hoeken.

Één gr ouwen hoek, wat enkele aanpassingen heeft gevraagd aan het oorspronkelijk plan.

Gemakkelijke bestelling prima levering

Gemakkelijke bestelling prima levering